Görüş Bildir
Haberler
Evlilik Yıldönümü Mesajları: Kısa, Uzun, Şiirli, Güzel, Anlamlı, Duygusal Evlilik Yıldönümü Notları

Evlilik Yıldönümü Mesajları: Kısa, Uzun, Şiirli, Güzel, Anlamlı, Duygusal Evlilik Yıldönümü Notları

GNS
28.02.2023 - 11:58

Hayatımızı birleştirdiğimiz insan belki de bizim için en önemli, en değerli kişiler listesinde ilk sıraya yerleşir. Birlikte geçirdiğimiz yıllar arttıkça, hayatımızda birbirimize kattığımız anlamlar ve anlar da katlanarak büyümeye devam eder. Bu sebepten evlilik yıldönümleri son derece özeldir. Biz de sizler için en anlamlı, en güzel, uzun, kısa, duygusal, romantik evlilik yıldönümü mesajlarını ve notlarını derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

En Güzel Evlilik Yıldönümü Mesajları

En Güzel Evlilik Yıldönümü Mesajları

Birlikte olduğumuzda günler o kadar çabuk geçiyor ki, ilk tanıştığımızdan bu yana yılların ne kadar çabuk geçtiğini ve tanıştığımız güne tekrar geldiğimizi fark etmiyoruz bile. Bana bu kadar mutluluk ve koşulsuz sevgi verdiğin için sana minnettarım. Seni seviyorum ve sonsuza dek seni seveceğim!

Bana bu kadar mutluluk ve koşulsuz sevgi verdiğin için sana minnettarım. Seni seviyorum ve sonsuza dek seni seveceğim!

Mutluluğumuzun bir ömür boyu sürmesi dileğimle güzel karıcığım.

Ruhum evlilik yıldönümümüz kutlu olsun Evlilik sadece seninle anlam kazanıyor Bir tanem.

Sen kopuyorsun yüreğimde, sen kokuyorsun tenimde, sen varsın ömrümün en güzel günlerinde… İyi ki varsın aşkım, iyi ki ömrümün sahibi sensin aşkım! Nice mutlu yıllarımıza…

Romantik Evlilik Yıldönümü Mesajları

Romantik Evlilik Yıldönümü Mesajları

Yılın en güzel günü bugün! Aşk, sevgi, mutluluk dolu yüzlerce gün… Dilerim bir ömür sürsün.

Bazen dünyadaki her insanın senin gibi aşk dolu, kibar ve güzel/yakışıklı bir karısı/kocası olmasını diliyorum. Benim günüme güneş gibi doğuyorsun ve tüm insanların da aynı duyguyu hissetmesini istiyorum. İyi ki hayatımdasın karıcığım/kocacığım, evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun!

Hayatın iniş ve çıkışlarında beraber olmak bana takım çalışması öğretti, birbirimizin alışkanlıklarına karşı hoşgörümüz bana sabırlı olmayı öğretti ve krizlerimiz sırasında birbirimize olan desteğimiz bana dayanışmayı öğretti. Bana bildiğim her şeyi öğreten kadın/adam, evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun!

Gelecek için çok heyecanlıyım çünkü tüm hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek için sabırsızlanıyorum. Hayatımda olduğun için çok mutluyum karıcığım/kocacığım. Evlilik yıl dönümümüz kutlu olsun!

Beni olduğum gibi sevdiğin için teşekkür ederim. Yıl dönümümüz kutlu olsun karıcığım/kocacığım!

Duygusal Evlilik Yıldönümü Mesajları

Duygusal Evlilik Yıldönümü Mesajları

Geride bıraktığımız onca yılda her daim yanımda var olarak hayatımı güzelleştirdiğin ve desteğini hiçbir zaman eksik etmediğin için sonsuz teşekkür borçluyum sana.

Benim şiirlerim çay kokar, düşlerim sade sen. Demlikte nefesin, bardakta gamzen… Sen benim her şeyimsin bir tanem. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun aşkım…

Güzel Allah’ım bize ve ailemize uzun, huzurlu ve sağlıklı ömürler nasip etsin. Bizi birbirimizden ayırmasın. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun bir tanem…

Düğünümüz yıllar önceydi.. İlk günkü heyecan, neşe ve mutluluk hala gözlerinde.. Bir ömür boyu o gözlerde huzur bulmak tek dileğim. Nice mutlu yıllarda birlikte olmak dileğiyle..

Karadutum, çatal karam, çingenem, nar tanem, nur tanem, bir tanem ağaç isem dalımsın salkım saçak, petek isem balımsın ağ ulum günahımsın vebalimsin. Nice nice yıllara…

Eşe Evlilik Yıldönümü Mesajları

Eşe Evlilik Yıldönümü Mesajları

Sevgilim! Aşkla birleşen ellerimiz ve kalpleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Birlikte uzun bir mutluluk yaşayalım seninle..

Bir bakışın kudreti bin lisanda yoktur, bir bakış bazen şifa bazen zehirli oktur… Bir bakış bir aşığa neler neler anlatır, bir bakış bir aşığı saatlerce ağlatır. Seni seviyorum… Yıldönümümüzü kutlu olsun aşkım…

Ne zaman bir şiir okunsa aklımdasın, ne zaman bir telefon çalsa karşımdasın, sen tanrımın en güzel armağanı, sen hayatımın en gerçek yalanı, sen bütün huylarımı ezbere bilen, sen gözyaşlarımı en iyi silen, sen dünyanın en güzel kadını evlilik yıldönümümüz kutlu olsun…

Terk etmedi sevdan beni, aç kaldım, susuz kaldım, hayın, karanlıktı gece, can garip, can suskun, can paramparça… Ve ellerim, kelepçede, tütünsüz, uykusuz kaldım, terk etmedi sevdan beni… Hayatımın anlamı sonsuza kadar birlikte olmak dileğiyle…

Biz birbirine ait iki yüreğiz. İki kişilik bir dünya yarattık kendimize. İki kişilik dünyamız çocuklarımız ve torunlarımızla şenlensin canım. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun.

Kısa Evlilik Yıldönümü Sözleri

Kısa Evlilik Yıldönümü Sözleri

Allah'a mahsustur her canlı bir eş arar. Taşın kalbi yok ama onu da yosunlar sarar. Seni çok seviyorum evliliğimizde nice yıllara.

Elleriniz birbirinden hiç ayrılmasın. Dilek tutman için yıldızların kayması mı gerekiyor illa ki? Gönlüm gönlüne kaydı yetmez mi? Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun aşkım…

Sevdan üflendi bir kere vakit aşk-ı kıyamet. Sen kopuyorsun yüreğimde; gönlüm gönlüne emanet. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun aşkım…

Gözlerinin 'Kahve'sinden' koy ömrüme, kırk yılın hatırına 'Sen'de' kalayım! İyi ki ömrümün sahibi olmuşsun. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun aşkım

Daha nice birlikte geçireceğimiz yıllarımızı kutlamak dileği ile canım. Seni her geçen yıl daha çok seviyorum. Yıl dönümümüz kutlu olsun sevgilim.

Yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım, nice aşk dolu yıllarımız olsun. Seni Seviyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Etkileyici Evlilik Yıldönümü Sözleri

Etkileyici Evlilik Yıldönümü Sözleri

Bugün mutluluğumun seninle çok güzel anılarla geçen uzun yılları devirmek gibi bir anlamı var. Bugün içimde senin gibi bir eşe sahip olduğum için çok şanslı hisseden birisi, bugün gönlümde yine başköşede senin adın var. Bugün evliliğimizin yıldönümü, bu güzel gün önümüzdeki aşkla geçecek yılların fragmanı. İyi ki varsın aşkım.

Gönül eşim, yoldaşım. Benim yüreği güzel, kendi güzel en az bugün kadar özel sevgilim. Geçen onca yıla rağmen bana hala aynı parıldayan gözlerle baktığım için beni hala aynı tutkuyla sevdiğin için teşekkür ederim; sen, biriciğim seni her şeyden çok seviyorum.

Evlenmeyi aklından bile geçirmeyen ben, seni görür görmez bütün ömrümü sana adamak istedim. Ellerini ellerimde, gülüşünü gözlerimde istedim. Seni hep yanı başımda, hep en masum yanımda istedim. Seni bu hayattaki her şeyden çok sevdim… İyi ki varsın.

Yeryüzündeki en büyük şans en az senin kadar sevecek bir hayat arkadaşı bulabilmektir. Ben çok şanslıyım çünkü bana her gün ne kadar sevildiğimi hissettiren ve mutluluğumla mutlu olup hüznümle üzüntüye boğulan, beni aşk dolu gözlerle izleyen ve kötülük nedir bilmeyen bir yürekle seven harika bir eşim var. İyi ki varsın.

Senin yokluğunu aklıma bile getiremiyorum, bu düşünce zihnimde asla yer bulamıyor kendine. Seni yüreğimle benimsemişken bu denli, sahipsiz bırakma şiirlerimi… Seni çok seviyorum.

Evlilik Yıldönümü Notları

Evlilik Yıldönümü Notları

Başıma gelebilecek en güzel mutluluktu seninle hayatımı birleştirmek. Daha nice birlikte yıllarımızı kutlamak dileğiyle.

Yuvamın prensesi, varlığın yaşamıma tarifsiz anlamlar yükledi… Birlikte nice yıllar geçirmek dileğiyle.

Ömrüm, inci tanem, evlendiğimiz ilk gününün heyecanı ile bir kez daha söylüyorum; seni çok seviyorum.

Kocaman gönüllü kıymetli eşim, hayat yolunda her daim el ele yürümemiz dileklerimle.

Her geçen sene daha da güzelleşen, tatlı ve bir tanecik sevdiğim, nice evlilik yıldönümlerine sağlık ve huzurla ulaşmamız temennisiyle.

Daima gülen yüzün hiç asılmasın, pırıltıyla ışıldayan gözlerin daima böyle kalsın. Benimle evlendiğin için bir kez daha teşekkürler.

Çiçeğe Yazılacak Evlilik Yıldönümü Notları

Çiçeğe Yazılacak Evlilik Yıldönümü Notları

Birlikte olduğumuzda günler o kadar çabuk geçiyor ki, ilk tanıştığımızdan bu yana yılların ne kadar çabuk geçtiğini ve tanıştığımız güne tekrar geldiğimizi fark etmiyoruz bile. Bana bu kadar mutluluk ve koşulsuz sevgi verdiğin için sana minnettarım. Seni seviyorum ve sonsuza dek seni seveceğim!

Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun. Beni ben yapan senin varlığın canım. Hayatımda olduğun için sonsuz teşekkürler. Seni seviyorum.

Dilek tutman için yıldızların kayması mı gerekiyor illa ki? Gönlüm gönlüne kaydı yetmez mi? Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun aşkım…

Yıllar geçmiş olsa da evlilik yıldönümümüzden sana olan sevgim ilk günkü kadar taze aşkım seni çok seviyorum. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun.

Gözlerinin “Kahve’sinden” koy ömrüme, kırk yılın hatırına “Sen’de” kalayım! İyi ki ömrümün sahibi olmuşsun. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun aşkım…

Evlilik Yıldönümü Sürpriz Notları

Evlilik Yıldönümü Sürpriz Notları

Sana yüzlerce anlam yükledim: aynı anda koca bir kadın, ufacık çocuk, masum bir bebek, şefkat dolu anne, vefakâr abla, güldüren kardeş, tatlı bir sevgili, bir tanecik dost ve harika bir eşsin. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun..

Güzel Allah’ım bize ve ailemize uzun, huzurlu ve sağlıklı ömürler nasip etsin. Bizi birbirimizden ayırmasın. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun bir tanem…

Seni özlemek, üşümek gibidir soğuk bir akşamüstü, yağmurun altında yürümek gibi sırılsıklam, titreye titreye. Sıcak bir yer bulup sığınmak istersin ya hani, öyle ihtiyacım var işte, yüreğine sığınıp, nefesinde ısınmaya. Evliliğimiz tekrar tekrar kutlu olsun.

Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen bil ki o, yalnız ve yalnız senin için yanan kalbimdir. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun, seni çok seviyorum aşkım.

Bu evlilik yıldönümümüz bizim için sevgimizi daha güzel ifade edebileceğimiz nice yılların ilk adımı olsun. Seni her zaman ve her koşulda seveceğim.

Birine ihtiyacım olduğunda her zaman yanı başımda olduğun için sana çok teşekkür ederim hayatım. Ailemiz için en güzel duyguların devamını diliyorum.

Nazım Hikmet Evlilik Yıldönümü Şiirleri

Nazım Hikmet Evlilik Yıldönümü Şiirleri

Sevgilim, değişti mevsim çekişen gelişmelerden sonra bir sıçramakla. Ve karın altında mağrur, hamarat sürüp gidiyor hayat…

Aramızda sadece bir derece farkı var, işte böyle kanaryam, sen kanatları olan, düşünemeyen kuşsun, ben elleri olan, düşünebilen adam…

Ruhum ne ondan önce vardı, ne ondan ayrı bir sırrın kemâlidir, ruhum onun, o dışımdaki âlemin bende akseden hayâlidir. Ve aslından en uzak ve aslına en yakın hayâl bana ışığı vuran yârimin cemâlidir… 

Kitap okurum: içinde sen varsın, şarkı dinlerim: içinde sen. Oturdum ekmeğimi yerim: karşımda sen oturursun, çalışırım: karşımda sen. Sen ki, her yerde “hâzırı nâzır”ımsın, konuşamayız seninle, duyamayız sesini birbirimizin: sen benim sekiz yıldır dul karımsın…

Yaşamak: ümitli bir iştir, sevgilim, yaşamak: seni sevmek gibi ciddî bir iştir… 

Sevgilim, senin mekânın olan ve nereye sürülsem, hangi hapiste yatsam sırtımda, torbamın içinde götürdüğüm ve evlât acısı gibi yüreğimde, senin hayalin gibi gözlerimde taşıdığım şehir…

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
7
6
6
4
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?