Görüş Bildir
Haberler
Sevgiliye İyi Geceler Mesajı: En Güzel, Anlamlı, Romantik, Uzun, Etkileyici İyi Geceler Mesajları

Sevgiliye İyi Geceler Mesajı: En Güzel, Anlamlı, Romantik, Uzun, Etkileyici İyi Geceler Mesajları

GNS
06.03.2023 - 16:23

Duygularımızı ifade etmek kimi zaman çok zordur. Bazılarımız hislerini kelimelere dökme konusunda son derece başarılı olsa da, bazılarımız karşılıklı ilişkilerdeki ketum taraf olabilir. Anlatmak, ifade etmek istediğimiz şeyleri sözcüklere dökmekte zorlanabiliriz. İlişkilerde ne kadar romantik olmayan taraf olursanız olun, güzel ve tatlı bir iyi geceler mesajı karşınızdaki insana duygularınızı açmanız için iyi bir fırsat olacaktır. Biz de sizler için sevgilinize gönderebileceğiniz en güzel, en anlamlı, uzun, kısa, resimli, etkileyici iyi geceler mesajlarını derledik. Keyifli okumalar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Romantik İyi Geceler Mesajları

Romantik İyi Geceler Mesajları

İnsan cenneti bekler daima. Benim cennetim sensin bir tanem, her gecenin sabahı için bekliyorum seni güzel gülüşünde.

Geceler pusu kuruyor bana, Hasretliği hatırlatır gibi bekliyor karanlık odamda. Yine de dayanıyorum. Bu hasretin biteceği günler gelecek bilirim. İyi geceler sevgilim. Seni çok seviyorum.

En güzel rüyaların senin olması, meleklerin uyurken seni koruması dileğiyle Sevgilim… Hayırlı geceler diliyorum sana.

İsyanım sensiz geçen gecelerime ben seni düşünmekten uyuyamazken sen rahat ve huzurlu uyu diye bu mesajı gönderiyorum sana iyi geceler canım rüyalarda kavuşmak dileğiyle…

Sevgiliye Etkileyici İyi Geceler Mesajları

Sevgiliye Etkileyici İyi Geceler Mesajları

Gecelerimin doğan güneşi, hayatımın anlamı, ömrümün sonsuz nefesi, iyi ki varsın. Seni seviyorum.

Bir bakışınla doğuyorsa kalbimde güneş, uyuduğundaysa batıyor güneşim. Hayatımda ömrümde sensin. İyi Geceler her şeyim.!

Geceler sessiz, soğuk, ayaz. Sevgim o kadar sıcak ki onu gönderiyorum sana, ört üstüne sakin üşüme diye. İyi geceler aşkıma…

Gülüşün gökteki ay kadar parlak ve sonsuz, umutlarınız yarın doğacak güneş misali erken gerçekleşmesi dileğiyle. İyi geceler.

Yarın sabah uyandığınızda gönlünüzden geçen her güzel şeyin hayalden çıkıp gerçeğe dönüşmesi dileğiyle, hayırlı geceler…

En güzel rüyaların senin olması, meleklerin uyurken seni koruması dileğiyle… Hayırlı geceler…

Güzelliklerle dolu huzurlu, keyifli güzel bir gece geçirmeniz dileğiyle iyi geceler.

Gülen gözlerinde batıp, doğmayı senden öğrendim… İyi Geceler. Yüreğinizin ışığı hiç sönmesin.

Sevgiliye Komik İyi Geceler Mesajları

Sevgiliye Komik İyi Geceler Mesajları

Sadece seni görebilmek için rüyalarda geçsin isterdim ömrüm. Ne acı sadece rüyalarda kavuşuyoruz. Gündüzler düşman bana ve aşkımıza. Ama buna da sana olan aşkımla dayanıyorum. Umuttur beni yaşatan, gecelerdir aşkımızı çoğaltan sevgilim. İyi geceler dilerim.

Ve bazen her şeyi unutmak için uyumak gerek. Rüyaları hesaba katmadan… İyi geceler.

Şu an gece oldu güneş battı ve gökyüzünde yıldızlar belirdi. Biliyor musun yıldızların dili vardı. İstersen dışarı çık yıldızlara bak ve onların ne söylediklerini anlamaya çalış. Anlamadıysan ben söyleyeyim diyorlar ki “lan manyak gecenin kaçı olmuş yat zıbar” İYİ GECELER

Sevgiliye Uzun İyi Geceler Mesajları

Sevgiliye Uzun İyi Geceler Mesajları

Huzurla kapatıyorum gözlerimi her gece, bir nefes gibi içime seni çeke çeke… Öyle güzel bir melodisin ki sevgilim seninle huzur buluyorum. İyi geceler benim bir tanecik sevgilim.

Seni sen olduğun için sevdim daima senden başkasını asla düşünmedim düşünmeyeceğim de seninle kurduğum hayaller, sana verdiğim zamanlar hepsi senin içindi. Muhteşem bir güne uyan sevgilim. İyi uykular.

Sırf birisi iyi geceler demediği için kötü geçen geceler varmış ya; işte onlar olmasın diye buraya bir “İYİ GECELER” bırakıyorum. İhtiyacı olan alıp kullansın… İnsanlık Ölmedi... :)

Günün birinde hayat seni boş verirse ve yüreğin sana yalnız bıraktığını söylerse aldırma çevir gözlerini gökyüzüne sana gülümseyen gözlerimi göreceksin aşkım iyi uykular tatlı rüyalar.

Her gece varlığının verdiği huzurla başımı yastığa koyuyorum her şeyim. Sonsuza kadar hep benim ol çünkü sadece seninle bu can var olur. Şimdi yine seni düşünerek yatıyorum Allah rahatlık versin.

Hep aklımdasın öylesine bendesin ki hiç bitmek, tükenmek bilmeyen bir şey bu, bu can bu bedenden çıkana, bu diyardan göçene dek görebildiğim tek gerçek rüyam sensin tatlı rüyalar meleğim.

Geceleri uzaklara çığlık olur sesim, denizden çıkan yosun kokusundan keskin sana olan özlemim, bu gece sırf senin için kapanıyor gözlerim. İyi Geceler her şeyim!

Sevgiliye Atılacak Anlamlı İyi Geceler Mesajları

Sevgiliye Atılacak Anlamlı İyi Geceler Mesajları

Madem sen yoksun bu şehirde. Dolunaya bakar seni anarım. O yüzden her gece gökyüzüne bak sevgilim. Uzaklarda bir aşık senin adını söyler gökyüzüne bakarak her gece.

Yıldızlar ve ay nasıl bağlıysa birbirine gecelerde, ben de sana bağlıyım bütün varlığım ve yüreğimle.

Yeni doğacak güneşin yeni umutlar, yarınlar getirmesi dileğiyle iyi uykular. yarın sabah uyandığında gönlünüzden geçen her güzel şeyin, hayalden çıkıp gerçeğe dönüşmesi dileğiyle hayırlı ve mutlu geceler..

İyi geceler dilediğim meleğim, bu hayatta bir tek sen ol yeter. Ne bileğimi bükebilir düşmanlar, ne de uykularımı kaçırabilir karabasanlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sevgi Dolu İyi Geceler Mesajları

Sevgi Dolu İyi Geceler Mesajları

Senin hayaline tutunarak uyuyorum her gece. Seni görebilmek, seni yaşayabilmek olsun diye. İyi geceler sevgilim.

Sen görüp görebileceğim en güzel rüyasın, bu rüyadan hiç uyanmak istemiyorum. İyi geceler canım, cananım.

Kalbi güzel insanların hepsine iyi geceler tatlı rüyalar dilerim.

Ve bazen her şeyi unutmak için uyumak gerek. Rüyaları hesaba katmadan… İyi geceler.

Ruhuna dokunan insanı bul. Konuştuğunda gözleri gülen ve seni olduğun gibi seven. İyi Geceler.

En Tatlı İyi Geceler Mesajları

En Tatlı İyi Geceler Mesajları

Ay ve yıldızlar sırdaşım benim. Biliyorum sana olan aşkımı bir kayan yıldız anlatır. İyi geceler sevgilim. Seni çok seviyorum.

Beni gecenin kara gözlerinde ara sevgilim. Çünkü gökyüzüne her gece seni anarak, yaşlı gözlerle bakan bir deli aşık benim sevgilim.

Geceleri ettiğim dualar sabaha kadar seni korurlar. Gündüzleri hep yanındayım. Tanrım seni bütün kötülüklerden kollasın. İyi geceler sevgilim. Seni çok seviyorum.

Dur bir dakika önce bana bir öpücük, sonra seni seviyorum diyeceğim. Şimdi tamam artık uyuyabilirsin…

Canım yanında olmak istiyor canımın bana ihtiyacı vardır diye. Canım çok sıkılıyor canım yanımda yok diye. Sensiz gecelerden sensiz günlerden bıktım artık. Sabret hayatım iyi günler bizi bekliyor. İyi geceler canım.

Sevgiliye Romantik İyi Geceler Mesajları

Sevgiliye Romantik İyi Geceler Mesajları

Gecenin büyük karanlığı sakın korkutmasın seni, karanlığın sonunda elbet bir aydınlıkla karşılaşır insan. Güneş nasıl doğacaksa uyandığında senin için, ben de doğacağım senin bana olan sevginle ve her gecenin ilk aydınlığında sevgilim.

Sen uyurken aslında ben hep yanındayım. Saçlarını okşuyorum, güzel yüzünü seyrediyorum. Nefesine nefes oluyorum. Beni senden ayırabilecek bir güç yok sevgilim, ben seninim sen de benim.

Karanlık çökünce aslında mutlu oluyorum. Çünkü sabah yakın anlamına geliyor. Sabah yakınsa seni görmem de yakındır. Hemen sabah olsun da seni göreyim diye hemen yatıyorum. Hadi sen de geç yatağına uyu, uyu ki sabah gözlerini açtığında beni gör karşında. İyi geceler meleğim.

Resminle uyuyorum her gece. Tam karşıma koydum. Ben uyurken hep beni seyrediyorsun, ben de uykuya dalana dek yüzünün her karesini dolanıyorum. Benim zamanım doldu gözlerim kapanıyor, senin sıran başladı sevgilim, doya doya izle beni. İyi geceler.

Gözlerimi seninle kapatmak istiyorum ben. Az kaldı biliyorum, bunlar son ayrı uyumalarımız sevgilim. Çok yakında aynı yastığa baş olacağız, aynı eve has olacağız. Seni seviyorum kadınım. İyi geceler…

Sevgiliye İyi Geceler Mesajları

Sevgiliye İyi Geceler Mesajları

Rüyaların en iyisi görürken Allah’ın seni koruması için gönderdiği meleğin kanatları öyle büyük olsun ki en masum anında sana kimseler zarar veremesin. İyi geceler meleğim tatlı rüyalar bebeğim.

Sen görüp görebileceğim en güzel rüyasın, bu rüyadan hiç uyanmak istemiyorum. İyi geceler canım, cananım.

Ne zaman yalnız hissetsen ve beni özlesen. Geceleri seni düşünen bir aşığın dünyanın bir ucunda yaşadığını bil sevgilim. İyi geceler.

Uzaktaki Sevgiliye İyi Geceler Mesajları

Uzaktaki Sevgiliye İyi Geceler Mesajları

Gözlerim kapandığında senin güzel yüzün açılır rüyalarıma. Dünyanın en güzel gözlerini sürekli görebilmenin mutluluğunu yaşıyorum her şeyim.

Bir gün daha bitti seninle yaşadığım. Şimdi uykulara sığınıyorum. Tek isteğim yarına da seninle başlayayım. İyi geceler.

En çok da sana iyi geceler çiçek kadın. Bu Eylül içinde tomurcuk açtığın, bana her sabah gülümseyerek baktığın, her zaman şarabı sek içtiğin ve hayata yeni bir ben kattığın için en çok sana iyi geçsin geceler.

Gözlerinin baktığı her yerde ben olacağım. Gözlerini kapattığında açılacak olan gönül gözünde yine ben olacağım. Sana olan sevgimin sözlükte bir anlamı yok bir tanem. Tek anlamım sensin.

Uzaklarda olsak da sevgilim, gecelerin hayaline sarıl. Kanatlarına tutun hayallerinin ve bırak onlar seni bana getirsin.

Gecelerimin doğan güneşi, hayatımın anlamı, ömrümün sonsuz nefesi, iyiki varsın. Seni seviyorum, İyi Geceler her şeyim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erkek Sevgiliye İyi Geceler Mesajları

Erkek Sevgiliye İyi Geceler Mesajları

Geceler sessiz, soğuk, ayaz. Sevgim o kadar sıcak ki onu gönderiyorum sana, ört üstüne sakin üşüme diye. İyi geceler aşkıma…

Güzel rüyalarında güle oynaya gez benim için, sen uyurken tatlı rüyaların koynunda, bu garip uykusuzluk çeker gecenin ıssız soğuğunda.

Geceler yine giymiş kara matem giysisini. Geceler ve ben yokluğuna yas tutarız. Uzaklarda olsam da bil ki; her zaman aklımdasın sevgilim. Sana en güzel günler ve geceler dilerim.

En Güzel İyi Geceler Mesajları

En Güzel İyi Geceler Mesajları

Karanlık gecenin yalnızlık kuyusuna düşersen, sana yolladığım aşk kanatlarına sarıl ve benim geceme gel sevgilim.

İyi geceler birtanem. En tatlı uykular en güzel rüyalar senin olsun. Huzur dolu yarınlara; beraberce ulaşabilmek ümidi ile iyi geceler bebeğim..

Nerede olmak isterdin sorusuna gözlerimle cevap verdiğim tek yerdi mavi gözlerin. Seni çok seviyorum hayatım. İyi Geceler

Günün birinde hayat seni boş verirse ve yüreğin sana yalnız bıraktığını söylerse aldırma çevir gözlerini gökyüzüne sana gülümseyen gözlerimi göreceksin aşkım iyi uykular tatlı rüyalar.

Sevgiliye Anlamlı İyi Geceler Mesajları

Sevgiliye Anlamlı İyi Geceler Mesajları

Gecenin karanlığını her zaman senin gülüşünü aklıma getirerek kovuyorum. Birden aydınlanıyor tüm gece ve tüm aydınlığın merkezi sen oluyorsun aniden.

Aşık olmak her zaman uykusuz kalmak anlamına gelir çünkü aşk uykuda göreceğin rüyaları, uyanıkken görebilmeyi sağlıyor. Canım sevgilim, sana iyi uykular, bana iyi uykusuzluklar!

Sensiz geçirdiğim gecelerin bir gün seni bana getireceğini bilmek ne kadar da tuhaf!

Öylesine senin varlığın ile yaşıyorum ki sevgilim, sensiz gözüme tek bir an bile uyku girmiyor. Eğer sen uyursan ben de uyumuş olacağım.

Her zaman uyumak istediğinde beni düşündüğünü biliyorum. Çünkü aynısını ben de yapıyorum. Her zaman mutluluğumuz sürsün ve her zaman rüyalarımız ortak olsun. İyi geceler.

Benim için yaşamımdaki en değerli varlık olan canım sevgilim, seni hiçbir zaman unutmayacak ve sana her gece bu güzel sözleri söylemeye devam edeceğim, ta ki bir gün kulağına fısıldayıncaya kadar.

WhatsApp Sevgiliye İyi Geceler Mesajları

WhatsApp Sevgiliye İyi Geceler Mesajları

Sen uyurken aslında ben hep yanındayım. Saçlarını okşuyorum, güzel yüzünü seyrediyorum. Nefesine nefes oluyorum. Beni senden ayırabilecek bir güç yok sevgilim.

Karanlık çökünce aslında mutlu oluyorum. Çünkü sabah yakın anlamına geliyor. Sabah yakınsa seni görmem de yakındır. Uyu ki sabah gözlerini açtığında beni gör karşında. İyi geceler meleğim.

Resminle uyuyorum her gece. Ben uyurken hep beni seyrediyorsun, ben de uykuya dalana dek yüzünün her karesini dolanıyorum. İyi geceler aşkım.

Gözlerimi seninle kapatmak istiyorum ben. Az kaldı biliyorum, bunlar son ayrı uyumalarımız sevgilim. Çok yakında aynı yastığa baş olacağız. İyi geceler sevgilim…

Kalbim şu anda seni çok özlüyor, bu yüzden lütfen erken uyu ve benimle rüyalarımda buluş! Tatlı rüyalar seni seviyorum!

Yatakta yatan ve şu mesajı okuyan dünyanın en tatlı kızına: Umarım bu iyi geceler mesajı onu gülümsetir. İyi geceler aşkım!'

Sana o kadar aşığım ki artık gecelerimin ne zaman bitip günlerimin ne zaman başladığını bilmiyorum. İyi geceler tatlı rüyalar aşkım

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
3
2
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın