Görüş Bildir
Haberler
Atalarımız Yaratıcı İnsanlarmış: 15 Ünlü Seks Pozisyonunun Şaşırtıcı Kökenleri

etiket Atalarımız Yaratıcı İnsanlarmış: 15 Ünlü Seks Pozisyonunun Şaşırtıcı Kökenleri

cakyz
05.06.2016 - 02:28

İşte kimisi cinselliğin kutsal kitabı sayılan Kama Sutra'dan alınmış, kimisi vücutları bayaa bir esnek olan insanlar tarafından bulunmuş 15 meşhur seks pozisyonunun orijini:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Köprü

1. Köprü

Bu pozisyonun kökeni Kama Sutra'ya dayanmaktadır. Yoga derslerinde özellikle duruş bozukluklarının düzeltilmesinde kullanıldığı için, yogayla haşır neşir olmuş insanların rahatça gerçekleştirebildiği pozisyonlardandır. Eğer kondisyonunuz sağlam değilse denemek sakıncalı olabilir dostlar; bizden söylemesi...

2. Ayakta

2. Ayakta

Bildiğiniz üzere filmlerin ve televizyon dizilerinin en çok sevdiği pozisyonlardan bir tanesidir ayakta seks. Bize bu pozisyonu her ne kadar çabucak olabilecek bir şeymiş gibi yansıtsalar da, gerçekleştirmesi o kadar da kolay değildir a dostlar. Özellikle de çiftler arasında azımsanamayacak bir boy farkı varsa...

3. 69

3. 69

Özellikle genç insanlar arasında oldukça popüler olan, üzerine sohbetler edilen 69 pozisyonu, gerçekleştirmesi zor olan bir başka pozisyondur. Evet, bir şekilde yaparsınız belki ama iki tarafın da kendini rahat hissetmesi ve zevk alması için biraz pratik gerekmektedir. Kaynağını Kama Sutra'dan alan bu pozisyon, iki bedenin dengeli bir biçimde iletişim kurması için ideal pozisyonlardan biri sayılmaktadır.

4. Kadın üstte

4. Kadın üstte

Kontrolü elinde bulunduranın her zaman aynı kişi olması bir süre sonra cinsel hayatı tekdüze hale getirir. Güç dengelerini iyi ayarlamak ve zaman zaman kontrolü partnerinize vermek bu yüzden oldukça önemlidir. Kadının cinsel ilişki sırasında gergin, çekingen olmaması ve kontrolü elinde bulundurması cinsel hayatınıza renk katacaktır. Pozisyon, çok büyük ihtimalle erkeğin bir süre sonra yorulması neticesinde ortaya çıkmıştır.

5. Misyoner

5. Misyoner

Şüphesiz en meşhur seks pozisyonudur misyoner. Ancak bu pozisyonun asla küçümsenmemesi gerekir. Çünkü partnerinizle göz göze, yüz yüze olduğunuz oldukça samimi ve romantik bir pozisyondur. Misyoner, büyük ihtimalle insanın iki ayak üzerinde durmaya başlaması kadar eski, içgüdüsel olarak ortaya çıkmış bir pozisyondur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ters kovboy

6. Ters kovboy

Ters kovboy pozisyonunun düz kovboydan sıkılan birileri tarafından bulunmuş olması oldukça muhtemel sevgili dostlar. İki türlüsünün de verdiği zevk ve vücudumuzda uyardığı noktalar birbirinden farklı. Kadının partnerine sırtını döndüğü bu pozisyonun uzun süreli uygulanması için, squat hareketine aşinalık ve güçlü bacak kaslarına sahip olmak gerekir.

7. Doggy-Style

Hem eğlenceli, hem erotik, hem de iki tarafın da zevk aldığı bir pozisyondur doggy-style. Klitoral uyarılmayı sağladığı için kadınlar için en zevkli pozisyonlar arasında yer almaktadır. Bu pozisyonun kökeni ise oldukça açıktır, adı üstündedir a dostlar. Teşekkürler köpekler! Gerçekten en iyi dostlarımızsınız.

8. Kaşık

8. Kaşık

Hem seks için, hem de uyku için oldukça yoğun ve aşk dolu bir pozisyondur kaşık. Aynı zamanda iki tarafın da tembellik edebildiği bir pozisyon olduğu için insanlar tarafından çokça tercih edilmektedir. Büyük ihtimalle ortaya çıkışını da, birbirine aşık olan iki tembele borçluyuz...

9. CAT

9. CAT

Açılımı 'Coital Alignment Technique' olan bu pozisyon, misyoner pozisyonuna oldukça benzemektedir. Tek farkı ise, bacakları açık olan kişinin kadın değil, erkek oluşudur. Peki hissettirdiklerinin misyoner pozisyonundan ne farkı var? CAT, hem klitorisin en yoğun olarak uyarıldığı pozisyonlardan bir tanesidir, hem de erkek için penisle daha yoğun temas kurulduğu için ekstra zevk anlamına gelmektedir. Belli ki bu pozisyonun verdiği benzersiz zevki keşfeden insanların çevresi epey genişmiş ki, sağolsunlar bize de ulaşmış.

10. Şelale

10. Şelale

İllüstrasyonda gördüğünüz bu pozisyon, erkeğin en çok zevk aldığı pozisyonlardan bir tanesidir. Şelale pozisyonunda hem erkeğin duruşu bir şelaleyi andırdığı, hem de kan akışı beyne yöneldiği için bu ismi almış olması muhtemeldir. Bu bilgiden de tahmin edebileceğiniz gibi, Kama Sutra kökenli pozisyonlardan bir başkasıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kelebek

11. Kelebek

Kelebek pozisyonu direkt olarak Kama Sutra kökenlidir ve bacaklarını ayıran kadın, kanatlarını açmış bir kelebeğe benzetildiği için bu ismi almıştır. Yoga yapanların aşina olduğu ve rahatça gerçekleştirebileceği pozisyonlardandır.

12. Valedictorian

12. Valedictorian

Gerçekleştirilmesi en zor olan pozisyonlardan bir tanesidir sevgili dostlar. Yarım yamalak yapıldığı çoktur fakat pozisyonun aslı şu şekildedir: Kadın sırtüstü uzanır ve bacaklarını erkeğin boynuna dolar. Çok zor gibi tınlamıyor da olsa, rahat bir şekilde gerçekleştirilmesi ve bu şekilde cinsel birleşme sağlanması epey zordur. Yoga yapanların daha rahat gerçekleştirebileceği bir başka pozisyondur.

13. Ütü

13. Ütü

Kontrolün erkeğin elinde olduğu pozisyonlardan bir tanesidir. Doğru bir şekilde uygulandığında hem erkek, hem de kadın için çok büyük tatmin sağlayabilecek bir pozisyondur. Tek farkı, kadının sırtüstü değil yüzüstü uzanması olduğu için misyonerin bir çeşitlemesi olarak ortaya çıktığı düşünülebilir. İsmi farklı da olabilirmiş tabii, orası ayrı...

14. Lotus

14. Lotus

Lotus pozisyonu açık bir şekilde Kama Sutra kökenlidir. Kadının, erkeğin kucağına oturduğu, yüz yüze iletişim kurulan, yoğunluğu yüksek bir pozisyondur. Kadının kontrolü elinde bulundurduğu, bacaklarıyla erkeğe kenetlendiği bu pozisyon, aynı zamanda kadının göğüslerinin uyarılması için de oldukça uygundur.

15. Mutfak

15. Mutfak

Mutfak fantezisi pek çok insanın sahip olduğu fantezilerdendir. Eşlerden biri mutfakta bir işle uğraşırken diğeri gelir ve anî bir şekilde tutkulu bir sevişme başlar... Büyük ihtimalle mutfak, kadının mekanı olarak algılandığı için insanlara seksi gelen bir fantezidir. Sevgilisi için yemek yapan, çaba gösteren kadının seksi görülmesi de oldukça akla yatkındır...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
779
315
297
139
113
88
50
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yohhham

khaleesi'yi orospu ettiniz o değil de

Ali Altay

oda az yollu degil ama

Ali Altay

Onedio yakında milf mature teen kategorileri açıyomuş ;)

Go Eun Chan

merve.ç değilmiş fgsdfh