Görüş Bildir
Haberler
Eylem Acar Yazio: Yeni Yıla Bakımlı ve Güzel Girin

etiket Eylem Acar Yazio: Yeni Yıla Bakımlı ve Güzel Girin

Dr.Eylem Acar
24.12.2020 - 11:52 Son Güncelleme: 24.12.2020 - 13:50

Yeni yıla bakımlı ve güzel girmek için geç kalmadınız. Yeni yıla nasıl girersek öyle geçermiş inancından hareket edecek olursak; kendimize vakit ayırmanın zamanı geldi. Gençliğimiz ve güzelliğimiz için yapacağımız birkaç küçük uygulama ile hem yılbaşı gecesini bakımlı ve güzel geçirmiş oluruz, hem de antiaging tedavilerimizi başlatmış oluruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Fokuslu Ultrason Teknolojisi

1. Fokuslu Ultrason Teknolojisi

Cildin alt katmanlarındaki dokularda ‘odaklanmış ses dalgaları’ kullanılarak kollajen üretiminin uyarılması yolu ile ciltte sıkılaşma ve lifting sağlayan bir tedavi yöntemidir. 

Ultrason ile cildin sıkılığını yitirmesi sebebi ile sarkma yaşanan kaş, alın, yanak, ağız kenarı, yüz konturu, çene hattı, gıdı bölgesi, dekolte bölgesi ve kırışan göz çevresinde ameliyatsız toparlanma ve gençleşme sağlanmaktadır. Odaklanmış ultrason teknolojisi cerrahi müdahale olmadan derin dokular üzerinde etki sağlayan tek yöntemdir. Tek bir uygulamanın ardından yenilenme süreci hemen başlar, ilk anda bile hafif bir gerilme etkisi görülmektedir. 

Bir hafta sonrasında cildinizi daha iyi hissedersiniz. Ciltte kollajen üretimini uyardığı için elde edilen sonuç uzun süreli kalıcı olmaktadır.

2. Gençlik Aşı ile Elastikiyet Kazanın:

Yılbaşı öncesi yapılabilecek bir diğer uygulama ise; özellikle nemsiz, elastikiyeti azalmış ciltlerde veya ince kırışıklıkları olanlarda hyaluronik asit uygulamasıdır. Tüm yüze mezoterapi enjeksiyonu şeklinde veya ince kırışıklar içine uygulanabilir. Böylece yeni yıla daha nemli, sağlıklı ve elastikiyeti artmış bir ciltle girilebilir.

3. Göz Çevresi Bakımı:

3. Göz Çevresi Bakımı:

Bakışlarınız daha çarpıcı olması ve göz makyajınızın çok daha iyi görünmesi ancak sağlıklı ve düzgün göz çevresi ile mümkündür. Bunun için özellikle yüzün üst kısmı ve göz çevresinde bulunan çizgilerin ortadan kalkmasında botoks uygulaması çok faydalı. 

Etkisi, uygulamadan 4-5 gün sonra görülmeye başlar, tam olarak yerleşmesi 10-15 günü bulur ve 3-6 ay devam eder. Emin ellerde yapıldığı zaman yan etkisi yok denecek kadar az. Göz altı morluklarının azaltılması, boşlukların giderilmesi ve daha pürüzsüz bir gözaltı için göz altı dolgu uygulaması ile ışıltılı bir göz çevresi.

4. Dolguyla Neştersiz Gençlik: 

Yeni yıla farklı bir imaj ve yaşlılık çizgilerinden kurtularak girmek istiyorsanız; dolgu maddesi uygulamaları sizin için uygun. İnsan cildinde doğal olarak bulunan ve bulunduğu dokuya esneklik, sağlamlık veren hiyalüronikasit kullanılarak yapılan enjeksiyonlar, sorunlara çözüm oluyor. 

Hiyalüronikasit; cildinizde hacim yaratarak, sağlıklı ve canlı bir görünüm verir. Bu yöntemle; ağrısız, neştersiz dudak kenarlarında gülmeye bağlı oluşan oluklar, yanaklardaki çökmeler, iki kaş arasındaki çizgiler giderilebilir.

5. Dudaklarınız İmzanız olsun:

Daha volümlü ve çarpıcı dudaklarla yılbaşı makyajınız hem çok daha etkileyici hem de daha göz alıcı olacaktır. Dudak dolgusu kısa süren, küçük bir enjeksiyon gerektiren ihtiyaca göre hacimlendirici veya şekillendirici, ayrıca perioral (ağız çevresi) çizgileri ve kırışıklıkları da giderebilen bir dolgu (hyaluronikasit) uygulama yöntemidir.

6. Işıltı Liftingi:

Bu uygulamalarda cilt altına kollajen, vitamin, aminoasit, büyüme faktörleri ve mineral desteği, deri altına ufak iğneler yardımıyla enjekte edilir. Cildin kaybettiği nem geri kazandırılmış olur. 

Yüz, boyun ve dekolte bölgesinde oluşan kırışıklıkları, yaşlanma etkilerini geriletir. Anında etkisi başlayan ve devam eden günlerde de etkili bir canlılık ve lifting sağlaması açısından cildinizin vazgeçilmez bakım rutini olacaktır. Ayrıca yılbaşı gecesi için de etkili ve profesyonel bir bakım ile cildinizin ışıl ışıl olmasını sağlamış olacaksınız.

7.  Yeni Nesil Cilt Bakımı: 

Yeni nesil cilt bakımı ile yeni yılda cildiniz iğnesiz acısız temizlensin, oksijenlensin, canlansın ve ışıldasın... Deriye dışarıdan uygulanan yüksek saflıkta oksijenin arındırıcı, yenileyici ve deri hücrelerini tazeleyici özelliği uzun zamandır bilinmektedir…

Ancak şimdi şu ana dek bilinen oksijen desteğini; deriye dışarıdan değil, kan dolaşımı yardımıyla 'içerden' sağlıyoruz... Artan oksijenle birlikte cilt arınıyor, temizleniyor ve kendisine verilecek bütün yararlı 'besinleri' almaya hazır hale geliyor. 

Yeni nesil cilt bakımı sayesinde arınmış, pürüzsüz, lekesiz ve dengelenmiş bir cilde kavuşmuş olursunuz. Makyajınız çok daha güzel ve etkileyici olur.

Instagram

Facebook

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın