Görüş Bildir
Haberler
Aygün Aydın Kimdir? Hakan Sabancı'yla Yaşadığı İlişkiyle Tanınan Aygün Aydın Kaç Yaşında ve Nereli?

Aygün Aydın Kimdir? Hakan Sabancı'yla Yaşadığı İlişkiyle Tanınan Aygün Aydın Kaç Yaşında ve Nereli?

Aygün Aydın, genç iş insanı Hakan Sabancı ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelmişti. Hakan Sabancı ile konuşmalarını ifşa eden ve sosyal medyada hakaret içerikli mesajlar paylaşan Aygün Aydın, 3 günlük zorlama hapis cezası almıştı. Peki, Aygün Aydın kimdir? Aygün Aydın nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aygül Aydın, ünlü iş insanı Hakan Sabancı ile yaşadığı ilişkiyle magazin gündemine bomba gibi düştü. Hakan Sabancı ile konuşmalarını ifşa eden Aygün Aydın, Hakan Sabancı’dan 3 aylık hamile olduğunu iddia etmişti. Aygün Aydın, son olarak Hakan Sabancı'nın aldırdığı uzaklaştırma kararına uymadığı için 3 günlük zorlama hapis cezasına çarptırılmıştı. Peki Aygün Aydın kimdir? Aygün Aydın kaç yaşında, nereli?

Uzaklaştırma Kararı Aldı

Uzaklaştırma Kararı Aldı

Aydın'ın Hakan Sabancı hakkındaki açıklamalarına devam etmesinin üzerine mahkemeye başvuran Hakan Sabancı, genç kadın hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

Bu karara uymayan ve sosyal medya hesabından Sabancı'ya yönelik paylaşım yapmaya devam eden Aydın, bu sefer 3 gün boyunca zorlama hapis cezasına çarptırıldı.

Aygün Aydın Kimdir?

Aygün Aydın Kimdir?

1995 İstanbul doğumlu olan Aygün Aydın, Beykent Üniversitesi Tv Haberciliği ve Programcılığı bölümünde eğitim aldı. Ravi İncigöz ve Mustafa Ceceli'nin 'Şeker' klibinde yer aldı. Aygün Aydın, Bu Tarz Benim adlı moda programı ile tanındı.

Aygün Aydın Oynadığı Diziler

Aygün Aydın Oynadığı Diziler
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
2
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın