Görüş Bildir
Haberler
Netflix'te Yer Alan Tutku ve Şehveti Yüksek Düzeyde Hissedeceğiniz En Ateşli LGBTQ+ Sahneleri

etiket Netflix'te Yer Alan Tutku ve Şehveti Yüksek Düzeyde Hissedeceğiniz En Ateşli LGBTQ+ Sahneleri

12.06.2022 - 00:02

Alev alev yanan ve yüksek libido içeren bu sahneler, LGBTQ bireylerin birlikteliklerini cesurca sergiliyor. Yalnızca tutkuyla öpüşen iki insanın kasık hareketi ve inleyen yüzlerinden ibaret olmayan bu sahneler, tutku ve şehveti izleyenlere hissettiriyor. Netflix'te LGBTQ çiftlerin yer aldığı en iyi seks sahnelerine sahip dizileri ve filmleri bir araya getirdik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onur Ayı'nı, 'Aşk aşktır,' sözleriyle karşılıyoruz! Bunun şerefine, Netflix'te bulunan LGBTQ+ filmlerindeki en ateşli sahneleri derledik. Keyifli okumalar!

Onur Ayı'nı, 'Aşk aşktır,' sözleriyle karşılıyoruz! Bunun şerefine, Netflix'te bulunan LGBTQ+ filmlerindeki en ateşli sahneleri derledik. Keyifli okumalar!

9. Heart Shot (2022)

9. Heart Shot (2022)

Bu kısa film, Nikki ve Sam'in ilişkisinin, Nikki'nin karanlık geçmişiyle sınanmasını konu alıyor. Filmde ikilinin samimi sahneleri, izleyenlere keyifli dakikalar yaşatıyor.

8. How to Get Away with Murder (2014-2020)

8. How to Get Away with Murder (2014-2020)

Son derece güçlü savunma avukatı Annalise Keating'in yetiştirdiği beş avukat öğrencisinden Connor ve sevgilisi Oliver'ın yakın sahneleri, izleyenlere verdikleri malzeme ile çıplaklık olmasa bile yeterince ileri gidiyor.

7. Orange Is the New Black (2013-2019)

7. Orange Is the New Black (2013-2019)

Orange is the New Black, son derece gerçekçi seks sahnelerine ev sahipliği yapıyor. Dizi, bu gerçekliği, arka planda müzik olmadan sağlıyor. Alex ve Piper'ın arasındaki ateşli ilişki, izleyenlerin içinde bir şeyleri harekete geçiriyor.

6. Sense8 (2015-2018)

6. Sense8 (2015-2018)

2015 yapımı bu Netflix dizisi, psişik olarak bağlantılı sekiz yabancıyla ilgili ilginç hikâyesiyle büyük dalgalar yarattı. Bir karakterin hissettiği bir duygu, diğer yedi karakter tarafından da paylaşıldığı için seks ve orgazm duygularının da bir arada yaşandığını düşünün. İki muhteşem sezonun ardından iptal edilen dizi, ekranların gördüğü en ateşli seks sahnelerinden birine sahipti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Elite (2018 - )

5. Elite (2018 - )

İspanyol gençlik drama dizisinin dördüncü sezon üçüncü bölümünde bulunan buharlı grup seks sahnesi, şimdiye kadar izlediğimiz en ateşli fantezilerinden biri. Ander, bu sahnede Omar ve Patrick'in okulun duşunda ona doğru hamle yaptığını hayal ediyor. Keşke, üçlünün o hayalde yaşadıkları gerçek olsaydı!

4. The Boys in the Band (2020)

The Boys in the Band, 1968 Mart Crowley oyununa dayanıyor. Film, sıcak yakınlaşmaları, çıplaklığı ve çok samimi konuşmaları ile olgun bir dil içeriyor. Filmde, özellikle Larry ve Donald karakterlerinin alev alev yanan bu sahneleri izleyenleri uçurmaya yetiyor.

3. Brokeback Mountain (2006)

3. Brokeback Mountain (2006)

Jake Gyllenhaal ve Heath Ledger'ın başrolünde bulunduğu filmin çadırda geçen ateşli dakikaları, şehvet dolu bir yakınlaşma sunuyor. İki yakışıklı aktörü izleyenlerin dibinin düşmesine şaşmamak gerek!

2. Cobalt Blue (2021)

2. Cobalt Blue (2021)

Cobalt Blue isimli Hint filmi, cesur sahneleriyle dikkat çekiyor. Filmde, umut vadeden Tanay, evlerinde bir oda kiralayan yabancıya aşık olur.

1. Bonus: The L Word (2004-2009)

1. Bonus: The L Word (2004-2009)

Bu çığır açan dizinin seks sahnelerinin hakkını vermek gerekiyor. Netflix Türkiye'de yer almayan ancak Amerika'daki Netflix'te bulunan The L Word, dünyaya lezbiyen yaşamları göstererek modern bir bakış açısı kazandırdı. Özellikle Bette ve Tina'nın arasındaki şehvetli seks sahneleri, tüm dizinin tasviri olabilir.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
493
274
125
76
56
30
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Han Mergen

Normal mi şimdi bunlar? Gına geldi LGBT'nizden. Şimdi biri çıkıp "O zaman bu başlığa neden girip baktın!" diye denyo denyo cevap verir. Şimdiden cevaplayayım... Devamını Gör

Hipergrafi

Daha dur bunlar iyi günlerimiz. Harward üniversitesine göre pedofili bir hastalık değil tıpkı eşcinsellik yada heteroseksüellik gibi bir cinsel tercihmiş, ço... Devamını Gör

Balkan Türkleri

Netflix'i seviyorum ama her dizide zorlama eşcinsel sahnelerin olmasından gına geldi.Heteroseksüel bir erkek olarak hoşuma gitmiyor,erkek-erkeğe bir sahne ge... Devamını Gör

Mert Soylu

e şimdi ben de eşcinsel bir erkek olarak heteroseksüel sevişme sahnelerini atlıyorum (gerçi bütün sevişme sahneleri atlıyorum çünkü sıkıcı) ama mide bulantıs... Devamını Gör

Cersei Reiz

Beğenmeyen tıklamaz bakmaz itlere bak hele sanki zorla bir kaşıntınız var belliki ondan :d

Cersei Reiz

LGBT bireyleri hayatları boyunca normlara dayatılarak yaşamak zorunda kalıyor senin hayatında kim git erkek sikk dayatması yapıyor lan empati biraz orrospu ç... Devamını Gör