Görüş Bildir
Haberler
Sahte Cihazlara Dikkat! Buz Lazer ile Diğer Lazerler Arasındaki Farklara Detaylı Bakalım!

Sahte Cihazlara Dikkat! Buz Lazer ile Diğer Lazerler Arasındaki Farklara Detaylı Bakalım!

Son yılların en çok talep gören lazer epilasyon yöntemi hiç kuşkusuz Buz Lazer. Buz Lazer kullandığı yenilikçi ve patentli teknolojilerle geleneksel lazer epilasyon yöntemlerinden ayrılıyor. Diğer lazer epilasyon yöntemlerine kıyasla son derece konforlu olan Buz Lazer ağrısız bir yöntem. Buz Lazer hakkında tüm detayları aşağıda okuyabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Buz Lazer neden bu kadar çok tercih ediliyor?

Buz Lazer neden bu kadar çok tercih ediliyor?

Buz Lazer dünyanın önde gelen lazer firması Alma Lasers tarafından üretiliyor. Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarını kapsayan Buz Lazer, patentli bir marka. Buz Lazer günümüzün en gelişmiş lazer epilasyon yöntemi kabul ediliyor. Ülkemizin seçkin klinikleri ve doktorları tarafından tercih edilen Buz Lazer seksenden fazla ülkede kullanılıyor. Buz Lazer’i diğer lazer epilasyon yöntemlerinden ayıran en önemli özelliği ağrısız olması. Bunu sağlayabilmek için güçlü bir mühendislik ekibi ve tıbbi danışman kadrosu tarafından uzun yıllar süren çalışmalar sonucu geliştirilmiş.

Buz Lazer dünyanın ilk 3 dalga boylu lazer epilasyon cihazı ünvanına sahip. Lazer epilasyonda üç çeşit lazer cihazı kullanılır: Alexandite, Diyot ve Nd:YAG. Buz Lazer bu 3 güçlü lazer dalga boyunu tek bir sistemde birleştiriyor. Bu sayede bronz ten dahil tüm cilt tiplerinde güvenle lazer epilasyon yapılabilmesini sağlıyor. Geleneksel lazer epilasyon yöntemlerinin birçoğu bronz tene uygulanamaz. Aksi halde ciltte yanık, renk değişimi meydana gelebilir. Bu nedenle cildin renginin açılması için en az 1 ay beklemek gerekir. Oysa Buz Lazer için bu süre sadece 1 haftadır.  Güneşlendikten 1 hafta sonra, cilt bronzluğunu korurken yanık riski olmadan Buz Lazer uygulanabiliyor. Bu da hem kullanıcılara hem de lazer epilasyon yaptıranlara büyük avantaj sağlıyor. Yaz aylarına denk gelen lazer epilasyon seansları sorun olmaktan çıkıyor. Buz Lazer ile yaz aylarında da güvenle lazer epilasyon yaptırabilmek son kullanıcı açısından büyük kolaylık sunuyor. Yine üç dalga boyunun avantajı ile ince kıllarda da etkili sonuçlar alınabiliyor. Özellikle yüz bölgesindeki ince kılların epilasyonunda Buz Lazer çok tercih ediliyor.

Ağrısız, Acısız Buz Lazer Konforu

Ağrısız, Acısız Buz Lazer Konforu

Buz Lazer’in üç dalga boyunun avantajı ile tüm cilt tiplerinde güvenli ve tüm kıl tiplerinde etkili olduğunu yukarıda belirttik. Buz Lazer sadece bu yönüyle değil diğer teknolojik yenilikleri ile de diğer lazer epilasyon yöntemlerinden ayrılıyor. Bu teknolojik yeniliklerin ilki patentli SHR Teknolojisi.

SHR Teknolojisi: Ülkemizde ütüleme lazer epilasyon olarak bilinen bu uygulama tekniğinin patenti Alma Lasers firmasına ait. Buz Lazer cihazını geliştiren Alma Lasers firmasının mimarı olduğu bu uygulama tekniğinde, tedavi başlığı cilt yüzeyinde sürekli hareket ettiriliyor ve kıllar kademeli olarak ısıtılıyor. Diğer tüm geleneksel lazer epilasyon yöntemlerinde bilindiği üzere tekli lazer atımları ile cilt taranıyor ve ciltte ısı birikimine bağlı ağrı hissediliyor. Özellikle koyu tenli kişilerde ağrı ve hatta yan etki riski daha fazla oluyor. Buz Lazer epilasyonda ise tekli lazer atımları yerine, tedavi başlığı ciltte sürekli hareket ettiriliyor. Cilde tam temas eden tedavi başlığı adeta masaj hissi veriyor. Cilt yüzeyi korunduğu için koyu tenli kişilerde bile cilt yanığı, leke, yara izi vs. gibi istenmeyen etkilerle karşılaşma riski ortadan kalkıyor. 

Ice Teknolojisi: Gelişmiş bir soğutma sistemi olan Ice Teknolojisi cildi -3 dereceye kadar soğutuyor. Soğutma, tedavi başlığının safir ucundan yapılıyor. Cilde temas ettiğinde buz gibi soğuk olan safir uç, cildi anında serinletiyor. Tüm seans boyunca buz gibi serin bir hisle lazer epilasyon yaptırmak hasta memnuniyet oranını arttırıyor. Diğer geleneksel yöntemlerdeki gibi lazer ısısı hissedilmiyor, hastalar buz gibi bir serinlikte lazer epilasyon yaptırmanın keyfini çıkarıyorlar. Ağrısız, acısız üstelik masaj konforunda bir lazer epilasyon deneyimi yaşamak isteyen kişiler haliyle Buz Lazer epilasyonu tercih ediyorlar. 

Detaylı bilgi için https://www.buzlazer.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
7
3
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?