Görüş Bildir
Haberler
Herkesin Aklının Bir Köşesinde Yaptırmak Var: Botoks ile Kaygılarına ve Kırışıklıklarına Son Ver!

Herkesin Aklının Bir Köşesinde Yaptırmak Var: Botoks ile Kaygılarına ve Kırışıklıklarına Son Ver!

Medikal estetik alanında genellikle kırışıklık tedavisinde kullanılan ve günümüzde hala popülerliğini koruyan botox enjeksiyonu ile gençliğinizi korumanız hiç de zor değil.

Yıllar öncesinde orta yaş üzeri insanların yoğun talep gösterdiği, özellikle ünlüler arasında kullanıldığı bilinen botoks tedavisi, artık 20’li yaşlar itibariyle geniş bir kitle tarafından talep görmektedir. Geçmişte bir sır gibi saklanmaya çalışılan bu ufak estetik dokunuşlar zamanla hayatımızın bir parçası olmuş ve günlük yaşamda hemen herkes tarafından ulaşılabilir medikal estetik uygulamalardan olmuştur.

Yaşlanmanın sürekli bir süreç olduğu ve bu süreci tersine çevirmenin yolunun vakit geç olmadan tedbirlerin alınarak yol alınması gerektiği konusunda günümüz insanları bilinçlenmiştir. İnsanlar özellikle 30’lu yaşlarına geldiğinde bu kaygıları yaşamaya başlarlar. En popüler yaşlanma karşıtı tedavilerden sayılan botoks ile, kişilerin gençleşmiş bir görünüme kavuşması ve görünüşlerinde iyileşme sağlanarak özgüvenlerinin yeniden artması sağlanıyor diyebiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

San Diego’da, University of California’da yapılan araştırmaya göre botoks sizi yalnızca fiziksel olarak iyileştirmekle kalmıyor; depresyon tedavisinde de oldukça olumlu sonuçlar verdiği klinik deneyler ile test edildi.

San Diego’da, University of California’da yapılan araştırmaya göre botoks sizi yalnızca fiziksel olarak iyileştirmekle kalmıyor; depresyon tedavisinde de oldukça olumlu sonuçlar verdiği klinik deneyler ile test edildi.

Hali hazırda 40.000 gönüllü kişi üzerinde yapılan araştırmada, botoks uygulanan kişilerde, uygulanmayanlara oranda çok daha az depresyon belirtisi olduğu tespit edilmiş. Depresyon belirtisi gösteren kişilerde ise kaygı ve olumsuz düşüncelerin azaldığı gözlemlenmiş. Dolayısıyla botoks ile yalnızca kırışıklıklar değil; olumsuz düşünceler ve kaygılar da azalıyor diyebiliriz.

Botoks, günlük yaşamı kesintiye uğratmayan, invaziv bir prosedürdür ve kliniğimizi birkaç dakikalık ziyaret ederek gerçekleştirilir. Ağrısız bir tedavi olan botoks, işlemden bir iki gün sonra sonuç vermeye başlasa da 10-14 gün içerisinde tedavi tam olarak oturmuş olur. Etkileri ise dört ila altı ay kadar sürer. Düzenli botoks uygulaması kırışıklıklarınızı kalıcı olarak tedavi eder ve yeni çizgi oluşumunu engeller.

Botoks ile terlemeye son verin!

Botoks ile terlemeye son verin!

Yüzdeki kırışıklıklar için çok yaygın olarak kullanılan botoks, uzun zamandır bölgesel terleme tedavisinde de tercih edilmektedir. 

Hiperhidroz, aşırı terlemenin tıbbi terimidir. Sıcak havalarda, yoğun tempoda hemen herkes terler fakat bazı kişiler için bu durum çok daha sık ve fazla yaşanır.  Aşırı terleme toplumda her 100 kişiden 3’ünde görülmektedir. Kişinin hayat kalitesini olumsuz etkileyen bir durum; kişilerle olan ilişkilerini, kariyerini, kişisel görüntüsünü, kısacası kişinin tüm sosyal hayatını olumsuz yönde etkileyebilir.

Aşırı terleyen insanlar sıklıkla giysilerini ıslatırlar ve bu durum sosyal fobi gelişmesine sebep olur. Özellikle ellerinde terleme yaşayan insanlar yazı yazarken, tokalaşırken zor anlar yaşarlar. Botox uygulaması sonrasında uygulama yapılan bölgede aşırı terleme engelleneceğinden ter kokusu da ortadan kalkacaktır.

Terleme botoksu ; aşırı terleyen kişiler için hızlı ve konforlu bir tedavi alternatifidir.

Terleme botoksu ; aşırı terleyen kişiler için hızlı ve konforlu bir tedavi alternatifidir.

Ellerde, ayaklarda, koltuk altında gibi alanlarda yoğun terleme yaşayan kişiler gün içerisinde sadece 15 dakikasını ayırarak bu işlemi yaptırabilir ve sosyal hayatlarına devam edebilirler.

İşlemden sonraki günlerde, her geçen gün terleme sorunu azalır ve yaklaşık 2 haftalık bir sürede aşırı terleme sorunu büyük ölçüde ortadan kalkar. İhtiyaç durumuna göre tedavi ortalama 6 ay aralıklarla tekrarlanabilir, düzenli uygulamalar ile bu kullanım süresi uzar ve hatta bir süre sonra kişiler kalıcı olarak sonuca ulaşmış olabilir ve terleme botoksu Ankara tekrar uygulamaya ihtiyaç kalmayabilir.

Botoks tedavisi ile alakalı tüm merak edilenleri cevaplamak için klinik ekibimiz telefonlarınızı bekliyor. 03122857508 numaralarından ve sosyal medya hesabımızdan DM yoluyla botoks Ankara hakkında tüm sorularınıza cevap alabilirsiniz.

Medikal Estetik Hekimi Dr. Buket Yıldırım

Medikal Estetik Hekimi  Dr. Buket Yıldırım

https://www.drbuketyildirim.com/

Facebook: @drbuketyildirim

Instagram: @drbuketyildirim

YouTube: Buket Yıldırım

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın