Görüş Bildir
Haberler
Kemal Doğulu Kimdir? Kemal Doğulu Kaç Yaşında, Aslen Nereli? Kemal Doğulu'nun Kardeşleri Kim?

Kemal Doğulu Kimdir? Kemal Doğulu Kaç Yaşında, Aslen Nereli? Kemal Doğulu'nun Kardeşleri Kim?

TV 8 ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programının bugünkü konuğu Kemal Doğulu oldu. Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü modacı, samimi açıklamaları ile konuk koltuğunda yerini aldı. Magazin gündeminden düşmeyen Kemal Doğulu, başta programın izleyicileri tarafından merak konusu oldu. Uzun süre ünlü isimlerin imaj makerlığını yapan Doğulu, İşte Benim Stilim yarışmasında jüri olarak tüm ilgileri üzerine toplamıştı. Peki Kemal Doğulu kimdir? Kemal Doğulu kaç yaşında, aslen nereli? Kemal Doğulu'nun kardeşleri kim? İşte Kemal Doğulu hakkında tüm merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jüri olduğu moda programları ile adından sıkça söz ettiren Kemal Doğulu, bugün 2. Sayfa programına konuk oldu. Farklı imajı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olan Doğulu'nun hayatı da merak konusu oldu. Peki Kemal Doğulu kimdir? Kemal Doğulu kaç yaşında, aslen nereli? Kemal Doğulu'nun kardeşleri kim?

Kemal Doğulu Kimdir?

Kemal Doğulu Kimdir?

Kemal Doğulu, 14 Ekim 1979 tarihinde Mersin'de dünyaya geldi. 5 kardeşin en büyüğü Kemal Doğulu'dur. Babalarının çalışmak için ABD'ye gitmesiyle birlikte Kemal Doğulu'nun da çalışma serüveni başlamış oldu. Hayali bir kadın kuaförü olmak olan Doğulu'nun ilk müşterisi de kız kardeşiydi. 12 yaşında Mersin'de kuaför olan kuzeninin yanında çıraklık yapmaya başladı.

Amcasının isteğiyle İmam Hatip'e kaydolan Kemal Doğulu, sonrasında Anadolu Lisesi sınavlarına girdi ve bilgisayar bölümünü kazanarak İmam Hatip'ten ayrıldı.

Urfa Harran Üniversitesi‘nde Pazarlama Bölümü’nü kazandı. Kuzeni Zeki Doğulu’nun İstanbul‘da Kuaför dükkanında kariyerinin ilk adımlarını attı. Saç tasarımları yapan Kemal Doğulu, zamanla makyaj da yapmaya başladı.

Hande Yener, Seda Sayan, Sıla, Kutsi, Gökhan Özen, Nil Karaibrahimgil, Demet Akalın gibi isimlerin imaj danışmanlığını yapan Doğulu, fotoğraf çekimine ve klip yönetmenliğine de devam etti.

2004 yılında New York Fashion Week'te Bahar Korçan ve Michael Kors defileleri için saç-makyaj yaptı. 2006 yılında Hande Yener ile tanıştı ve Hande Maxi adlı single çalışmasının fotoğrafçılığını ve imaj markerlığını yaptıktan sonra bundan sonraki albümlerinde sanat yönetmenliğini, fotoğrafçılığını ve kliplerinin de yönetmenliğini üstlendi. Bir gün Hande Yener'in konserine kendi vokalisti gelmeyince onun yerine vokalist oldu.

2008 Yılının Ocak Ayında '1 Yerde' adını verdiği verdiği elektronic soundlu maxi single çıkardı. 2014 Temmuz ayında İstanbul, Nişantaşı'nda bir kuaför salonu açtı. Kemal Doğulu, 2014 yılının Eylül ayında başlayan ve Öykü Serter'in sunuculuğunu Uğurkan Erez ile beraber yaptığı İşte Benim Stilim adlı yarışma programında İvana Sert, ve Nur Yerlitaş ile birlikte jüri oldu. Sonrasında da Doya Doya Moda programıyla jüri üyeliğine devam eden Kemal Doğulu bir süredir ekranlar yer almıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kemal Doğulu'nun Kardeşleri Kim?

Kemal Doğulu'nun Kardeşleri Kim?

Kemal Doğulu, oyuncu olan Kadir Doğulu'nun abisidir. Kemal Doğulu'nun diğer kardeşlerinin isimleri Asuman, Deniz ve Mehmet'tir. 5 kardeşin en büyüğüdür.

Kemal Doğulu'nun Sevgilisi Var mı?

Kemal Doğulu'nun Sevgilisi Var mı?

Kemal Doğulu bir dönem kendisinin jüriliğini yaptığı yarışmalardan birinde tanıştığı Özden Cerrahoğlu ile ilişki yaşamıştı. Moda yarışmasıyla adını duyurduktan sonra Kemal Doğulu ile aşk yaşayan Özden Cerrahoğlu, ilişkisi bittikten sonra Hande Yener'in eski nişanlısıyla el ele görüntülendi. Kemal Doğulu'nun şu anda bilinen bir sevgilisi yok.

Kemal Doğulu'nın Şarkıları

Kemal Doğulu'nın Şarkıları

1 Yerde (2008)

Kemal Doğulu 2 (2009)

Ters Köşe (2010)

4.Kemal (2011)

Aşk Kabul Ederse (2012)

Duygusal (2015)

Selfie (2017)

Kasma (2020)

Paranoya (2021)

Bu Haber İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın