Görüş Bildir
Haberler
Kalıplar Bir Bir Yıkılıyor! Dünyaca Ünlü Fransız Marka Chanel'in İlk Transseksüel Modeli Teddy Quinlivan ile Tanışın

etiket Kalıplar Bir Bir Yıkılıyor! Dünyaca Ünlü Fransız Marka Chanel'in İlk Transseksüel Modeli Teddy Quinlivan ile Tanışın

Aburoski
15.09.2019 - 14:15

O bakışlar ne öyle yav. 🤩

Dünyaca ünlü markalar artık transseksüel bireylerle çalışmaya, onları markalarının yüzü yapmaya başladı. Victoria's Secret'ın trans Valentina Sampaio ile çalışmaya başlaması bunun en büyük örneğiydi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Victoria's Secret'ın ardından dünyaca ünlü Fransız moda evi Chanel de transseksüel model Teddy Quinlivan ile çalışmaya başladı.

Amerikalı Teddy, Chanel Beauty ile iş birliği yaptığını Instagram'a koyduğu bu video ile duyurdu. O artık, 25 yaşında Chanel'in ilk trans modeli oldu.

Teddy, aynı zamanda daha önce de Chanel için kimliğini açık bir şekilde belirtmeden 2 kez podyumda yürümüş.

Çeşitli dergilerin kapaklarına konuk olan Teddy, Chanel için çalışmaktan gurur duyduğunu ve onun için bir zafer olduğunu söylüyor.

Çeşitli dergilerin kapaklarına konuk olan Teddy, Chanel için çalışmaktan gurur duyduğunu ve onun için bir zafer olduğunu söylüyor.

Ayrıca Teddy, daha önce de Dior, Versace ve Miu Miu gibi dünyaca ünlü markaların defilelerinde boy göstermiş ve Margiela ve Louis Vuitton ile de işbirliği yapmış. Yani onun ilk başarısı değil.

Ayrıca Teddy, daha önce de Dior, Versace ve  Miu Miu gibi dünyaca ünlü markaların defilelerinde boy göstermiş ve Margiela ve Louis Vuitton ile de işbirliği yapmış. Yani onun ilk başarısı değil.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fakat Chanel gibi diğer bazı markalarla da çalışırken kimliğinden açık bir şekilde bahsetmemiş. 2 yıl önce de trans kadın olduğunu açıklamış.

Teddy, imza attığı başarılı işlerle ve güzelliğiyle kendine hayran bırakıyor.

Umarız ki zafer diye nitelendirebileceği birçok işte kendisini görürüz.

Umarız ki zafer diye nitelendirebileceği birçok işte kendisini görürüz.

Siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
301
100
96
28
28
10
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ugur

bide bizim translara bak trans yağ gibiler

Sema candelen

ya görsem sadece hafif maskülen bir ifadesi ve tipi var derim bunlar nasıl transeksüel? hadi gene bunda ufak da olsa belirti var ama bazıları var yani ben ya... Devamını Gör

unclebukowski

Bak işte, ben böyle trans bireyleri takdir ediyorum. Bu denli görünümü bedenine yakıştırıp, ruhuna tercih etmişsindir ve başarılı bir konuma gelmişsindir. Va... Devamını Gör