Görüş Bildir
Kilo Vermek İçin Aralıklı Oruç Yapan Kullanıcı, Paylaştığı Yiyeceklerle Hepimizin İştahını Kabarttı
Son zamanlarda en çok tercih edilen diyet yöntemlerinden biri olan aralıklı oruç, birçok kişi tarafından hem kolay hem de sağlıklı olarak görülüyor. @devrim.aydiin isimli bir TikTok kullanıcısı da aralıklı oruç yaparken yediği şeyleri paylaşarak hepimizin iştahını kabarttı.Gelin beraber göz atalım...Uyarı: Bu içerik 'aralıklı oruç' diyetini önermek üzere hazırlanmamıştır. Diyetler, doktor ve uzman denetiminde uygulanmalıdır. Ayrıca yeme bozukluğunuz varsa okumayı burada sonlandırabilirsiniz.
Balık Sezonu Geldi: Hangi Balığın Yanına Hangi Lezzet Yakışır Söylüyoruz!
etiket
Her haliyle enfes ve besleyici olan balık yemekleri için en ideal dönem geldi çattı. Hangi balığın yanına hangi lezzeti eklemeli, hangi tatlarla balıkları birleştirmeli çok önemli. Siz de 7'den 70'e herkesin bayılarak yediği balık tariflerinde mükemmel uyumu yakalamak istemez miydiniz? İster ızgara, ister kızartma balık yapıyor olun, yanına ekleyeceğiniz tarifler tüm deneyimi değiştirebilir. İşte balık keyfini ikiye katlayan lezzet önerileri!
Kendi Minik Şefinizi Yetiştirin: Çocuklarla Beraber Yapabileceğiniz Eğlenceli ve Besleyici 14 Tarif
etiket
Mutfakta çocuklarla vakit geçirmek, hem eğlenceli hem de onlara yemek yapmayı öğretmenin en keyifli yollarından biri. Hem bir şeyler öğreniyorlar hem de beraber harika anılar biriktiriyorsunuz. Üstelik Philips Çift Hazneli Airfryer ile aynı anda iki farklı yemek hazırlamak da işinizi epey kolaylaştırıyor! İşte birlikte yapabileceğiniz, hem eğlenceli hem de besleyici tarifler. Hazırlaması da çok kolay, üstelik her bir tarif birbirini müthiş tamamlıyor! Mutfakta çocuklarla vakit geçirmenin keyfini çıkarın!
Yemek Seçimlerine Göre Ne Kadar Geleneksel Birisin?
Yemek zevkleri, kültürel geçmişimizi ve yaşam tarzımızı yansıtan önemli bir unsurdur. Geleneksel yemeklere mi daha düşkünsün, yoksa yeniliklere açık mısın? Hazırladığımız bu testte vereceğin yemek tercihleriyle, ne kadar geleneksel olduğunu öğreneceksin. Haydi, lezzetli bir yolculuğa çıkalım!