Görüş Bildir
İsrail, Lübnan'ın Başkenti Beyrut'u Vurdu
İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Lübnan’ın başkenti Beyrut’a saldırı gerçekleştirildiğini duyurdu. Açıklamada, “IDF, Beyrut'ta hedefe yönelik bir saldırı gerçekleştirdi” denildi.AYRINTILAR GELECEK...
Seçil Erzan’dan Fatih Terim İtirafı: “Fatih Terim’den Aldığım 700 Bin Doları Başkalarına Faiz Olarak Ödedim”
Yüksek karlı fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu 30'dan fazla kişiyi dolandırdığı öne sürülen banka müdürü Seçil Erzan’ın yargılanmasına devam ediliyor. Duruşmada Erzan, 'Fatih Terim’den aldığınız 700 bin doları ne yaptınız?' sorusuna 'Başkalarına faiz olarak ödedim. O dönemde Umut Aslan, Ali Yörük gibi isimlere faiz ödedim' dedi.
İltica Çetesi TikTok’ta Müşteri Arıyor: Her Türlü “Resmi” Belge Temin Edilebiliyor
Son yıllarda Türkiye’den yurt dışına giderek yaşamak isteyenlerin sayısında ciddi miktarda artış yaşanıyor. Yurt dışında yaşamak için iltica seçeneceği bile göze alınıyor. TikTok ve Facebook’ta reklam yaparak müşteri arayan “iltica çetesi” 6 bin dolar karşılığında iltica için gerekli olacak tüm belgeleri hazırladığını iddia ediyor. Ayrıca kamyon kasasında Avrupa’ya kaçak giriş ve iltica mahkemesinde geçerli olacak hikaye de pakete dahil olarak satılıyor.
Reklam
Reklam
Reklam
‘Ablanız Öldü, Gelin Alın’ Dediler, Defnettikleri Cenazenin Kendilerine Ait Olmadığını 3 Ay Sonra Öğrendiler!
Gaziantep'te yaşayan Abdurrahman Ceyran, aynı ilde huzurevinde yaşayan ablasının İstanbul'da öldüğü ve cenazeyi almaları gerektiği yönünde gelen bir telefonla, oğullarını cenazeyi almak üzere İstanbul'a gönderdi. Cenazenin defnedilmesinden 3 ay sonra Gaziantep'teki huzurevinden gelen telefonla ablasının yaşadığını öğrenen Ceyran, hayatının şokunu yaşadı. Ceyran, 'Öldü diye bildiğimiz ablamın sağ olduğunu öğrendik, defnettiğimiz cenazenin sahibi kimse gelsin alsın' dedi.
Reklam
Cumartesi 17:00’ye Kadar Devam! AKOM’dan İstanbul İçin ‘Çok Kuvvetli Yağış’ Uyarısı
İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM, İstanbul’da akşam saatlerinde etkisini artırması beklenen kuvvetli sağanak yağış için uyarıda bulundu. Cumartesi saat 17.00’ye kadar devam etmesi beklenen sağanak yağışların yer yer kuvvetli gök gürültülü olması beklendiğini belirtildiği açıklamada hava sıcaklığının ise en düşük 18 derece, en yüksek 25 derece olacağının tahmin edildiği ifade edildi.
Reklam
Bakanlığın Narin Raporu Tamamlandı: Köydeki Çocuklar Konuşmaması İçin Baskılanmış Olabilir
Diyarbakır’da 19 gün kayıp olarak arandıktan sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran ile aynı mahallede yaşayan çocuklara Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından psikolojik destek verildi. Bakanlık yetkililerinin hazırladığı raporda, mahallede bulunan çocukların olayla ilgili kesinlikle konuşmaması için aileleri tarafından baskılanmış olabileceği yer aldı.
27 Eylül'de Yeni Dönem Başlıyor: İkinci El Araba Satışında 'Güvenli Ödeme Sistemi' Dönemi Geliyor
Araç alım satımında yeni ödeme sisteminin devreye girmesine artık sayılı günler kaldı. Peki Ticaret Bakanlığı’nın ikinci el araç satışında dolandırıcılık ve mağduriyetlerin önüne geçebilmek amacıyla başlatmaya hazırlandığı Güvenli Ödeme Sistemi hakkında neler biliyorsunuz? Güvenli Ödeme Sistemi Nasıl çalışıyor? İşte 27 Eylül itibarıyla ikinci el araç satışında hayatımıza girecek olan Güvenli Ödeme Sistemi’nin tüm detayları… 
Reklam