Görüş Bildir
Haberler
Kısa Zamanda Zengin Olmak Hayal Olmayabilir: 2022'de Sizi Zengin Edebilecek Kripto Paralar

Kısa Zamanda Zengin Olmak Hayal Olmayabilir: 2022'de Sizi Zengin Edebilecek Kripto Paralar

10.03.2022 - 06:45

Dünyada ve ülkemizde pek çok kişinin dilinden düşmeyen ve Bitcoin’in yakaladığı yükselmeyle birçok kişinin radarına giren kripto paralara yatırım yapmak, onların sayesinde ek gelir elde etmek ve belki de zengin olmak son zamanlarda en çok konuşulan konulardan biri. Bitcoin'in 10 yıl içerisinde birkaç dolardan 50 bin dolar seviyelerine yükselmesi, altcoinler içerisinde bu patlamayı yapabilecek coinlere gözleri çevirmiş durumda. 2021 yılında pek çok altcoin, önemli yükselişler yaparak rekorlar kırdı. Uzmanların ralliye girip patlama yapmasını beklediği altcoinler bulunuyor. Peki 2022 yılında hangi kripto paralar bu rekorları kırıp sizi zengin olma hayalinize ulaştırabilir, gelin birlikte inceleyelim.

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Holo (Hot) coin dikkat çekiyor

Holo (Hot) coin dikkat çekiyor

Usta kripto para trader'ı Ben Armstrong’un 2022 yılında patlama yapması muhtemel coinler arasında gördüğü Hot Coin, kripto para yatırımcılarının her zaman ilgisini çekmeyi başarabilen coinlerden biri. Hot Coin herhangi bir merkezi olmayan kripto paralardan bir tanesi. Holochain sistemi Ethereum platformunda ERC-20 tabanlı olarak üretilen kripto para birimi. Hot Coin için blok zinciri teknolojisini kullanmaktan sizi kurtaran bir yapı diyebiliriz. Hot Coin, Holochain kullanılarak oluşturulan merkezi olmayan uygulamaları barındırmaya yarayan bir platform. Tüm zamanlar için en yüksek değeri 0.03157 dolar olan Hot Coin bu yazı kaleme alındığı sıralarda 0.00431 dolardan değer görüyor.

Solana (SOL) coin Ethereum’un azılı düşmanı

Solana (SOL) coin Ethereum’un azılı düşmanı

Ethereum’un (ETH) rakibi Solana’nın (SOL) amacı tüm yüksek frekanslı ve yüksek büyüme oranlarına sahip blok zinciri uygulamalarını desteklemek ve dünyadaki finansal sistemleri demokratikleştirmek. Solana kullanıcılarına şu özellikleri sunuyor: Ölçeklenebilirlik, merkeziyetsizleştirme ve ucuz işlem maliyeti. Bu yazı kaleme alındığı sıralarda 90-100 dolar arası işlem gören Sol Coin’in en yüksek fiyatı 260.06 dolar ve uzmanlar 2022 yılı içerisinde 1000 dolar olabileceğini söylüyor.

Cardano (ADA) coin şimdi değilse ne zaman?

Cardano (ADA) coin şimdi değilse ne zaman?

Cardano'nun dahili kripto para birimine ADA deniyor. Cardano sadece bir kripto para birimi değil, aynı zamanda dünyadaki finansal uygulamaların tümünü yürütebilecek teknolojik bir platform. Cardano, kripto para göndermek ve almak için kullanılabilecek ADA kripto sistemine sahip. Bu kripto para, paranın geleceğini temsil ediyor ve kriptografi ile güvenli, hızlı, doğrudan transferleri mümkün hale getiriyor. En yüksek fiyatı 3.10 dolar olan ADA, uzun zamandır 1 dolar seviyelerinde geziyor ve yatırımcılarına patlama yapacağı günü bekletmeye devam ediyor.

Enjin coin (ENJ) geleceğin coini

Enjin coin (ENJ) geleceğin coini

Enjin, Ethereum tabanlı bir kripto para birimi ve oyun geliştiricilerinin Ethereum blok zincirindeki oyun içi öğeleri tokenleştirmesine olanak tanıyor. Bu, öğelerin gerçek dünya değeriyle satın alınabileceği, satılabileceği ve alınıp satılabileceği anlamına geliyor. Gelecekte çok daha fazla projede göreceğiniz ve fiyatının artacağına inandığımız Enjin, bu yazı kaleme alındığı sıralarda 1.5 dolar civarlarında işlem görüyor ve tüm zamanlar en yüksek fiyatı 4.85 dolar. ENJ coinin geleceğini düşündüğünüzde bu fiyatlar size de çok ucuz geliyor değil mi?

The Sandbox (SAND) neymiş bu metaverse?

The Sandbox (SAND) neymiş bu metaverse?

Metaverse dünyasına adımlar attığımız dünyamızda tabii ki metaverse projeleri üreten ve bu projeleri gerçekleştirmek amacıyla yola çıkan kripto para ağları, yatırımcıların dikkatlerini çekmeye devam ediyor. Sanal bir dünya olan The Sandbox (SAND) kullanıcılara çeşitli dijital deneyimler oluşturmak için The Sandbox arazilerine sahip. Bu araziler üzerine kurulan metaverse evreni, bu coinin ileride büyük fiyatlanmalar yapacağının habercisi. Bu yazı kaleme alındığı sıralarda 3 dolar civarında işlem gören SAND Coin’in tüm zamanlar en yüksek fiyatı 8.44 dolar. Metaverse daha çok hayatımıza girmeye başladığında bu fiyatlardan yatırım yapılan SAND Coin belki sizi de zengin edebilir, ne dersiniz? Metaverse tabanlı altcoinlerden bahsetmişken Decentraland (MANA) Coin’e de bir göz atmanızı öneriyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Radio Caca (RACA) coin NFT ve Elon Musk’ın annesi?

Radio Caca (RACA) coin NFT ve Elon Musk’ın annesi?

RACA, Elon Musk’ın annesi Maye Musk ve Binance CEO’su CZ tarafından desteklenen ve temsil edilen bir proje. Radio Caca projesinin sahip olduğu tokenin adı RACA. RACA, Microsoft, SpaceX ve Google AI gibi çok önemli şirketler ile anlaşmalar imzalamış. Sanat, teknoloji ve yenilik alanında dünyada önde gelen şirketler ve isimlerle iş birliği yaparak projelerini geliştirmeye devam eden Raca, bu yazı kaleme alındığı sıralarda 0.001549 dolardan işlem görüyor. Binance borsasında listelenmesi halinde tüm zamanlar en yüksek fiyatı olan 0.01189 doları rahatlıkla geçecek ve aya doğru seyahatine başlayacak!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ukela

Yuan'a endeksli Çin kriptosu çıkınca tüm bu paralar shitcoin böyle hayali küçük ali hikayelerde shitpost olacak.