Görüş Bildir
Market Zincirinde Kadını Taciz Etti: Pişkin Tavırlarıyla Dikkat Çekti
Türkiye'nin en büyük zincir marketlerinden birinde yaşanan taciz anı kameralara yansıdı. Marketten içeri giren bir adam, o sırada reyondan bir şeyler seçen bir kadını alenen taciz etti. Görüntülerde neye uğradığını şaşıran kadının ilk şaşkınlığının ardından adama saldırdığı ve polisi aradığı görülüyor. 
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Seçim Öncesi Kendisinin ve Eşinin Mal Varlığını Açıkladı!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, mal varlığı bildiriminde bulundu. 31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçimlerde aday gösterilmeyen Tunç Soyer, 'Mal varlığı beyanım. Kamuoyuna saygılarımla.' notuyla kendisine ve eşi Neptün Soyer'e ait olan taşınmaz, taşınır, para ve menkul değer bildirimini sosyal medya üzerinden paylaştı. İşte, detaylar...
Kur ve Enflasyonla Sigorta Primlerinde Artışlar Devam Edecek
2023 yılında toplam prim üretimi bir önceki yıla göre 2 kattan fazla bir arttı. Yönetici Sorumluluk Sigortası ile Siber Risk Sigortası poliçelerinde adetler, 2023 yılında 2022’ye göre yüzde 36, prim üretim oranı da yine aynı döneme göre yüzde 31 artış gösterdi. Alacak Sigortası pazarı, geçen sene yüzde 48 büyüdü. Depremin ardından gelen bilinçlenme ile DASK poliçelerinin adedinin 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 6,5 artış gösterirken primlerde 2 katına varan artış yaşandı.
Reklam
Reklam
Krediyle Ev veya Araba Almak Mümkün mü? 400 Bin TL'nin Geri Ödemesi 1 Milyonu Aşarken Faizler Yüzde Kaç Oldu?
Kredi ile ev veya otomobil almak isteyenler banka kredilerin planları faizlerine takıldı! Taşıt kredisi yüzde 6'ya dayanırken, ev kredisi de adeta onunla yarıştı! Show Haber, 400 bin TL değerindeki taşıt kredisinin geri ödemesinin ne kadar olacağını hesapladı. Kredilerin aylık taksitleri ise dikkat çekti. Peki, kredi ile ev veya araba almak mümkün mü? İşte, detaylar...
Reklam
Akaryakıt Fiyatları Yine Değişiyor! Motorine Bir Zam Daha Geliyor!
İndirimler peş peşe gelmişti, bu kez de zamlar yolda! Son olarak 15 Mart Cuma günü pompaya yansıyan benzin ve motorin zammının ardından, akaryakıta bir zam daha bekleniyor. Motorine zam geliyor! Peki, motorine ne kadar zam geldi? LPG ve benzin fiyatlarında değişiklik bekleniyor mu? Brent petrol, LPG, benzin ve motorin (mazot) fiyatları ne kadar oldu?  İşte, 19 Mart Salı günü İstanbul, Ankara ve İzmir'de güncel akaryakıt fiyatları.
Reklam
Etiyopya’da Banka Krizi: 40 Milyon Dolar Fazla Para Çekildi
Etiyopya’nın en köklü bankalarından Etiyopya Ticaret Bankası'ndaki sistem hatası sonrasında müşteriler, yaklaşık 40 milyon dolar fazla parayı hesaplarına çekti. Öğrencilerin keşfettiği ve yaklaşık 2 saat süren hata sebebiyle ATM önlerinde uzun kuyruklar oluştu.
Reklam
Piar Araştırma'dan İzmir Seçim Anketi: Fark Açılıyor mu? İzmir'de Hangi Aday Önde Cemil Tugay mı Hamza Dağ mı?
31 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan yerel seçim için geri sayım başladı. Seçime iki haftadan az bir zaman kala, yapılan anketler ise vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle İstanbul, Ankara, Bursa ve İzmir gibi büyükşehirlerde hangi adayın önde olduğu merak ediliyor. Piar Araştırma tarafından yapılan İzmir seçim anketinde ise siyasi partiler arasındaki rekabetin arttığı görüldü: Fark yüzde 10'u aştı mı? Peki İzmir'de Cemil Tugay mı, yoksa Hamza Dağ mı önde? İşte, Piar Araştırma 18 Mart seçim anketi sonuçları...
Dubai’nin En Pahalı Evini Bir Türk Aldı: 136 Milyon Dolarlık Ev!
Dünyanın en zengin insanlarının rağbet gösterdiği Dubai’de, bu zamana kadar satılan en pahalı evi adı açıklanmayan bir Türk vatandaşının aldığı iddia edildi. Bir rezidansın teras katındaki 5 yatak odalı daire, bu alanda satılmış dünyanın en pahalı üçüncü dairesi olarak kayıtlara geçti.
Gökhan Zan Geri Adım Atmıyor: “Benden Korktukları İçin Bu Yola Başvurdular”
Türkiye İşçi Partisi (TİP) tarafından Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı gösterilen Gökhan Zan, partisi tarafından adaylıktan çekilmişti. TİP, Gökhan Zan’ın “maddi menfaatler” içine girdiğine dair şüpheler olduğunu ve ses kaydının gerçek olduğunu savunmuştu. Gökhan Zan ise kasedin yapay zeka sayesinde oluşturulan bir montaj olduğunu iddia ederek adaylıkta ısrarcı olacağını açıkladı. Zan; “Benden korktukları için bu yönteme başvurdular” dedi.
Reklam