Tarım ve Orman Bakanlığı Ürünlerinde Tağşiş Olan Birçok Firmayı İfşa Etti
Tarım ve Orman Bakanlığı, ürünlerinde taklit ve tağşiş yaparak insan sağlığı ile oynayan firmaları ifşa etmeye devam ediyor. Bakanlık, son yayınladığı listede marketlerde de kolaylıkla bulunan birçok ürünü ifşa etti. Bakanlığın denetimlerinde sucuk, bal, baharat, lahmacun harcı gibi ürünlerde yapılan tağşiş ortaya çıktı.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Vatandaşların ilgiyle takip ettiği Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yeni ifşa listesi yayımlandı.

Bakanlığın denetimlerinde bazı sucuk firmalarının ürünlerinde “mekanik ayrılmış kanatlı eti” ve “gıda boyası” gibi uygunsuzluklar tespit edildi.
Bakanlık ayrıca “dana eti” olarak satılan mantı, lahmacun harcı ve çiğ pide harcı gibi ürünlerde kanatlı eti tespit edildiğini duyurdu.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Bakanlığın yayımladığı ifşa listesi 👇

👇

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
Ankara Üniversitesi Tarih Bölümü’nde okuduktan sonra her zaman daha fazla ilgi duyduğum habercilik sektöründe çalıştım. Gazete ve internet sitelerinin çeşitli departmanlarında görev aldıktan sonra 2021 yılında beri Onedio’nun bünyesinde bulunmaktayım. Doğru ve yorumsuz şekilde Türkiye ve dünyadan haberleri sizlere ulaştırmak için buradayım.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın