Görüş Bildir
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Turizm Gölleri, İklim Krizinin Gölgesinde Yok Olmanın Eşiğinde! "Ömürleri Bitme Noktasına Geldi"
etiket
Trabzon’da, turizm merkezi Uzungöl ve Sera Gölü'nde, yağış rejiminde değişkenliğe yol açan küresel iklim değişikliğinin etkileriyle su seviyesi azaldı, göl tabanlarında kirliliğin yanı sıra tortu taşınımı, çamur ve yosunlaşma arttı. Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, iki gölün alarm verdiğini belirterek, 'Göller de tıpkı insanlar gibi doğar, gelişir ve ömürlerini tamamlarlar. Su seviyeleri önceki yıllara göre azalan Sera ve Uzungöl, artık alarm vermeye başladı. Yani sığlaşıyor, kirleniyor ve ömürlerinin artık bitme noktasına geldiğini bize gösteriyor' dedi.
Kenan Sofuoğlu’ndan Milletvekilliği İtirafı: “Hayatımın En Büyük Hatasıydı”
etiket
Bir dönem AK Parti milletvekilliği yapan, yaptığı dönemde de vekilliğinden çok arabalarıyla gündem olan Kenan Sofuoğlu, Fatih Altaylı’nın programına konuk oldu. Kariyerinin en üst seviyesindeyken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir sözü ile sporculuk hayatını bırakıp milletvekili olduğunu söyleyen Kenan Sofuoğlu, milletvekilliği için “Hayatımın en büyük hatasıydı” dedi. 
Reklam
Yuhalandı! Eurovision'da İsrail'i Temsil Eden Eden Golan’a Büyük Tepki
etiket
İsveç’te düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nda, katılımı büyük protestolara yol açan İsrailli şarkıcı Eden Golan, finalde şarkısını söylerken yuhalandı. İsrail'in Eurovision Şarkı Yarışması'na katılmasına yönelik tepkiler sürerken finalde şarkı söyleyen 20 yaşındaki İsrailli şarkıcı Eden Golan,  seyircilerin tepkisiyle karşılaştı.Oylama sırasında da canlı olarak İsrail'e bağlandıklarında tribünlerde ıslıklar ve tepkiler yükseldi. 
11 Mayıs Cumartesi Akşamı Kaçırdığın Haberler
Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik. İşte 11 Mayıs Cumartesi akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...
Reklam