Görüş Bildir
Haberler
Lazer Epilasyon Yaptırmak İsteyenler Buraya! Klinik Seçiminde Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Lazer Epilasyon Yaptırmak İsteyenler Buraya! Klinik Seçiminde Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Selluka
06.01.2021 - 18:42

İstenmeyen tüyler söz konusu olduğunda tıraştan ağdaya, tüy dökücü kremlerden cımbıza kadar farklı birçok seçenek mevcut. Ancak bu seçeneklerin hepsinin geçici çözümler olduğu bilinen bir gerçek. Sadece lazer epilasyon istenmeyen tüylerle mücadelede kalıcı çözüm sunar. Bu nedenle lazer epilasyondan yararlanan kişi sayısı her geçen gün artıyor. Lazer epilasyon yaptırmaya karar verdikten sonra sıra uygulama yaptırılacak klinik seçimine geliyor.

Not: Bu bir tanıtım içeriğidir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Günümüzde artık klinikten ziyade teknoloji seçiliyor ve seçilen teknolojiye sahip cihaz hangi kliniklerde varsa o klinikler arasından seçim yapılıyor.

Günümüzde artık klinikten ziyade teknoloji seçiliyor ve seçilen teknolojiye sahip cihaz hangi kliniklerde varsa o klinikler arasından seçim yapılıyor.

Lazer epilasyonu seçiminde öne çıkan unsurlarsa şöyle 👇🏼

1- Güvenilirlik

Lazer epilasyon merkezi seçiminde mutlaka ülkemizdeki yasalara ve düzenlemelere uygun koşullarda uygulama yapan merkezler tercih edilmelidir. Ayrıca lazer epilasyon mutlaka FDA onayına sahip cihazlarla uygulanmalıdır. Bu koşullara sahip olmayan merkezlerden mutlak surette uzak durulmalıdır. Aksi takdirde hem sonuç almak mümkün olmaz hem de ciltte istenmeyen etkilerle karşılaşma riski artar. Özellikle çok tercih edilen lazer epilasyon cihazlarının taklitlerinden uzak durmak gerekir.

2- Yenilikçi Teknolojiler

  Teknolojik gelişmeler lazer epilasyon pazarında da hızla kendisini gösteriyor. Her geçen gün lazer epilasyon teknolojileri yenileniyor. Bir zamanlar sadece koyu renkli, kalın kıllara sahip açık tenli kişilere lazer epilasyon yapılabilirken, günümüzde Buz Lazer gibi tüm cilt tiplerine uygulama yapabilen sistemler mevcut.

  Son yıllarda öne çıkan Buz Lazer, Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarını tanımlayan patentli bir marka. Buz Lazer Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG olmak üzere üç dalga boyuna sahip. Üç dalga boyunun gücü ve avantajı ile tüm kıl tipleri ve tüm cilt tiplerinde etkili ve güvenli sonuçlar alınmasını sağlıyor. Seksenin üzerinde ülkede uygulanıyor. Türkiye’de de aralarında ülkemizin seçkin hekimlerinin ve kliniklerinin bulunduğu birçok merkez Buz Lazer kullanılıyor. Lazer epilasyon yaptırmak isteyen kişiler, Buz Lazer kullanan klinikleri özellikle arayıp buluyorlar ve kendilerine en yakın Buz Lazer kliniğinde uygulamaya başlıyorlar. Bunda Buz Lazer sisteminin ağrısız olmasının ve tüm kıl ve cilt tiplerinde etkili olmasının payı oldukça fazla.

  • Bronz Tenlere Uygulama: Buz Lazer bronz tenler dahil olmak üzere tüm cilt tiplerinde FDA onayına sahip. Yaz aylarında da cilt yanığı gibi komplikasyonlar olmadan uygulanabiliyor. Güneşlendikten sadece bir hafta sonra Buz Lazer yaptırılabiliyor. Geleneksel lazer sistemlerindeki gibi minimum bir ay cilt renginin açılmasını beklemeye gerek kalmıyor.

  • İnce Kıllarda Etkili: Her mevsimde güvenli bir şekilde uygulanabilen Buz Lazer ince kıllarda da etkili sonuçlara sahip olması ile biliniyor.

  • Yüz Bölgesinde Güvenli: Buz Lazer yüz bölgesindeki ayva tüylerinde yayılmaya neden olmuyor. Bu nedenle yüz bölgesinin lazer epilasyonunda çok tercih ediliyor.

  • Yan Etkisiz: Buz Lazer patentli teknolojileri ile cilt yüzeyini koruyan bir sistem. Ciltte yanık, renk değişimi gibi istenmeyen etkilerle karşılaşma riski neredeyse hiç yok.

3- Ağrısız, Konforlu Uygulamalar

3- Ağrısız, Konforlu Uygulamalar

Geleneksel lazer epilasyon yöntemlerinin ağrılı olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçek. Özellikle genital bölge lazer epilasyonu çok ağrılı olduğu için lazer epilasyon yaptırmak istemeyen birçok kişi mevcut. Lazer epilasyon ağrısına son vermek üzere geliştirilmiş Buz Lazer yeni nesil bir lazer epilasyon sistemi. Masaj konforunda, ağrısız lazer epilasyon sunan Buz Lazer uygulama esnasında cildi -3 dereceye kadar soğutuyor. Patentli Ice Teknolojisi ile yapılan bu etkili soğutma cildi anında ferahlatıyor ve tüm uygulama boyunca cilt serinliğini koruyor. Kılların kademeli olarak ısıtıldığı uygulama tekniği de uygulamanın konforlu olmasını sağlayan bir diğer önemli unsur. Patentli SHR teknolojinde tedavi başlığı adeta masaj yapar gibi ciltte sürekli hareket ettiriliyor ve yüksek hasta konforu sağlıyor.

4- Ulaşılabilmesi Güç Alanlara Çözüm

Burun içi ve kulak içindeki istenmeyen tüylerin lazer epilasyonu oldukça güçtür. Yine kaş üzeri, kaş arası gibi göze yakın alanların lazer epilasyonu da hassasiyet gerektirir. Tüm bu bölgeler için özel bir yüz ucuna sahip olan Buz Lazer, ulaşılması güç alanlar için de çözüm sunuyor. Tedavi başlığına takılan yüz ucu hem ulaşılması güç alanlarda hem de hassasiyet gerektiren alanlarda güvenli ve özenli uygulama yapılmasını sağlıyor. Sakal şekillendirme, kaş şekillendirme gibi hassas işlemler için Buz Lazer kullanan klinikler tercih ediliyor.Bilgiye ulaşmanın son derece kolay olduğu günümüzde son kullanıcılar, lazer epilasyon yaptırmadan önce kliniklerin kullandıkları teknolojileri titizlikle inceliyorlar ve buna göre seçimlerini yapıyorlar. Bu bilgiler ışığında yenilikçi ve patentli teknolojileri ile bilinen Buz Lazer, yoğun olarak tercih ediliyor.

Siz de güvenilir bir merkezde, son teknoloji cihazlarla lazer epilasyon yaptırmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! 👇🏼

Size en yakın Buz Lazer kliniğimiz için; 

İstanbul – Ankara - Antalya – Adana- İzmir- Lazer Epilasyon Samsun

Tüm Buz Lazer kliniğimiz için https://www.buzlazer.com/ web sitemizi ziyaret edip yaşadığınız şehri seçerek kliniğin iletişim bilgilerine ulaşabilir detaylı bilgi ve fiyat alabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hilal

bilgi için thx