Görüş Bildir
Haberler
Biz 1000 Dolar Kazanamazken 14 Yaşında Çocuk Bitcoin'den 22 Milyon Kazanmış! İşte En Genç Bitcoin Milyonerleri

Biz 1000 Dolar Kazanamazken 14 Yaşında Çocuk Bitcoin'den 22 Milyon Kazanmış! İşte En Genç Bitcoin Milyonerleri

01.12.2022 - 23:23

Artık Bitcoin'i duymayanımız yoktur. Bitcoin, Satoshi Nakamato tarafından 2008 yılında geliştirilen sanal bir para birimi. Günümüzde artık internet alışverişlerinde, oyunlarda rahatlıkla kullanılabiliyor. Bitcoin'in kendi borsaları var hatta coin ATM'den nakde bile çevrilebiliyor. Bitcoin'in kısa süredeki ani parlaması, pek çok insanın beklemediği bir servete kavuşmasını sağladı. Bu kişilerden bazıları öyle genç ki çok şaşıracaksınız. Karşınızda dünyanın dört bir yanından, en genç Bitcoin milyonerleri!

İçeriğin Devamı Aşağıda

14 yaşındaki Haziq Nasri.

14 yaşındaki Haziq Nasri.

Haziq Nasri, Bitcoin sayesinde milyoner olan en genç isim. Malezyalı Nasri henüz 14 yaşında ve tahminlere göre 22 milyon liralık lüks araba koleksiyonuna sahip. Yakın zamanda yaptığı paylaşım nedeniyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Nasri, sosyal medya hesabında takipçileriyle araba koleksiyonunu paylaştı. İlk arabası Toyota IQ'yu ise 10 yaşındayken aldığını ifade etti. Nasri'nin araba koleksiyonunda göze çarpan parçalar arasında Range Rover Sport Autobiography, 12 silindirli ve 4 koltuklu Ferrari FF ve Lamborghini Aventador da yer alıyor. Nasri bir sonraki hedefinin Chevrolet Camaro almak olduğunu söylüyor. Bir diğer yandan Nasri'nin kanunen kullanamayacak olmasına rağmen bu kadar çok sayıda ve lüks arabaya sahip olması insanlar tarafından tepki almasına neden oldu.

Erik Finman: Üniversiteye gitmek mi, milyoner olmak mı?

Erik Finman: Üniversiteye gitmek mi, milyoner olmak mı?

En genç Bitcoin milyonerlerinden biri de Erik Finman. Finman okulu sevmeyen ve üniversiteye gitmek istemeyen Amerikalı bir gençti. Bu durum, onun sıradan tembel bir öğrenci olduğu düşünmenize neden olmasın sakın! Onun çok başka planları vardı. Finman, annesi ve babasıyla bir anlaşma yaptı. Anlaşma çok basitti; eğer Finman 18 yaşına geldiğinde kendi yaptığı yatırımlar sonucunda 1 milyon dolara sahip olabilirse ailesi onu üniversiteye gitmek konusunda zorlamaktan vazgeçecekti. Böylece 2011 yılında Bitcoin'e yaklaşık 1000 dolarlık bir yatırım yaptı. Finman bu yatırımı yaptığında henüz 12 yaşındaydı! İki yıl içerisinde varlığı 100 kata kadar arttı. Ancak Finman kârını katlayıp çekilenlerden değil, o hâlâ aktif olarak farklı alanlarda yatırımlarını sürdürüyor, programlara konuk oluyor ve yatırım tavsiyelerinde bulunuyor.

Jeremy Gardner: Bitcoin milyarderi olup dünyayı gezmek...

Jeremy Gardner: Bitcoin milyarderi olup dünyayı gezmek...

Jeremy Gardner inişli çıkışlı Bitcoin grafiğini bir süre takip ettikten sonra parasını bu alanda değerlendirmeye karar veriyor. Yaklaşık bin dolar gibi bir parayı olduğu gibi Bitcoin'e yatırıyor. Yatırımın ardından kısa bir süreliğine AfrikaBurn adlı festivale giden Gardner, beş gün sonra evine dönüp Twitter'a girdiğinde gördüklerine inanamıyor. Bitcoin'in 2500 doları geçtiğini gören Gardner böylece sadece beş günde yatırımını ikiye katlamış oluyor. 25 yaşındaki genç şimdilerde keyfince dünyayı geziyor ve bol bol partiliyor.

Bitcoin ile servet kazandı ve kendi kripto parasını çıkardı: Sam Karagiozis

Bitcoin ile servet kazandı ve kendi kripto parasını çıkardı: Sam Karagiozis

Sam Karagiozis de genç yaşta milyoner olan isimlerden. Karagiozis 15 yaşında okulu bırakıp zincir bir fastfood restoranında çalışmaya başlıyor. Bu sırada farklı yatırımlar yapan Karagiozis, küçük bir miktar parayı da Bitcoin'e yatırıyor. Böylece, Avusturyalı Karagiozis 26 yaşında 15 milyon dolarlık bir servetin sahibi oluyor. Karagiozis şu an kendi kripto parası olan Auscoin ile meşgul.

Kiarash Hossainpour ödemelerini kripto para ile aldı ve milyoner oldu!

Kiarash Hossainpour ödemelerini kripto para ile aldı ve milyoner oldu!

Hossainpour programlama ve web sitesi yazılımlarıyla uğraşan bir gençti. 14 yaşında oluşturduğu siteler için alacağı ödemeleri avro yerine kripto parayla almaya karar verince hayatı değişti. Bir süre gidişatı izleyip araştırma yaptıktan sonra 18 yaşına geldiğinde Bitcoin ve diğer kripto paralara yatırım yapmaya karar verdi. Şu an 23 yaşında olan Hossainpour, genç bir milyoner. Son zamanlarda kendi YouTube kanalı için içerik üretiyor ve insanlara yatırım tavsiyelerinde bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

27 dolarlık büyük servet!

27 dolarlık büyük servet!

Norveçli Kristoffer Koch ilginç Bitcoin zenginlerinden biri. Çünkü planlamadan müthiş bir servetin sahibi oluyor. Koch 2009 yılında henüz öğrenciyken 5000 Bitcoin'i yalnızca 150 Kroner (27 Dolar) karşılığında satın alıyor. Yaptığı bu yatırım uzun bir zaman sonra Koch'un aklına geliyor ve şifresini zar zor hatırladığı hesabına giriş yaptığında gözlerine inanamıyor. Koch'ın dört yıl önce almış olduğu 5000 Bitcoin'in artık 900.000 dolar!

Bitcoin madenciliği ile milyon dolarlara sahip olan Charlie Shrem.

Bitcoin madenciliği ile milyon dolarlara sahip olan Charlie Shrem.

Shrem 2010 yılında henüz 21 yaşındayken Bitcoin madenciliğine başladı. 2011 yılında Bit Instant adlı popüler Bitcoin borsasını kurdu. Bitcoin savunucusu Shrem, 2014 yılında Coin Desk'in oluşturduğu Finanstaki En Etkili 100 Kişi arasında yer aldı. 2015 yılındaysa Çığır Açan Liderlik Ödülü'nün sahibi oldu. 2022 yılı itibarıyla Charlie Shrem'in servetinin 40 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor. Peki, siz kripto para borsası için ne düşünüyorsunuz? Hâlâ milyoner olmak mümkün mü yoksa her şey için çok mu geç kaldık?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
4
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın