Görüş Bildir
Haberler
Survivor Ogeday Kimdir, Kaç Yaşında? Ogeday Girişken Aslen Nereli ve Mesleği Ne?

Survivor Ogeday Kimdir, Kaç Yaşında? Ogeday Girişken Aslen Nereli ve Mesleği Ne?

Tv8 ekranlarında yayınlanacak 2022 Survivor All-Star yarışmasının dikkat çeken isimlerinden biri Ogeday Girişken. 2017 yılında katıldığı Survivor’da şampiyon olan Ogeday, All-Star’ın da en iddialı isimlerinden biri. 2022 Survivor All-Star fragmanın yayınlanmasıyla birlikte ‘Ogeday kimdir, kaç yaşındadır?’ soruları da internette gündem oldu. İşte Survivor Ogeday’ın merak edilen hayatı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından Survivor All-Star 2022’nin başlamasına sayı günler kaldı. 15 Ocak 2022 Cumartesi, Survivor All-Star resmen başlayacak ve büyük heyecan yaşanacak. 2022 Survivor All-Star yarışmasının dikkat çeken isimlerinden biri de Ogeday Girişken oldu. İşte sosyal medyada gündem olan Ogeday Girişken’in hayatı…

Survivor Ogeday Kimdir?

Survivor Ogeday Kimdir?

Survivor 2022 All Star kadrosunda yer alan Ogedayi 1992 doğumlu, Adanalı olan Ogeday Girişken 2017 yılında Survivor’a katıldı ve şampiyon oldu. 

Marmara Üniversitesi’nde Beden Eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünü mezunudur. Fenerbahçe‘de kürek sporu dalında yer aldı.

Dünya çapında gerçekleşen Litvanya' da gerçekleşen U-23 Kürek Şampiyonası' nda yarışmayı 8. Sırada tamamladı. 

Survivor’ın ardından dizilerde de rol almaya başlayan Ogeday Girişken’in rol aldığı yapımlar arasında Bir Litre Gözyaşı, Savaşçı ve Alparslan Büyük Selçuklu bulunuyor.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın