Görüş Bildir
10 Mayıs Cuma Akşamı Kaçırdığın Haberler
Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya?' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik.İşte 10 Mayıs Cuma akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...
Reklam
Eylem Tok Olayı! Sansür İddiası Sonrası Gazeteci Rojda Altıntaş'tan Karşı Hamle: İstifa Etti
Demirören Haber Ajansı muhabiri Rojda Demirtaş, 17 yaşındaki ehliyetsiz olarak kullandığı araçla bir kişinin ölümüne neden olan ve annesi Eylem Tok ile yurt dışına kaçan T.C’nin haberinden dolayı patronlardan baskı gördüğünü iddia etmiş ve ses kaydı yayınlamıştı. İstifa ettiğini sosyal medya hesabından duyuran gazeteci Rojda Altıntaş, 'Demirören Haber Ajansı ile olan ilişkim sona ermiştir. İstifa ettim. Artık mesleğimi daha doğru ve etik bir şekilde sürdürebileceğim yeni yollar arayacağım' diye yazdı.
Reklam
Reklam
AK Parti’de Troll Hesap Operasyonu: Raporu Trollerle Arası İyi Olmayan Milletvekili Özlem Zengin Hazırladı
Yerel seçimlerde CHP’nin ardından ikinci parti konumuna gerileyen AK Parti’de, troll hesap operasyonu yapılacağı iddia edilmişti. AK Parti’ye yakın bazı hesapların paylaşımları Merkez Yürütme Kurulu’nda gündeme gelmiş ve bu hesaplar için harekete geçileceği belirtilmişti. Troll hesaplar için, sık sık aynı çevrelerin hedefi olan AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in rapor hazırladığı ortaya çıktı.
Reklam
Reklam
Reklam