Görüş Bildir
Haberler
Da Vinci Tekniği ile Hollywood Yıldızları Gibi Bir Gülüş

Da Vinci Tekniği ile Hollywood Yıldızları Gibi Bir Gülüş

Pegarose
23.06.2014 - 12:27 Son Güncelleme: 23.06.2014 - 12:41

Da Vinci tekniği olarak da bilinen Hollywood gülüşü modeli, dişlerde renk değişimlerinden şekil bozukluklarına kadar geniş bir alanda kullanılıyor.

Işıltılı gülüşleriyle hayran kalarak izlediğimiz Hollywood yıldızlarının sırrı Da Vinci porselenlerde saklı. Da Vinci tekniği olarak da bilinen Hollywood gülüşü modeli, dişlerde renk değişimlerinden şekil bozukluklarına kadar geniş bir alanda kullanılıyor. Gerçek dişi andıran görünümü sayesinde fark yaratan Laminate Veneer, sadece birkaç günde dişler üzerinde harikalar yaratarak yıldızların sahip olduğu gülüşlerle tanışmanızı sağlıyor.

Yaprak porselen

Doğal bir görünümün kapılarını aralayan Laminate Veneer yöntemi, dişlerin ön yüzeylerine yerleştirilen ince porselen sayesinde inci gibi dişlere kavuşturuyor. Işığı gerçek dişler kadar iyi yansıtan yapısıyla ışıl ışıl bir gülüşün mimarı olan Laminate Veneer yöntemi, dişlerin sağlıkla kullanılmasına imkan verdiği gibi, estetik açıdan tatmin edici görünümüyle de kadınların öz güvenlerine olumlu katkıda bulunuyor.

Laminate Veneer tekniği

Dişlerin ön yüzeylerindeki kırık ve aşınmalarda, dişler arası boşluklarda ve diş renk değişimlerinde olmak üzere oldukça geniş bir alanda çözümler sunan bu yöntem, gülüş üzerinde de önemli farklılıklar ortaya çıkarır. Dişlerin isteğe bağlı olarak daha geniş yapılmasına imkan veren, bu sayede dudakların da daha dolgun ve estetik açıdan daha hoş görünmesini sağlayan yaprak porselenler, yüz hatlarının da orantılı görünmesine yardımcı olur. Dişlerde şekil ve renk değişimleri yapabilen bu yöntem ile estetik kusurlar kolayca giderilir, kişiler özgüvenlerini tazeleyebilir.

Gülüşünüzde fark yaratın

Laminate Veneer ile birden çok kusur aynı anda giderilebilir. Doğala en yakın görünüm sayesinde bu uygulama benzerlerinden ayrılır. İnce yaprak porselenler diğer dişlerle mükemmel uyum gösterebildiğinden, gerçek dişler kadar rahat kullanılabilme avantajına sahiptir. Dayanıklı malzemesi sayesinde uzun süreli ve rahat bir kullanıma imkan veren yaprak porselenlerde hazırlanacak diş modelleri önceden gösterilebildiği için, hasta uygulama sonrasında kötü bir sürprizle karşılaşmaz. Ayrıca bu uygulamada diş renk değişimlerinin oluşma riski, diğer uygulamalara göre çok daha düşüktür.

Kaynak: http://www.pegarose.com/da-vinci-tekn...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın