Görüş Bildir
Haberler
Özgürlükler Şehri Amsterdam'ın Turist Mıknatısı Aktivitesi: Seks Tiyatroları

etiket Özgürlükler Şehri Amsterdam'ın Turist Mıknatısı Aktivitesi: Seks Tiyatroları

31.08.2021 - 17:55

Amsterdam'daki yasal uyuşturucu kullanımı ve açık şekilde yaşanan cinsellik, bölgeye turist rağbetini artıran unsurlar arasında. Özellikle 'Red Light District' adındaki sokağı turistlerin ilgi odağı. Çeşitli uyuşturucu maddelerin satışını yapan coffee shoplar mı dersiniz, seks müzeleri mi, seks shoplar mı, canlı seks tiyatroları mı... Sınırsızlıklar sokağı olan Red Light'taki seks tiyatrolarını haydi beraber inceleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Amsterdam denince belki de akla ilk gelen yer: Red Light District

Amsterdam denince belki de akla ilk gelen yer: Red Light District

Uyuşturucu dükkanları ve cinsellik eğlenceleriyle Red Light sokağının nasıl bir yer olduğu az çok zihninizde canlanmış olmalı. Gelelim asıl konumuza: 'Live Sex Show'.

Şehir efsanesi gibi ama gerçek: Casa Rosso

Şehir efsanesi gibi ama gerçek: Casa Rosso

Red Light District'in en meşhur mekanlarından biri Casa Rosso. İçerisi ise düşündüğünüz gibi yalnızca erkeklerin olduğu bir yer değil. Kız kıza gelenlere, arkadaş gruplarına ve hatta ailelere bile rastlayabilirsiniz!

Kadınlar için güvenli!

Kadınlar için güvenli!

'Gidiyorsa aranıyordur.' gibi iğrenç fakat maalesef ki yaygın bir düşünce orada bulunmuyor. Kadınlar yoldan geçerken herhangi bir tiyatroya girmiş kadar rahat. Tiyatronun çıkışında kadınlara ikram edilen penis şeklindeki şekerlemeler oldukça sıradan karşılanıyor. Yine de, tiyatroda kadınların cinsel bir nesne olarak kullanılması sizi rahatsız edebilir tabii.

Giriş için ise...

Giriş için ise...

Giriş ücreti şu sıralar 45 Euro olan Casa Rossa Şovu, içecek ücretiyle beraber yalnızca 55 Euro! Akşam 8 saatlerini tercih ettiğinizde daha az kalabalık ve rahat bir ortamla karşılaşabilirsiniz.

Girmeden bilmekte fayda var...

Girmeden bilmekte fayda var...

Yaklaşık 100 kişilik kapasiteyle 2 farklı binada yapılan Casa Rossa şovu, bir saat sürüyor ve şov bittikten sonra başa dönüyor. İlk şov bittikten sonra ikinci binaya geçerek diğer şovu izlemeye hak kazanıyorsunuz. Telefon, kamera gibi kayıt cihazlarının yasak olması pek şaşırtıcı değil. Hatta kayda aldığınız fark edilirse tüm salonda anons yapılıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peki ne var bu şovda?

Peki ne var bu şovda?

Erotik danslar, sevişen çiftler, birbiriyle sevişen farklı kombinasyonlarda partnerler... Sahnedeki oyuncuların neredeyse hepsi şov boyunca birbiriyle sevişiyor.

Biraz daha ayrıntı verecek olursak...

Biraz daha ayrıntı verecek olursak...

Tek başına sahne alan kadınlar genelde vajinalarına ilginç nesneler sokuyor. Örneğin puro sabitleyip dumanını tüttürüyorlar. Çiftler ise herkes görebilsin diye dönen platformlarda farklı pozisyonlarda ilişkiye giriyor.

Gerçek değil, yalnızca şov

Gerçek değil, yalnızca şov

Şovda öyle boşalma gibi gerçekçi şeyler yok. 2-3 dakika boyunca bir pozisyon sergileniyor ve perde kapanıp açıldığında yeni bir şov başlıyor. Yolunuz Amsterdam'a düşerse, alışılmışın dışında ilginç şeylere açıksanız sizin için eğlenceli bir deneyim olabilir!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
420
286
133
58
58
43
33
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ortalık karışık

bunu japonlardan beklerdim ya o kadar yatkınlar kı tvlerınde cok ılgınc seks ıcerıklı yarısmalar felan yapıyorlar yanı ne bıleyım parayı onlar kazanır d... Devamını Gör