Görüş Bildir
Haberler
Anne Olmak Çok Güzel! Birçok Annenin Hayalini Süsleyen ‘Mommy Makeover’ Yani ‘Anne Estetiği’ni’ Anlattık

Anne Olmak Çok Güzel! Birçok Annenin Hayalini Süsleyen ‘Mommy Makeover’ Yani ‘Anne Estetiği’ni’ Anlattık

Anneler Günü’ne özel bu haftaki sayımızda sizler için Vanity Estetik’in kurucusu Op.Dr. Güray Yeşiladalı ile tüm annelerin ilgisini çeken ve merak edilen ‘Mommy Makeover’ yani ‘Anne Estetiği’ni’ detaylı olarak konuştuk.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mommy Makeover nedir ve hangi operasyonları kapsar?

Mommy Makeover nedir ve hangi operasyonları kapsar?

Estetiğin ve plastik cerrahinin sürekli geliştiği bu dönemlerde özellikle anneleri mutlu edecek ve iyi hissettirecek çözümler bulmak mümkün. Hamilelik sonrası anneler, vücutlarında meydana gelen deformasyonlardan, “Mommy Makeover” (Anne Estetiği) operasyonları ile kurtulabiliyor. Mommy Makeover, meme operasyonları, karın germe, liposuction ve genital bölge operasyonu dahil olmak üzere bir çok operasyonu içinde barındırır ve kişiye özel ihtiyaçlara göre bu operasyonlardan biri veya birkaçı gerçekleştirilebilir.

Doğum sonrasında en çok deforme olan bölgeler meme ve karın bölgesidir.

Doğum sonrasında en çok deforme olan bölgeler meme ve karın bölgesidir.

Özellikle bu alanlardaki estetik operasyonlar en çok tercih edilenlerdir. Meme operasyonlarında kişiye göre meme dikleştirme, küçültme veya büyütme operasyonları tercih edilebiliyor; çünkü emzirme döneminde göğüsler normal ölçünün yarısı kadar daha büyüyor ve emzirme süreci bittikten sonra hacim kaybı yaşıyor. Kontrollerimiz sonrası hastamız için en doğal görünümü sağlayacak meme operasyonuna karar veriyoruz.

Karın germe operasyonunda ise hamilelik sonrası karın bölgesinde kalan sarkmış deriniz alınır, gerekirse liposuction işlemi ile de desteklenir ve gergin düz bir karına sahip olunacak şekilde operasyon tamamlanır.

Mommy Makeover ne zaman yapılabilir?

Mommy Makeover ne zaman yapılabilir?

Meme ameliyatları için emzirme süreci bittikten en az 6 ay – 1 sene sonrayı öneriyoruz. Karın germe operasyonları için de doğumdan sonra kasların toparlanması için 1 sene beklenmesini öneriyoruz. Annelik estetiğinde tüm bu işlemler aynı anda yapılabilir ve buna göre en uygun zaman seçilebilir. Her ameliyat için kontrol ve iyileşme süreçleri farklı olduğundan, kişinin günlük hayatını en az etkileyecek şekilde, en uygun dönemi seçmesi gerekir. Böylece hem fiziksel hem de manevi olarak daha huzurlu bir iyileşme süreci olur.

Op.Dr. Güray Yeşiladalı’dan Tavsiye…

Op.Dr. Güray Yeşiladalı’dan Tavsiye…

Mommy Makeover ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız mutlaka güvenilir bir plastik cerrah ile görüşmelisiniz. Bu operasyonların hepsi kişiye özel belirlenir; herkesin farklı çözümlere ihtiyacı vardır. Yapacağınız ön görüşmede ihtiyaçlarınız ve beklentileriniz doğrultusunda size özel en doğal sonuçların sunulması önemlidir.  Ben ve ekibim her zaman size yardım etmek için buradayız. Bana @op.dr.gurayyesiladali Instagram hesabımdan ve https://gurayyesiladali.com kişisel websitemden istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
6
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın