Görüş Bildir
Haberler
Yatırımcılar ve Gayrimenkul Sahipleri İçin Paket Hizmet: Property TR

Yatırımcılar ve Gayrimenkul Sahipleri İçin Paket Hizmet: Property TR

Property TR uluslararası gayrimenkul hizmeti vererek, saygın emlak piyasasındaki yerini almıştır. Alım ve satım kriterlerine göre müşterilerine memnun kalacakları özelliklerde gayrimenkul fırsatları sunar, danışmanlık hizmeti vererek tek paket üzerinden kolay bir şekilde gayrimenkul sahibi olmalarını sağlar. İşbirliği, çözüm ortaklığı ve gayrimenkul ekonomisi analizleriyle ev sahibi olmanız için yanınızda olmaya hazırdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Property TR Yatırımcılara Özel Fırsatlar

Property TR Yatırımcılara Özel Fırsatlar

Emlak hizmeti ve geliştirici şirket politikaları üzerinden müşterilerinin ihtiyaçlarına göre alım ve satım alanındaki gelişmeleri takip ederek önerilerde bulunacaktır. Sektörün deneyimli ve akademik vizyonuna sahip, emlak piyasasında öncü niteliklerle yatırımcıları destek alanı oluşturmasında da ilkler arasında yer almaktadır. 

Yatırım alanları, projeler ve alım satım işlemlerinde profesyonel referans kaynaklarını kullanarak, saygın markalarla çalışmanın verdiği vizyon ve misyon sahibi bir marka olmayı başarmış, Türkiye’nin birçok yerinde herkesin memnun kalacağı emlak yatırımlarının da öncüsü olmuştur. Property TR ile sektör deneyimi ve rakipsiz bir yatırım alanı için ilk adımınızı güvenle atabilirsiniz.

Property TR gayrimenkul sahipleri kâr ediyor!

Property TR gayrimenkul sahipleri kâr ediyor!

Property TR için alıcı ve satıcının memnuniyeti, iki tarafında kar etmesinden geçmektedir. Bir nevi arabulucu nitelikleri taşıyan emlak danışmanlık şirketi, Türkiye’deki emlak piyasasına göre hareket ederek, doğru yatırım alanlarını ve alım satım kriterlerini değerlendirmenizi sağlamaktadır. Profesyonel hizmet ve öze niteliklerle fırsatlar sunmaya her zaman hazır büyük bir emlak alanına sahiptir. 

  • Özel niteliklere göre gayrimenkul değerlendirmeleri 

  • Şehir ve emlak tipine göre alım satım özelliklerinin sıralanması 

  • Alıcının ve satıcının ortak paydada bulabileceği hedefe yönelik analizler 

  • Zor ve güven gerektiren bu sürecin hızlı bir şekilde tamamlanması

  • Operasyonel koşullara ve ekonomik gerçekliklere sahip vizyon sahibi hizmet 

Geniş bir ekiple araştırmalar ve emlak geliştirici kriterler üzerinden değerlendirilerek satıcılara ve alıcılara sunulmaktadır. Sizin için en iyisini hazırlayan sektörün deneyimli emlak danışmanlığı olarak hepsini bir pakette bulabileceğiniz profesyonel bir hizmet sağlanmaktadır. Güven, kalite, disiplin ve özveriyle birleşen hizmet alanında emlak yatırımcıları ve emlak geliştiricileri arasında bir köprü görevi görmektedir.

Property TR projelerle sizi buluşturur!

Property TR projelerle sizi buluşturur!

Türkiye’deki emlak projeleri ve piyasası hakkında bilgi edinmeniz, alıcı ve yatırımcı olarak sektörde kendinizi ileriye taşımanız için bütün kriterlerini değerlendirmektedir. Yasal düzenlemeler ve nitelikler üzerinden sizinle olacak danışmanlar, 10 yıldır bu sektörde marka birliğini ve bilinirliğini artırarak, referans değer yüksek birçok projede öncü olmuştur. 

Sizin için önemli olan kriterler, aile yaşamı, iş yeri, yatırım alanı ve proje odaklı kar amacı gütme nedenlerine bağlı olarak özel alım ve satım alanı oluşturmuştur. Türkiye kapsamında, İstanbul’da birinci gelen markalardan biri olarak her zaman özveri ve disiplinle çalışarak en iyi seçeneklerle buluşmanız için güvenli yatırım alanlarına yönelmiş, projeleri desteklemiştir.

Property TR M&A Danışmanlık Hizmeti

Property TR M&A Danışmanlık Hizmeti

Gayrimenkul sahiplerine, yatırımcılarına ve alıcılara özel iletişim alanı kurarak, Turkish Citizenship konusunda uzman ekibi ile her müşterinin kendi kriterlerine göre destek alabilecekleri geniş çaplı bir hizmet ağı oluşturmuştur. 

  • İpoteğe dayalı menkul kıymetler alanında 

  • Sermaye piyasası 

  • Yeniden yapılandırma ve stratejik dahil olma projeleri 

  • Vergi ve dava desteği kriterleri

Stratejik danışmanlık ve M&A danışmanlık hizmet kapsamında hukuki düzlemeye dayalı bütün seçenekleri bir araya getirerek sizler için hazırlanmıştır.

Property TR Güvenli Gayrimenkul Hizmetler

Property TR Güvenli Gayrimenkul Hizmetler

Alım – satım, yatırım ve sermaye stratejisi için ihtiyacınız olandan çok daha fazlasını sizlere sunacak olan Property TR, danışmanlık hizmet paketinde bütün kriterleri analiz ederek size en iyi desteği vermeye hazırdır. 0549 870 38 38 ile iletişime geçerek WhatsApp ve çağrı merkezi üzerinden sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın