Görüş Bildir
Haberler
Meğer Milli Sporcuymuş! Yakışıklı Oyuncu Şükrü Özyıldız'ın Sevgili Bakın Kimmiş?

Meğer Milli Sporcuymuş! Yakışıklı Oyuncu Şükrü Özyıldız'ın Sevgili Bakın Kimmiş?

19.11.2022 - 13:55

Birkaç gün önce Şükrü Özyıldız'la yeni bir ilişkiye yelken açtığı ortaya çıkan Büşra Cebe, özellikle yakışıklı oyuncunun hayranları tarafından merak ediliyor. Aşklarını kameralardan gizlemeyen ikili, tebrikleri kabul ederek ilişkilerini ilk ağızdan onayladı. Birçok farklı dalda uğraş veren Büşra Cebe'nin hayatına dair merak edilenler her geçen gün artıyor. Gelin, yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız ile yaşadığı birlikteliği ilan eden Büşra Cebe'yi yakından inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gazi Üniversitesi Gazetecilik Bölümü mezunu.

Gazi Üniversitesi Gazetecilik Bölümü mezunu.

Büşra Cebe, Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesinde Gazetecilik Bölümü okudu. Gazetecilik mesleğini de yerine getiren Cebe, birçok iş insanıyla başarılı röportajlara imza attı. Röportaj çalışmalarından önce, kapsamlı bir ekonomi eğitimi alan Büşra'nın ekonomi alanındaki haberleriyle göz doldurduğu söyleniyor.

Kendisi aslında milli bir sporcu.

Kendisi aslında milli bir sporcu.

Büşra Cebe, genç yaşlarından beri tekvandoyla ilgileniyor ve bu alanda milli sporcularımızdan biri. Birçok maça çıkan ünlü isim, şimdilerde tekvando kariyeriyle ilgili yeni çalışmalarda bulunmuyor.

Sunuculuk deneyimi ise çok eskiye dayanıyor.

Sunuculuk deneyimi ise çok eskiye dayanıyor.

Büşra Cebe, oyunculuğa başlamadan önce TRT Belgesel'de sunucu olarak karşımıza çıktı. Hem sesiyle hem güzelliğiyle adını duyuran Cebe, meslek hayatına genç yaşta başlayan sunuculardan biri. Ayrıca sunuculuğunu iyileştirmek adına diksiyon ve sunuculuk kursu aldığı, bu kursu da birincilikle tamamladığı konuşuluyor. Sonrasında İngiltere'de altı ay eğitim görerek İletişim Koçluğu Sertifikası alan Büşra Cebe, belgesel programının dışında TRT Okul'da hafta içi her gün canlı yayınlanan bir programın da sunuculuğunu yaptı.

Severek takip ettiğimiz dizilerde rol aldı.

Severek takip ettiğimiz dizilerde rol aldı.

Sunuculuk kariyeri sonrası, oyunculuğu da soyunan Büşra Cebe; ilk olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde bir kadın ajanı canlandırdı. Dönemin en çok izlenen dizisi sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Sonrasında Afili Aşk ve Sarp dizilerinde rol aldı. 2021 yılından beri herhangi bir dizi ya da film projesi içinde bulunmayan Büşra Cebe'nin setlere ne zaman döneceği ise merak konusu.

Kalemi de oldukça kuvvetli olan Büşra Cebe, kitaplar ve senaryolar yazdı.

Kalemi de oldukça kuvvetli olan Büşra Cebe, kitaplar ve senaryolar yazdı.

Büşra Cebe, aynı zamanda hem kitap hem senaryo yazarı. Daha önce 10 ayrı şiir ve kompozisyon yarışmalarına katılan ve bu yarışmalardan da Türkiye birincisi olarak ayrılan Büşra Cebe, 'Siyaha Bulaşan Kadınlar' adlı kitabıyla çok ses getirdi. Kitabın sayfaları arasına QR kodlu videolar ekleyerek karakterlerin kısa görsellerini de okuyucuya sunan Büşra'nın çalışması çok beğenilince MedYapım tarafından dizi yapılmak istendi. Şimdilerde Büşra Cebe, hayata geçirilmesi planlanan bu dizi projesi için uğraşıyor. Siyaha Bulaşan Kadınlar adlı kitabı için yaptığı video çalışmasının her detayıyla bizzat ilgilenen Cebe, bu çalışma için Ümraniye Platoları'nı kiraladı ve sektörde eşi benzeri olmayan bir işe imza attı. Aynı zamanda yarışmalara sadece kompozisyonlarla değil, yazdığı şiirlerle de katıldı. Edebiyata olan ilgisini her fırsatta belli eden güzel yazar, kalemine de oldukça güveniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Instagram'da 100 binden fazla takipçisi var.

Instagram'da 100 binden fazla takipçisi var.

Büşra Cebe'nin birçok farklı alanda çalışmalar yapması, çalışkan ve azimli olması, samimi paylaşımları onu Instagram'da da öne çıkardı. Özellikle dizi projelerinde ve televizyon programlarında görüldükten sonra takipçi sayısı bir hayli arttı. Şimdi her gün 100 bin takipçiye içerik üreten Büşra Cebe'nin Şükrü Özyıldız ile olan beraberliği de Instagram'daki şöhretine olumlu katkılar sağladı. Yaptığı çalışmalar hakkında sık sık paylaşım yapan Cebe, çok fazla yorum ve beğeni alıyor.

Şükrü Özyıldız'dan önce, Çağrı Emirhan Bahadır ile birlikteydi.

Şükrü Özyıldız'dan önce, Çağrı Emirhan Bahadır ile birlikteydi.

Büşra Cebe'nin aşk hayatı pek de fırtınalı değil. Şükrü Özyıldız'dan önce sadece bir birlikteliği basına yansıyan ünlü isim, iş insanı Çağrı Emirhan Bahadır ile birlikteydi. Sokakta görüntülendiklerinde basın mensuplarına evlilik teklifi beklediğini anlatan Büşra Cebe, bu ilişkisine nokta koyduktan sonra uzun bir süre aşk hayatıyla gündem olmadı. Ancak geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle gezerken bir anda kameraları karşısında gören Büşra Cebe, şaşkınlığını gizleyemeyerek 'Yakalandık!' dedi. Sevgilisi Şükrü Özyıldız'ın rahat tavırlarıysa muhabirleri güldürdü. Çifte mutluluklar diliyor, Büşra Cebe'yi ekranlarda daha sık görmeyi umuyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın