Görüş Bildir
Elindeki Bitcoinleri Satsa 1 BTC=1$ Olur! Bulgaristan Hükümetinde Tam 213.519 BTC Olduğu İddia Ediliyor
Kısa adı SELEC olan Güneydoğu Avrupa Kolluk Kuvvetleri Merkezi yaptığı basın açıklamasında, Bulgaristan hükümetinin 2017'de gerçekleştirdiği Pratka Operasyonu ile 200 binden fazla Bitcoin'in ele geçirildiğini açıkladı. Kripto para dünyasında önemli etkileri olan operasyon sonrasında ele geçen Bitcoin'in son durumu kafalarda birçok soru oluşturdu. Bulgar makamlarının sessizliğini koruması da hükümetin kripto parayı sermayeye kattığı savını güçlendirdi. Gelin; Bulgaristan Bitcoin zengini mi, birlikte öğrenelim.
Biz 1000 Dolar Kazanamazken 14 Yaşında Çocuk Bitcoin'den 22 Milyon Kazanmış! İşte En Genç Bitcoin Milyonerleri
Artık Bitcoin'i duymayanımız yoktur. Bitcoin, Satoshi Nakamato tarafından 2008 yılında geliştirilen sanal bir para birimi. Günümüzde artık internet alışverişlerinde, oyunlarda rahatlıkla kullanılabiliyor. Bitcoin'in kendi borsaları var hatta coin ATM'den nakde bile çevrilebiliyor. Bitcoin'in kısa süredeki ani parlaması, pek çok insanın beklemediği bir servete kavuşmasını sağladı. Bu kişilerden bazıları öyle genç ki çok şaşıracaksınız. Karşınızda dünyanın dört bir yanından, en genç Bitcoin milyonerleri!
Reklam
Yerini Doldurmak Zor: Dolardan Vazgeçmek Kolay Değil Gibi
Dolar bağımlılığını azaltmak adına rezervlerin Euro, yen ve altına yönelen Rusya yaptırımlardan kaçamadı. Doları üstünlüğü için de bir test niteliği kazanan Rusya yaptırımları güvenli limanın hala dolar olduğunu gösterdi.
Reklam
Ukrayna'dan Kripto Paralarla İlgili Önemli Adım: Resmen Yasal Hale Geldi
etiket
Rusya’nın 24 Şubat'ta başlattığı işgali sürerken, Ukrayna’dan kripto paralarla ilgili oldukça önemli bir hamle geldi. Ülkenin Devlet Başkanı Zelenski, Bitcoin ve diğer kripto paraları resmi olarak yasallaştıran yeni yasayı imzaladı.Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
SkyBridge Capital Kurucusu Bitcoin Fiyat Tahminlerini Açıkladı: 12 Ay İçinde 100.000 Doları Görebilir!
etiket
Küresel yatırım şirketi SkyBridge Capital kurucusu Anthony Scaramucci, Bitcoin hedef fiyatının makroekonomik faktörlerden nasıl etkilendiğini değerlendirdi. Önümüzdeki aylarda BTC fiyatının yükselişe başlayacağını ekledi ve bir yıl içinde piyasanın çok daha iyi bir hale geleceğini belirtti.Detaylar içerikte...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir
Reklam
Reklam
Dünya Devi Apple'ın Kurucu Ortağı Steve Wozniak Bitcoin'e 'Saf Altın' Benzetmesinde Bulundu
etiket
Kripto ve Bitcoin piyasaları küresel olarak yaşanan gelişmelerden ötürü aşağı yönlü bir ivmeyle seyrediyor olsa da yine her zamanki gibi gündemdeki yerini koruyor. Dünya devi Apple'ın kurucu ortağı Bitcoin için 'saf altın' benzetmesinde bulunurken piyasalar hakkında ne düşünüyor?Detaylar içerikte...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Reklam
11 Yıl Önce 50 Dolar Değerinde Olan BTC Cüzdanı Uyandı: Şimdiki Değeri 20,2 Milyon Dolar!
etiket
Whale Alert'in paylaştığı verilere göre, 11 yıldır uyuyan dev Bitcoin balinası yakın zamanda uyandı. Hesabında 489 BTC bulunan balina en son 2010 yılında aktifti ve varlıkları o zaman 50 dolara denk geliyordu. Şimdiki değeri ise 20 milyon doların üzerinde!Haberin detayları içeriğimizde!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Reklam