Görüş Bildir
Reklam
Korelilerin Saygısı: Konya’ya Gelen Güney Koreli Heyet 94 Yaşındaki Kore Gazisi İhsan Damdam’ın Önünde Eğildi
Kore Savaşı'na ülkemizin katkısı, tarihin önemli sayfalarından birini oluşturur. Türklerin bu destekleri, sadece Kore Savaşı'nın seyrini değiştirmekle kalmamış, aynı zamanda Türkiye ve Güney Kore arasında sıkı bir dostluğun başlamasını da sağlamıştır. Öyle ki bugün hale Güney Kore'de kardeş ülke denince akla Türkiye geliyor.
Reklam
Tarsus'ta Çiftçiler Para Etmiyor Deyip Şeftalileri Boş Araziye Döktü
Zorlu ekonomik şartlardan dolayı halk gittiği her markette, manavda veya pazarda cep yakan fiyatlarla karşı karşıya kalıyor. Bunun sonucunda ise temel gıda ürünlerini bile almakta zorlanırken üreticiler de bu durumdan nasibini alıyor. Mersin'in Tarsus ilçesindeyse çiftçiler ürettikleri ürünü satamaz hale geldi ve seslerini sosyal medyayla duyurdu.
Reklam
Bu Devirde Teknolojik Aletlere de Güven Kalmadı: Robot Süpürge Evden Kaçtı!
Elektrikli aletlerde yaşanan teknolojik gelişmelerin gündelik hayatımıza getirdiği kolaylıklar yok sayılamayacak kadar fazla. Özellikle günümüzde robot süpürgelerin adını pek çok yerde duyuyoruz. Bu alet, kişi başka bir işle uğraşırken bir diğer yandan kendi kendine çalışarak kullanıcısına zaman kazandırdığından kullanıcıların pek çoğu bu teknolojiden oldukça memnun. @berfubaysan isimli Tiktok kullanıcısı da robot süpürgesinin nimetlerinden faydalanıyordu ta ki...
Reklam
Reklam
Reklam