Görüş Bildir
Haberler
WhatsApp Grubundan Ayrılmış! AKP, Mücahit Birinci İle İlgili Ne Yapacak?

WhatsApp Grubundan Ayrılmış! AKP, Mücahit Birinci İle İlgili Ne Yapacak?

Tacize varan cinsel içerikli mesajlaşmaları ortaya çıktığı belirtilen Mücahit Birinci’nin MKYK üyelerinin bulunduğu WhatsApp grubundan ayrıldığı ve parti genel merkezinde iddialara cevap vermek üzere beklendiği öne sürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Alışacaksınız' çıkışı ve 5 bin TL'lik atkısıyla gündeme gelen AKP Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Mücahit Birinci, kendisine ait olduğu belirtilen WhatsApp yazışmalarını reddetmiş ve suç duyurusunda bulunacağını açıklamıştı.

👇

"Erdoğan rahatsız"

"Erdoğan rahatsız"

Parti yönetimindeki mesai arkadaşlarının yaşananlara karşı sessiz kaldığına dikkat çeken İsmail SaymazHalk TV'deki haberinde Birinci ile ilgili AKP kaynaklarından edindiği bilgileri paylaştı.

Saymaz'ın aktardığına göre kaynaklar, Birinci’nin genel merkeze çağırılarak iddiaların sorulacağı ve kendisine uyarıda bulunulacağı bilgisini verdi. Parti yönetiminin bu tavrı sonrasında Birinci MKYK üyelerinin bulunduğu WhatsApp grubundan ayrıldı.

Ayrıca Erdoğan’ın da Birinci’nin televizyon programlarına çok çıkması ve “Alışacaksınız” yönündeki açıklamasından rahatsız olduğu öğrenildi.

Ayrıca bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
82
23
4
3
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Jan Vintageman

Bu arsız şerefsizin babası akit paçavrasında yazan yeminli Atatürk düşmanı Yavuz Bahadıroğlu. Kesinlikle ama özel hayat ihlali falan denmemeli, insanların ya... Devamını Gör

Filter

Babası ne ki kendisi ne olsun. Genlerini...

Bozkurt

Cidden BAE söylediklerini duymuş. Yeni Şafak gibi U dönüşü yap. Belki işe yarar.