Görüş Bildir
Haberler
Adele, Katıldığı GAY Etkinliğinde Önce Soyundu, Sonra Striptizcilerle Birlikte Direk Dansı Yaptı

Adele, Katıldığı GAY Etkinliğinde Önce Soyundu, Sonra Striptizcilerle Birlikte Direk Dansı Yaptı

CansinA
11.02.2022 - 23:41

Grammy ödüllü şarkıcı Adele, Londra'da yer alan Heaven gece kulübünde yapılan GAY etkinliğine katıldı. Bu etkinlikte kimilerine göre çok sarhoş olduğu için kimilerine göre ise gaza geldiği için neredeyse tamamen çıplak olan striptizcilerin yanına giderek direk dansı yapmaya başladı. Üzerindeki takımı çıkartarak striptiz yapan Adele izleyenleri şoka uğrattı. Pek çok kişi tarafından kayda alınan bu görüntüler, bazı kullanıcıların direk dansı görüntülerini sosyal mecralarda paylaşmasıyla beraber çok kısa süre içerisinde 11 Şubat Cuma akşamına damgasını vurdu. Sosyal medyada olay yaratan ve paylaşım rekorları kıran Adele'in direk dansı yaptığı video ve  daha fazlası haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Grammy ödüllü başarılı şarkıcı Adele, Londra'da bir gece kulübünde katıldığı etkinlikte belli bir süre sonra üzerini çıkartarak çıplak striptizcilerle birlikte direk dansı yapmaya başladı. Olay yaratan bu görüntüler birkaç kişi tarafından kameraya alındı ve sosyal mecralarda paylaşıldı. Videoların paylaşılmasından çok kısa bir süre sonra Adele'in direk dansı viral oldu. İşte o direk dansı...

Neler Oldu?

Neler Oldu?

Gecenin erken saatlerinde Graham Norton şovuna da aynı kıyafetle giden Adele oradayken şık bulunmuştu ancak gecenin ilerleyen saatlerinde durumlar biraz değişti ve Adele kendini direk dansı yaparken buldu. 

Adele'nin üzerinde 3 bin 280 euroluk takımı vardı.  

İzleyenlerin bol miktarda görüntü alması ile birlikte instagram Adele'nin direk dansı performansı ile yıkıldı.  

Adele, yarışmanın kazananını açıklarken ve striptizci kızlara şunları söyledi: 'Kadınları seviyoruz, kahrolası kadınları değil mi? Evet onu seçiyorum, senin çok güzel olduğunu görebiliyorum' dedi.  

Salı günkü BRIT'lerde, Easy On Me şarkıcısı, Yılın Sanatçısı ödülünü kabul konuşmasında yeni 'uyandırılan' cinsiyetsiz ödüllere atıfta bulunmuştu.

Bir Twitter kullanıcısı o anları paylaştı

Direk Dansının Bir Kısmına Buradan;

Videonun Tamamına ise Buradan Ulaşabilirsiniz;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
13
8
4
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın