Görüş Bildir
Haberler
Acun Ilıcalı'dan Cem Yılmaz'a, Kolunda 28 Milyon TL'lik Servet Değerinde Kol Saati Taşıyan Ünlüler

Acun Ilıcalı'dan Cem Yılmaz'a, Kolunda 28 Milyon TL'lik Servet Değerinde Kol Saati Taşıyan Ünlüler

27.11.2022 - 18:40 Son Güncelleme: 28.11.2022 - 09:28

Birçok ünlü isim, kıyafet ve takı tercihleriyle sık sık konuşuluyor. Bunun sebebi bazen zevkli bazen servet değerinde seçimler oluyor. Söz konusu saatler olunca ikisini aynı anda konuşmak da mümkün tabii! Ünlü bir saat uzmanı, meşhur isimlerin taktığı saatleri yakından inceleyerek saat meraklılarına detaylı bilgi veriyor. Gelin, ünlü kişilerin hangi saat markalarını daha çok sevdiğini ve taktıkları saatlerin fiyatlarını detaylı olarak inceleyelim.

Kaynak: https://youtu.be/e1OB2XjbG7M
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hem futbol temalı hem lüks.

Hem futbol temalı hem lüks.

Acun Ilıcalı'nın lüks saatleri artık dillere destan oldu! Sık sık taktığı Richard Mille markalı saatinin fiyatı 1,7 milyon TL olan Acun Ilıcalı, futbolla arasının ne kadar iyi olduğunu saat seçimi ile bir kez daha gözler önüne seriyor. Ilıcalı'nın Roberto Mancini serisine ait saati, özel olarak üretildiği için herkeste bulunmuyor. Acun Ilıcalı, genelde Richard Mille markasını tercih ediyor. Sorulduğunda saatlerinin fiyatını bilmediğini söylese de taktığı tüm Roberto Mancini saatlerinin hatırı sayılır bir ücreti var.

Bu saatin bir eşi daha yok.

Bu saatin bir eşi daha yok.

Cristiano Ronaldo'nun saati de özel yapım ve Franck Muller markasına ait. Fiyatı 14 milyon TL olan saatin içerisinde yer çekimine karşı kendini koruyan bir teknoloji var. Saatin üzeri Ronaldo'nun isteği doğrultusunda tamamen taşla kaplanmış ve bu sayede bir mücevher olarak da nitelendirilebilir.

Baştan aşağı altın bir saat düşünebilir misiniz?

Baştan aşağı altın bir saat düşünebilir misiniz?

Cem Yılmaz'ın araba sevdası kadar saat tutkusu da dillerde! Ünlü isim, Rolex GMT Master 2 adını taşıyan saatini 2 milyon TL'ye almış. Saatin lacivert ve kırmızı görünen kısımları sola ya da sağa doğru hareket edebiliyor. Bu sistem genelde dalgıç saatlerinde kullanılıyor olsa da artık lüks saatlerde de yaygınlaşmış. Lacivert geceyi, kırmızı gündüzü temsil ediyor.

Arda Turan'da bulması çok zor olan tüm saatler var.

Arda Turan'da bulması çok zor olan tüm saatler var.

Futbolcuların taktığı saatlerin ne kadar lüks olduğunu herkes biliyor. Bunun en güzel örneklerinden biri de Arda Turan. Ünlü futbolcunun Rolex Daytona saatinin fiyatı 860 bin TL. Bu saatin şu anda standart modellerini bile bulmak bir hayli zorken Arda Turan'da markanın ürünlerinden oluşan geniş bir koleksiyon var. Rolex markasını çok seven futbolcunun saat zevki de oldukça beğeniliyor. Üstelik kendine has saat zevki, alışılmışın dışında kullanımların da önünü açıyor. Örneğin, beyaz kadranlı modeller çok tercih edilmese de Arda Turan'ın koleksiyonunda beyaz kadranlı saatler görebilmek mümkün!

Çağla Şıkel'in tercihi, çığır açan modellerden yana.

Çağla Şıkel'in tercihi, çığır açan modellerden yana.

Sadece erkeklerin değil, kadınların da tercihi lüks saatlerden yana! Çağla Şıkel'in Audemas Piquet Royal isimli saati tam 932 bin TL değerinde. Güzel mankenin rose gold renkli saati tamamen altın. Bulunması çok zor olan bu saat, ayrıca kasaya entegre bileziğe sahip ilk spor saati. Bu yönüyle de lüks saat anlayışını tamamen değiştiriyor. Audemas Piquet Royal, pek kadınların tercih ettiği bir model olmasa da Çağla Şikel yine zevkini ortaya koyuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ata Demirer'in de geniş bir saat koleksiyonu var.

Ata Demirer'in de geniş bir saat koleksiyonu var.

Ata Demirer, konuk olduğu her programda farklı saatleriyle görülse de Demirer'in Panerai marka saatleri daha sık takması, bu markayı ne kadar çok sevdiğini gösteriyor. Işıl ışıl görünümü ile ilgi gören bu saatin kasası da 'yastık kasa' olarak adlandırılıyor. Büyük bir kasası olsa da rahatsızlık hissi uyandırmayan Panerai Luminor Marina, kalın bilekli kişilerde oldukça şık duruyor.

Oktay Kaynarca da çok fonksiyonlu saatleri seviyor.

Oktay Kaynarca da çok fonksiyonlu saatleri seviyor.

Canlandırdığı karakterlerle hafızalara kazınan Oktay Kaynarca'nın tercihi de Rolex markasından yana. Sıklıkla taktığı görülen Yach Master 2 model saatin fiyatı ortalama 550 bin TL. Ünlü oyuncunun saati, mekanik bir saatin ötesinde birçok fonksiyona sahip. Bu fonksiyonlar da aslında yelken yarışmaları için geliştirildi. Yani saat aslında yelkenciler için tasarlandı ama modelin kullanımı son dönemde oldukça yaygınlaştı. Model hem içindeki malzemelerin kalitesi hem tasarımlarıyla oldukça değerli ve Oktay Kaynarca'nın mavi gözlerine de bir hayli yakışıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
4
3
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sevval sevval

Çağla iyi ki çocuklarına bin tllik ayakkabı almıyomuş

Thistle

Aynı şey değil. Çocuğun lükse alışmaması gerekir. Çocuk çocukluğunu yaşasın. Büyüdüğünde imkanı varsa lüksünü yaşar.

Mavi Balik

Götürürler o saatleri öteki taeafa

Dünyanın parasini kazanıyorlar, benim gibi 12.500 TL lik özel seri guess collection takacak halleri yok. 😂🤣