Görüş Bildir
Reklam
İstanbul'da Suya Zam: Yüzde 36 Arttı
İBB mayıs ayı olağan toplantısında alınan kararla, İstanbulluların yüzde 75’inin kullandığı birinci kademe konut tarifesine yaklaşık yüzde 36 zam yapıldı.Kaynak: Cumhuriyet-Gökhan Kam
Reklam
Reklam
Ev Sahipleri Kendini Garantiye Alıyor: Kiracıdan Kredi Notu İsteniyor
Ev sahipleri, enflasyondaki artış ve kira zamlarındaki sınırlamayla aralarının bozulduğu kiracılarla daha net ve resmi ilişkiler kurmaya yöneldi. Evini kiraya vermek için geçmiştekine benzer şekilde kamu çalışanı arayan ev sahipleri, en azından kefilin memur olmasını istiyor. Bankaların kredi verirken inceledikleri gibi kredi notu da sormaya başladılar.
Reklam
Reklam
Dünyada En Çok Altın Alan Merkez Bankası, TCMB Oldu
Merkez bankalarını altın alımları dikkat çekmeye devam ediyor. 2024 yılı ilk çeyreğinde dünyada sadece 10 merkez bankası 24 milyar dolarlık altın aldı. Listenin ilk sırasında da Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası yer aldı.
Nihal Candan Koğuş Arkadaşı Seçil Erzan’ı Anlattı: “Sürekli Ölüm Korkusu Yaşayan Biri”
Geçtiğimiz günlerde kara para akladığı iddiasıyla tutuklu bulunduğu cezaevinden hastalık nedeniyle tahliye olan Nihal Candan, katıldığı YouTube yayınında aynı koğuşta kaldığı bankacı Seçil Erzan hakkında konuştu. Candan, Seçil Erzan ile aynı koğuşta kalmak istemediğini çünkü Erzan’ın sürekli panik halinde olduğunu ve ölüm korkusu yaşadığını söyledi.
Reklam