Görüş Bildir
Arda Turan 'Seçil Erzan' Tezahüratlarına Tepki Gösterdi: 'Kendi Stadımda Bile Laf Söylenmesini İstemem'
Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, karşılaşmalarda atılan 'Seçil Erzan' tezahüratlarına tepki gösterdi. Kendisine haksızlık edildiğini söyleyen Turan 'Seçil Erzan’a ben kendi stadımda bile laf söylenmesini istemem. Ne yapmış olursa olsun bir kadındır. Sonuç olarak içeride hapiste sıkıntı çekiyor. Öyle anlatıldığı gibi fahiş faizler falan yok.' dedi.
KADEM, Yeni Şafak'ın "6 Yaşında Evlilik' Davasında Yargıya Baskı Yapılıyor" İddiasını Yalanladı
Yeni Şafak'ın '6 yaşında evlilik' davasında mağdur avukatı Canan Sarı’nın nüfuzunu kullanarak yargıyı baskı altına aldığı yönündeki iddialarına Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM)'den yalanlama geldi. Açıklamada 'Bugün bir gazetenin manşetten verdiği haberde apaçık bir iftiraya maruz kalmıştır. Sarı'ya yönelik ithamların hiçbir gerçeklik payı yoktur.' ifadelerine yer verildi. 
AK Parti'de 'Osman Kavala'- 'FETÖ' Kavgası': 'Babasını Eşeliyorsun FETÖ Çıkıyor', 'Ciyak Ciyak Bağıracaklar'
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin Osman Kavala'nın tutukluluğuna ilişkin son dönemlerde yazdığı yazılar AK Parti'nin içini karıştırdı. AK partili Mücahit Birinci'nin konuyla ilgili itirazını 'bilgisizce' olarak değerlendiren AK parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş, 'Kendisi ‘AK Partiliyim’ diyor. Babasını eşeliyorsun. FETÖ çıkıyor' ifadelerini kullanmıştı. Türkeş'e sosyal medya hesabından yanıt veren Birinci 'Bunların damarını yakaladık, bastıkça ciyak ciyak bağıracaklar. Hepsi tek tek deşifre olacak merak etmeyin. Dikkate almadan ciyaklatmaya devam.' dedi. 
Reklam
Reklam
Reklam
Faiz Düşerken Yükseliyor: Faiz Artınca Enflasyon Neden Hızlı Düşmüyor?
Mayıs 2023 seçimleri ardından Haziran 2023'te değişen ekonomi yönetiminin 11 ay önce başlattığı değişimin etkileri henüz tabana yayılmadı. Enflasyon yükselirken 2-3 ay içinde fırlayan göstergeler, 11 ayda neden düşmüyor? Prof. Dr. Burak Arzova, Aposto bültenlerinden Exante için enflasyondaki düşüşün neden hızlı olmadığını yazdı.
Reklam
Reklam
Eylem Tok Olayı: Gazeteci Rojda Altıntaş’tan Çalıştığı Kurum DHA’ya Cevap
Demirören Haber Ajansı muhabirisi Rojda Demirtaş, 17 yaşındaki ehliyetsiz olarak kullandığı araçla bir kişinin ölümüne neden olan ve annesi Eylem Tok ile yurt dışına kaçan T.C.’nin haberi için patronlardan baskı gördüğünü iddia etmiş ve ses kaydı yayınlanmıştı. DHA’nın Genel Müdürü Celal Korkut ise Rojda Altıntaş’ın işe gelmediğini iddia ederek baskı iddiasını yalanlamıştı. Altıntaş, müdür Celal Korkut’un açıklamasına sosyal medya üzerinden cevap verdi.
Reklam