Görüş Bildir
Kısa Zamanda Zengin Olmak Hayal Olmayabilir: 2022'de Sizi Zengin Edebilecek Kripto Paralar
Dünyada ve ülkemizde pek çok kişinin dilinden düşmeyen ve Bitcoin’in yakaladığı yükselmeyle birçok kişinin radarına giren kripto paralara yatırım yapmak, onların sayesinde ek gelir elde etmek ve belki de zengin olmak son zamanlarda en çok konuşulan konulardan biri. Bitcoin'in 10 yıl içerisinde birkaç dolardan 50 bin dolar seviyelerine yükselmesi, altcoinler içerisinde bu patlamayı yapabilecek coinlere gözleri çevirmiş durumda. 2021 yılında pek çok altcoin, önemli yükselişler yaparak rekorlar kırdı. Uzmanların ralliye girip patlama yapmasını beklediği altcoinler bulunuyor. Peki 2022 yılında hangi kripto paralar bu rekorları kırıp sizi zengin olma hayalinize ulaştırabilir, gelin birlikte inceleyelim.Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Kripto Para Dünyasında Neler Oluyor? Haftaya Damga Vuran Önemli Etkinlikler!
etiket
Geçen hafta ivmeli yükselişler yaşanan kripto para piyasasında çalkantılar devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) 45.000 doları zorladıktan sonra yeniden aşağıya sarktı ve piyasanın düşmesine neden oldu. Bu sırada pek çok para birimi değer kaybederken Terra, Waves ve Monero gibi kripto paralarda yükselişler gözlendi. Bu hafta düzenlenecek olan AMA etkinlikleri ve yeni kripto listelemeleri de haftanın merakla beklenen olaylarından oldu.İşte bu haftanın önemli etkinlikleri!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Reklam
Reklam
İsviçre'nin Lugano Şehri Tether İle Ortaklık Kuruyor: Vergiler Kripto ile Ödenebilecek!
etiket
3 Mart Perşembe günü, İsviçre'nin Lugano kentinde kripto para birimlerinin benimsenmesi üzerine canlı bir etkinlik düzenlendi. Lugano ve Tether arasında gerçekleşen etkinlikte, vatandaşların vergi ödemelerinde kripto para kullanabileceğine dair kararlar alındı. Ayrıca her türlü mal ve hizmet ödemesinde de kripto para kabul edileceği söylendi.İşte etkinliğe dair detaylar!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Borsalarda Gerginlik Sürüyor! Petrol ve Dolar Yükselişinde Hız Kesmiyor!
Rusya-Ukrayna savaşı varlık fiyatları üzerinde etkili olmayı sürdürürken, dün gece, Avrupa’nın en büyük santrali Zaporijya Nükleer Santrali sahasındaki çatışmalar sonucu yangın çıktığı bildirildi. Yangın haberi Rusya Ukrayna savaşıyla risk iştahının azaldığı piyasalarda sert satışların gelmesine neden oldu. Ukrayna'da yaşanan gelişmeler takip edilirken, artan emtia fiyatları enflasyon ve para politikalarına ilişkin belirsizliklerin de sürmesine neden oluyor.Borsalarda varlık fiyatlamaları baskıya neden olurken, petroldeki yükseliş enflasyonist baskıyı artırıyor. 
Reklam
Altcoin Piyasasında Son Durum Ne? ETH, AVAX, SOL, DOT, XRP, ADA ve 4 Altcoin İçin Taze Analizler!
etiket
Bitcoin geçen hafta 35.000 dolara kadar düşerek piyasaları alt üst etmişti. Bu hafta başıyla birlikte %20'den fazla artarak diğer altcoinleri de peşinden sürükledi. En yakın takipçisi ETH son 1 haftada %10'dan fazla artış yaşarken, %70 yükselen Terra (LUNA) marketin kalanını gölgede bıraktı. İşte bu haftayı yükselişle geçiren SOL, DOT, XRP, ADA ve daha fazlası için güncel piyasa analizleri!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Savaş Etkisi Piyasalarda Baş Döndürüyor: Borsa, Dolar, Altın, Petrol Biri İniyor Biri Çıkıyor!
Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşta, Rus birlikleri şehirlere daha şiddetli saldırmaya başlarken, Rus tarafından dün yapılan açıklamalar piyasalarda oynaklığı artırdı.Borsa İstanbul'da kayıplar toparlanmaya çalışılırken, dolar ve Euro dün sakin geçen günün ardından bugüne yükselişle başladı. Kripto paralarda da yükseliş görülürken, petrolde Rusya etkisi sürüyor. 
Reklam
Kripto Paralarda Hareketlilik! Tekrardan Yükselişe Geçti...
Eskiden birikimlerini altın ve dolar alarak değerlendiren vatandaşlar son yıllarda kripto paralara yöneldi. Bitcoin ile hayatımıza giren kripto para birimi birçok ülkede oldukça rağbet görüyor. Son dönemlerde düşüş trendinde olan kripto paralar Rusya Ukrayna krizi ile adeta dibi boylamıştı. Fakat son 24 saatte yükselişe geçti. İşte detaylar...
Kripto Para Piyasasında Son Durum: Bitcoin 44.000 Doları Test Ederken Düzeltme Sona mı Erdi?
etiket
Lider kripto para birimi geçen hafta yaşadığı düşüşler sonrası yönünü yeniden yukarı çevirerek 44.000 dolar seviyesini geride bıraktı. Günün erken saatlerinde marketi de kendisiyle birlikte yeşile boyayan BTC, pek çok kripto para biriminde büyük ölçüde toparlanmalara neden oldu. Peki kripto pazarındaki tehlike geçti mi?Detaylar içeriğimizde!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Reklam
Piyasalar Sakinleşmiyor: Borsalar Kayıplarını Toparlamaya Çalışırken, Dolar ve Kripto Tarafında Yükseliş!
Piyasalarda Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin yankıları devam ediyor. Risk fiyatlamalarında dün borsalar tarafında düşüş görülürken, Rusya'ya yaptırımların sertleşmesi ile gözler o tarafa çevrildi. Rusya tarafından işler bozulurken, kurlarda ise dolar güçlenmeye devam ediyor. Kriptolarda bugün yükselişe geçerken, emtia fiyatlarında zirveler görülmeye devam ediyor. 
Ethereum, Shiba Inu ve HUH Token Hakkında Bilmeniz Gerekenler
Yasal Uyarı: Bu içerik HUH Token ile yapılan ticari reklam hizmeti anlaşması kapsamında üretilmiştir. Bu içerik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bir görüş olduğu bilinmeli ve bu şekilde değerlendirilmelidir.Kripto para piyasası giderek daha rekabetçi hale geliyor. Bu rekabette ise bazı kripto para birimleri öne çıkıyor. Bu yazıda gözde kripto para birimleri Ethereum, Shiba Inu ve HUH Token ile ilgili bilmeniz gerekenleri paylaşıyoruz.Ethereum, HUH Token ve Shiba Inu haberlerde, forumlarda ve sosyal medyada sürekli konuşulan kripto para birimlerinde sadece birkaçıdır. İnternetteki bilgi kirliliğini bir süreliğine göz ardı edip temelli ve gerçek bilgileri size ulaştıracağız.Çok fazla seçenek bazen bunaltıcı olabilir ve beynimizin sabit disklerinin kısa devre yapmasına, tutuşmasına ve sonunda bizi kripto para piyasasından uzaklaştırmasına neden olabilir.
Oligarklar Takipten Kaçabilir: Yaptırımları Aşmanın Yolu Kripto Paralar mı?
Rusya’nın Ukrayna’yı işgale başlaması ABD başta olmak üzere Batı ülkelerinin sert şekilde tepkisini çekerken, ABD başkanı Joe Biden ise dün akşam yaptığı açıklamada Rus banka ve iş insanlarına çeşitli yaptırımlardan bahsetmişti.Bugün de Avrupa Birliği, Rusya Devlet Başkanı Putin ve Dışişleri Bakanı Lavrov'un Avrupa'daki varlıklarını dondurmaya karar verdi.Diğer yandan SWIFT sisteminden de Rusya'nın çıkarılması gündemde. Avrupa ne kadar yanaşmasa da bu ihtimal de başka seçeneklere kapı açıyor.
Reklam