Görüş Bildir
Haberler
Ailesindeki LGBTQ + Bireyi Gururla Destekleyen ve Bu Desteğini Her Yerde Gösteren 10 Ünlü

Ailesindeki LGBTQ + Bireyi Gururla Destekleyen ve Bu Desteğini Her Yerde Gösteren 10 Ünlü

Şeyma Abay
19.06.2022 - 08:04

Son veriler, Z Kuşağındaki yetişkinlerin %21'inin (1997-2003 yılları arasında doğmuş) LGBTQ + birey olarak tanımlandığını ortaya koymaktadır. Bu oran, nesiller yaşlandıkça azalır. Binyıllar için %10,5 ve X Kuşağı için %4,2'dir. Analistler, bunun sebebinin cinsellikleri veya cinsiyet kimlikleriyle uzlaşan önemli sayıda genç yetişkinin toplum içindeki kabulün artmasının bir sonucu olduğunu söylüyor. Fakat ne yazık ki, önyargılar hala var ve LGBTQ + üyeleri sevdiklerinden alabilecekleri tüm şefkat ve desteğe ihtiyaç duyuyorlar. Gelin LGBTQ + aile üyelerini tamamen kucaklayan ve haklarını savunmak için seslerini ve nüfuzlarını kullanan bu 10 ünlüye hep birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Chris Evans

1. Chris Evans

Kaptan Amerika'yı oynayan Chris Evans, 19 yaşındayken eşcinsel olduğunu söyleyen kardeşi Scott için gerçek bir kahraman olduğunu kanıtladı. Chris, “Straight Pride” etkinliği düzenleyen bir gruba karşı kardeşini ve eşcinsel topluluğun geri kalanını savunmak için Twitter'a girdi. Bir tweette, insanları Eşcinsel Onurunun önemini anlamaya ve empati aramak için bir dakikalarını ayırmaya teşvik etti.

2. Ariana Grande

2. Ariana Grande

LGBTQ + topluluğuna yazdığı bir aşk mektubunda, Ariana eşcinsel kardeşi Frankie'ye hayran olduğunu ve onu idolleştirdiğini yazdı. Ve bu cinsellik ve cinsiyet, ailelerinde özgürce tartıştıkları konulardı. Konserlerinden birinde, henüz kendini açıklayamamış bireylerle de konuştu ve onlara acele etmelerine gerek olmadığını, güzel olduklarını ve istedikleri kişiyi sevmeye haklarını olduğunu söyledi.

3. Adam Levine

3. Adam Levine

Maroon 5'in solisti, eşcinsel küçük kardeşi Michael sayesinde liberal bir evde büyüdüğünü ve cinsellik konusunda açık fikirli olduğunu itiraf etti. Ayrıca cinselliğin birlikte doğduğun bir şey olduğunu ve kesinlikle sonradan edinilmediğini söyledi, çünkü o ve ailesi Michael'ın sadece 2 yaşındayken eşcinsel olduğunu zaten biliyorlardı.

4. Chloë Grace Moretz

4. Chloë Grace Moretz

Oyuncunun dört abisi var ve ikisi - Trevor ve Colin - Moretz ortaokuldayken eşcinsel olduklarını açıkladılar. Genç yaşta, kardeşlerinin gerçek benlikleri ile yüzleşmeleri gereken mücadelelere tanık oldu. Bu onu onlar için ayağa kalkmaya ve “eşcinsel hakları, kadın hakları, azınlık hakları ve tüm insan hakları' için savaşmaya motive etti.

5. Earvin “Magic” Johnson Jr.

5. Earvin “Magic” Johnson Jr.

NBA efsanesi bir docu serisinde, oğlu Ej'nin kendisini takip edip spora girip girmeyeceğini merak ettiğini paylaşmıştı. Ama Ej'nin bebekleri ve elbise giymeyi sevdiğini fark etti. EJ 'ye göre, babası cinsel yönelimi hakkında konuştuğu son kişiydi. Babası ilk başta bunun için mücadele etti, ancak ej'nin taşan gururu görüşlerini değiştirdi ve kalbini bu durumu kabul etmeye açtı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Colin Farrell

6. Colin Farrell

2014 Yılında İrlandalı aktör, erkeklerden ülkelerinde eşcinsel evlilik lehine oy kullanmalarını isteyen bir yazı kaleme aldı. Yazısında, Eamonn'un Kanada'da evlenmek zorunda kaldığını, çünkü kendi uluslarının bu hakları kullanmalarına izin vermediğini belirtti.

7. Cardi B

7. Cardi B

Bir İnstagram gönderisinde, Grammy ödüllü rapçinin kız kardeşi Hennessy, biseksüellik hakkında bir konuşma yaptı: “LGBTQ + 'da B'yi kabul edemiyorsanız... o zaman hepimizi tam olarak anlayamıyorsan lütfen topluluk adına konuşma!' Cardi B, Twitter'da küçük kardeşinin ifadesini destekleyerek tweetini 4 gökkuşağı bayrağıyla süsleyerek tepki gösterdi.

8. Chance the Rapper

8. Chance the Rapper

Rapçinin küçük kardeşi Taylor Bennett onun peşinden giderek bir rap sanatçısı oldu. Taylor'un 21. doğum gününün arifesinde hayranlarına açıldı ve tweet attı, 'Büyürken, cinselliğim hakkında her zaman kayıtsız hissettim ve bir cinsiyetle kısıtladım Ama artık kendimi biseksüel bir erkek olarak tanıyorum ve eşcinsel topluluğunu her zaman açık bir şekilde destekledim ve bunu yapmaya devam edeceğim.”

9. Sally Field

9. Sally Field

Çok ödüllü Amerikalı aktris (Akademi, Emmy, Altın Küre ve Screen Actors Guild, birkaç isim) aynı zamanda LGBTQ + haklarının savunucusudur. 2012 Yılında, zaten etkileyici portföyüne bir başka tanım daha ekledi eşcinsel oğlu Sam tarafından sunulan İnsan Hakları Kampanyasının Eşitlik için Müttefiki Ödülü.

10. Anne Hathaway

10. Anne Hathaway

Konuşmalarından birinde The Devil Wears Prada yıldızı, eşcinsel bir adamın küçük kız kardeşi ve LGBTQ + topluluğunu hem kabul eden hem de seven ebeveynlerin kızı olacak kadar şanslı olduğunu paylaştı. Evlerindeki yaşamda eşcinsel olmak garip bir şey değil. Ve kardeşi Mike (soldaki) yönelimini açıkladığında, ona sarıldılar ve sevildiğini hissettirdiler.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
43
21
18
5
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın