Görüş Bildir
Barış Pehlivan'dan Eski Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'a "Yeni Görev" İddiası
2023 seçimlerinin ardından ABD'den gelerek Merkez Bankası'nın başına geçen Hafize Gaye Erkan, çokça tartışılmıştı. Görevdeyken de gündemden kaçamayan Erkan, ailesi hakkında çıkan iddiaların ardından görevden ayrılmıştı. Cumhuriyet'te gazeteci Barış Pehlivan, Hafize Gaye Erkan'a Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'yeni bir görev için söz verdiğini' iddia etti.
Reklam
Krizi Büyüdü: AK Parti'de 2. Istakoz Vakası
AK Partili Şebnem Bursalı’nın ıstakoz paylaşımı sonrası AK Parti'de çıkan kriz büyüdü. Bursalı'nın Monaco’da ıstakoz yediği paylaşıma tepkiler çığ gibi büyümeye devam ederken, AK Partili eski vekil ve belediye başkan adayı Hüseyin Filiz'den Maldivler pozu gelmişti. Istakozla paylaşım yapanların arasına bir AK Partili isim daha katıldı.
Reklam
Büyük İddia: Adalet Bakanlığı'nın Görev Yükseltme Mülakatında ‘Erdoğan’ın Kaç Çocuğu Var’ Diye Sordular
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Gökçe Gökçen'den dikkat çeken soru önergesi geldi. Gökçen, Adalet Bakanlığı'nın görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı kapsamında gerçekleştirilen mülakatlarda “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kaç çocuğu vardır? Hz. Muhammed’in çocuklarının isimleri nelerdir? sorularının sorulduğu iddiaları doğru mudur?’’ diye sordu.
Reklam
Ak Parti ve MHP'den Muhalefete Geçen Belediyelerdeki Milyarlık Borçlar Dudak Uçuklattı
etiket
31 Mart Yerel Seçimleri'ndeki sonuçlar en umutlu muhalifler için bile büyük sürprizdi. Geçmez denen yerler, kale diye tabir edilen iller, ilçeler başta CHP olmak üzere muhalif partilere geçti. Seçim zaferleri kutlandı, mazabatalar alındı ancak işin bir de finansal durumu var ki nüfusları on binlerle ifade edilen yerleşim yerlerinin bile borçları milyar liraları aşmış durumda. Bir Twitter kullanıcısı ise bu ağır bilançoları halka şeffaflık içerisinde paylaşan yeni yönetimleri paylaştı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP Lideri Özgür Özel'e Ilımlı Mesaj: 'Kapımız Her Zaman Açık'
Kabine Toplantısı sonrası basın mensuplarıyla Külliye bahçesinde sohbet eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündemi değerlendirdi. Erdoğan, bir gazetecinin 'CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in randevu talebine ne cevap verirsiniz?' sorusuna ' Sayın Özel'e kapımız açık. Ele alacağımız konu başlıklarımız çok, ziyarete geldikleri anda oturur konuşuruz' yanıtını verdi. 
Reklam
Reklam
Reklam