Görüş Bildir
Haberler
Tesettürlü Trans Kadın Bahar'ın Şehir İçinde Kurduğu Sıradan Köy Hayatı ve Yaşadığı Zorluklar

etiket Tesettürlü Trans Kadın Bahar'ın Şehir İçinde Kurduğu Sıradan Köy Hayatı ve Yaşadığı Zorluklar

Aburoski
20.11.2019 - 09:00

10 parmağında 10 marifet vallahi. 🤩

Kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=XViOW...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir YouTube videosunda denk geldim Bahar Yılmaz'a. O, 41 yaşında tesettürlü trans bir kadın. Şu an mutlu ve istediği gibi bir hayat yaşıyor fakat o da her trans gibi hayatını kurana kadar birçok zorlu yoldan geçmiş.

18 yaşındayken kendisini keşfetmeye başlamış ve o günden itibaren ailesiyle, aynı zamanda çevresiyle bunun kavgasını vermiş. Makine resim bölümünü bırakan Bahar, türlü türlü mücadelelerden sonra şimdi de Eskişehir'de tavuklarıyla birlikte sıradan bir yaşam sürüyor.

Şehir içinde kendisine bir köy hayatı inşa etmiş. İnsanların transları ucube olarak görmesinden dolayı çok istese de gerçekten bir köyde yaşayamıyor çünkü sadece transların seks için var olduklarını düşünen insanlardan ne yazık ki ülkemizde fazlaca mevcut. Haliyle gerçek bir köyde huzursuz olacağını düşünüyor.

İş bulma konusunda engellendiğini hatta bir devlet kurumuna gittiğinde “Senin burada ne işin var, sana göre burada işimiz yok." tepkisiyle karşılaştığını söylüyor.

O da sarma, dolma, konserve, tarhana ve el işleri gibi birçok ürün satarak geçimini sağlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vallahi dolmalar da çok güzel gözüküyor. 😍

15 yıldır yaşadığı apartmandan hiç kimsenin kendisine selam bile vermediğini söyleyen Bahar, kadınlara el işi de öğretiyormuş aynı zamanda mevlitlere de davet ediliyormuş.

Camiye gidip namaz kılmak istiyormuş fakat kimliğinden dolayı kabul görmeyeceğini bildiği için ibadetini evinde gerçekleştiriyormuş. Daha fazla dışlayıcı bakışlara maruz kalmak istemiyormuş.

Kısa da olsa size aslında transların Bahar gibi sıradan hayatlar istediğini de göstermek istedim. Yorumlarda buluşalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
405
113
90
48
25
10
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
vay-bee

kendi profiliylen içeriğin alakası yok rakı sofrası var onu da koysaydın içeriğe türbanlı diye lanse edeceğine bu içerikleri para karşılığı reklam olarak mı ... Devamını Gör

Ankhe

Trans olması değil de tesettürlü olduğunu iddia ettiğiniz kadının sosyal medyadaki (kendi eklediği) fotoğraflarının dekolteli oluşu garip :/

drsrht

Tebrikler, çok iyi yakalanmış...

Onyetenyevwe Osas

15 yıldır yaşadığı apartmandan hiç kimsenin kendisine SELAM BİLE VERMEDİĞİNİ söyleyen Bahar, kadınlara el işi de öğretiyormuş aynı zamanda mevlitlere deDAVET... Devamını Gör