Görüş Bildir

sigara Haberleri

sigara ile ilgili tüm haberler, içerikler, galeriler, testler ve videolar Onedio’da. sigara ile ilgili son dakika haberleri ve gelişmelerini, yeni içerikleri de bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz.

Popüler İçerikler

Gülümseyin Çekiyorum! Beyazlatıcı Diş Macunlarının En Sevilen Markaları
Fotoğraf çekilirken, kocaman kahkahalar atarken içiniz rahat olsun. Bembeyaz gülüşler için ihtiyacınız olan diş macunlarını sizin için fiyatları ve yorumları ile beraber listeledik. En etkili beyazlık sağlayan diş macunlarından favoriniz hangisi olacak acaba?'Bu içerik iş birliği içeriyor.'*Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.Bu içerik 24.07.2024 tarihinde güncellenmiş olup, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.
Cinsel İşlev Bozukluklarında Homeopatik Tedaviler
Homeopati, 18. yüzyılın sonlarında Alman doktor Samuel Hahnemann tarafından geliştirilmiş tamamlayıcı bir tıp sistemidir. Bu tedavi yöntemi, “benzer benzeri iyileştirir” ilkesine dayanır, yani hastalığın semptomlarına benzer semptomlara neden olan maddelerin, hastalığı tedavi edebileceği düşünülür. Homeopati, doğanın gücünden yararlanarak vücudun kendi kendini iyileştirme kapasitesini artırmayı amaçlar.Hahnemann, konvansiyonel tıbbın etkisiz ve zararlı olduğunu düşündüğü bir dönemde, ilaçların doğrudan zararlı etkilerinden kaçınmak için alternatif bir tedavi yöntemi arayışına girdi. 1796 yılında, “similia similibus curentur” yani “benzer benzeri iyileştirir” prensibini geliştirdi. Bu prensip, Hahnemann'ın kinin kabuğu üzerine yaptığı deneylerle şekillendi; kinin, sıtma tedavisinde etkili olmasına rağmen sağlıklı bir kişiye verildiğinde sıtma benzeri semptomlar oluşturuyordu. Hahnemann, bu gözlemden yola çıkarak hastalığın belirtilerine benzer semptomlar üreten maddelerin, hastalığı tedavi edebileceğini savundu.
Sarı Nokta Hastalığında Sigara Kullanımına Dikkat
Yapılan araştırmalar yediklerimizden içtiklerimize, soluduğumuz havadan yaşadığımız atmosfere kadar pek çok etkenin göz sağlığımızı tehdit ettiğini ortaya koyuyor. Özellikle 60 yaşından sonra ortaya çıkan sarı nokta hastalığında, sigara kullanımının önemli bir risk faktörü olduğunun altını çizen Dün
Günlük Hayatta Beynimizi Öldüren 9 Gerçek
Günlük yaşamımızda gerçekleşen her olaydan biz farkında olmasakta beynimiz etkilenir. Yediğimiz gıdalardan, yılların verdiği kötü alışkanlıklardan, beynimizi kullanmak zorunda olduğumuz güçten.. Tüm bu etkileşimler zekamızın artmasına ya da bazen azalmasına sebep olur. Zihinsel gücün gelişiminde çok önemli rol oynayan ama bizim fazla önemsemediğimiz bu alışkanlıklar veya olaylar bizim beyin hücrelerimizin ölmesine veya zihinsel durgunluk diye adlandırdığımız ama halk arasında düşük zeka olarak adlandırdığımız olaya sebep olur. Bu alışkanlıklardan kurtularak ve uzak durarak en önemli organımızı kurtarabiliriz.