Görüş Bildir
Bitcoin'de Önemli Beklenti: Yükseliş Sürecek mi?
Bitcoin, tarihi zirveleri hızla kırarak yatırımcıları şaşırtıyor. Wublockchain editörü Colin'e konuşan makro analist Luxon, Bitcoin'in 69.000 dolarlık tarihi zirveyi 846 gün sonra geçerek yeni bir rekora imza atmasını değerlendirdi.
Reklam
Reklam
Soğuk Cüzdan (Ledger) Nedir, Nasıl Kullanılır? Soğuk Cüzdan Güvenli mi?
etiket
Özellikle son yıllarda kripto para piyasası tüm dünyada yaygınlaştı. Kripto paraların güvenliğinin sağlanması ise oldukça önemli. Tam da bu noktada soğuk cüzdanlar devreye giriyor. Soğuk cüzdanlar, kripto paraların güvenli bir şekilde depolanması için kullanılıyor. Peki ama nasıl? Soğuk cüzdan nedir, nasıl kullanılır? Haydi bakalım!
Reklam
Reklam
Wall Street Journal Yazdı: "ABD Hükümetinin Neden 5 Milyar Dolarlık Bitcoin’i Var?"
ABD Federal Hükümeti, dünyanın en çok Bitcoin sahibi olan kurumlardan olmasıyla dikkat çekiyor. Hükümetin 5,4 milyar dolar değerindeki Bitcoin varlığı, neden ve nasıl sorularını da beraberinde getiriyor. Dijital varlıklar konusunda mesafeli dururken, bu kadar çok kripto varlık neden hükümetin kasasında ya da soğuk cüzdanında duruyor? Hükümet bu Bticoin'leri nasıl aldı?
Reklam
Trump Kriptocu Çıktı: Mal Varlığındaki ETH ve NFT'ler Dikkat Çekti
Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) başkanlık seçimleri, 5 Kasım 2024 günü yapılacak. ABD'nin 60. başkanlık seçimlerine resmen adaylığını açıklayan mevcut başkan, Joe Biden'ın yanı sıra 45. başkan olan Donald Trump'ın aday olacağı biliniyor. Buna yönelik mal varlığını açıklayan Trump'ın servetinde kripto para detayı ilgi çekti.
Dünyanın En Büyük Kripto Borsası Binance'in CEO'su CZ Koltuğundan Olabilir! Peki Akıllardaki Yeni Aday Kim?
etiket
Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance son aylarda ABD'nin açtığı davalarla mücadele ederken piyasada zor günler geçiriyor. Avustralya'dan gelen son darbe ise Binance'i bölgesel pazarlar konusunda yeni adımlar atmaya itmiş ve CEO Changpeng Zhao'yu (CZ) da sıkıntılı bir konuma sokmuştu. Bu bağlamda uzmanlar arasında CEO pozisyonu için yeni bir isim anılmaya başlandı... İşte detaylar! 👇
Reklam