Görüş Bildir
Haberler
Oynadıkça Kazanmanızı Sağlayan Oyun Dünyasındaki Gaming Guild Konseptinin Türkiye Temsilcisi Troy ile Tanışın!

Oynadıkça Kazanmanızı Sağlayan Oyun Dünyasındaki Gaming Guild Konseptinin Türkiye Temsilcisi Troy ile Tanışın!

Troy Gaming Guild Nedir?

Troy Gaming Guild Nedir?

Troy Gaming Guild, geçtiğimiz yıl Güney Asya ülkelerinde ortaya çıkan ve P2E / NFT-bazlı oyun dünyasını etkisi altına alan “Gaming Guild” konseptinin Türkiye’deki ilk ve en büyük temsilcisidir.

Blockchain tabanlı oyunlardaki NFT varlıkları ve bu oyunları oynayan toplulukları bünyesinde barındıran; nitelikli oyunlar oynamaya, topluluğu geliştirmeye ve oyuncularıyla beraber güvenilir gelir elde etmeye aynı derecede önem veren etkin bir DAO’dur. (Decentralized Autonomous Organization)

Ekibimiz ve Troy GG hakkında daha fazla bilgiyi web sitemizden öğrenebilirsin.

https://troyguild.io

İçeriğin Devamı Aşağıda

DAO Nedir?

DAO Nedir?

Merkezi bir kontrol ve yönetim noktası olmadan, kendi kendini organize edip yöneten, idare eden topluluk, kuruluş veya organizasyonlar olan DAO'lar (Merkeziyetsiz Otonom Organizasyon) geniş kapsamlı, değişmez nosyonlara ve belirli kurallara / amaca dayalı blok zinciri tabanlı oluşumlardır.

Bir DAO, merkezi bir otoriteye bağlı değildir; topluluk tarafından yönetilen özerk ve şeffaf bir yapıya sahiptir. Akıllı sözleşmeler kullanılarak topluluk tarafından anlaşmaya varılan kurallar uygulanır, oylamalar yapılır ve tüm bu kuralların ve işleyişin barındığı kodlar halka açık şekilde sunulur. Hiyerarşik yapıların aksine DAO'nun her bir üyesi işleyiş protokolünü bir düzeyde denetleyebilir ve kuralların tamamının DAO'nun tamamına fayda sağlıyor olması bireylerin de yararına olan bir durum olur.

Troy Gaming Guild Oyunculara Ne Sunuyor?

Troy Gaming Guild Oyunculara Ne Sunuyor?

Blockchain tabanlı “Play to Earn / Oyna Kazan” oyunlardaki, oyunun oynanabilmesini sağlayan NFT varlıklar, ortalama bir casual oyuncunun sahip olabileceği maliyetlerin çok üzerinde değerlerle satışa sunulur.

Troy Gaming Guild birden fazla oyundaki, birden fazla NFT varlığı kendine ait finansal yatırımları ile satın alır ve bunlara sahip olur. Daha sonra, oyunların kendi arayüzü ya da uygulamalar aracılığıyla bu NFT’leri oyunculara TAMAMEN ÜCRETSİZ OLARAK kiralar. Böylece bir oyuncu, hiç para harcamadan, hiçbir yatırım riski almadan, P2E oyunlardaki NFT varlıkların -belirli koşullar altında- sahibi olmuş olur.

Oyuncu NFT’lere Sahip Olunca Ne Olacak?

Oyuncu NFT’lere Sahip Olunca Ne Olacak?

Oyunlardaki NFT’ler, o oyun düzenli olarak oynandığı müddetçe, kripto-coin cinsinden gelir elde edilmesini sağlar. Herhangi bir mining işlemi, veri madenciliği işlemi, hesaplama işlemi, kripto kazı işlemi gibi hiçbir uygulama yoktur. Kart tabanlı, yarış özellikli, şans tabanlı ya da yetenek bazlı onlarca oyun içinde, gerçekten eğlenceli ve yetenek isteyen oyunlar oynanarak başarı elde edilir; oyundaki başarı “sanal oyun parası” yerine “gerçek kripto varlıklar” karşılığında ödenerek, NFT sahibine aktarılır. Burada elde edilen gelir, DAO ve oyuncu arasında, şartları önceden belirlenmiş koşullar doğrultusunda paylaşılır.

DAO’nun Bu İşten Ne Gibi Bir Menfaati Var?

DAO’nun Bu İşten Ne Gibi Bir Menfaati Var?

Oyun içi NFT’lere sahip olan DAO’ların, bu NFT’lerle oynayarak P2E’de gelir elde edecek scholar’lar (bursiyerler) ile ortak çıkarı vardır. Oyuncular bu varlıkları kullanarak P2E oyunları oynadıkça hem oyuncular, hem de DAO’lar gelir kazanır. Yani oyun oynadıkları süreyi, kayda değer bir gelire dönüştürmüş olurlar.

DAO’lar bu sistemin finansal yatırım yükünü, maddi risklerini, organizasyonunu ve şeffaf şekilde teknolojik araçlar vasıtasıyla denetlenmesini üstlenirken, oyuncular da nitelikli bir oyuncu topluluğu oluşturma ve oyun oynama sorumluluğunu üstlenir.

Bu Sistemin Güvenli Olduğuna Nasıl Emin Olabilirim?

●   DAO ya da P2E oyunlar sizden HİÇBİR KOŞULDA cüzdan / wallet şifrelerinizi istemez.

●   PC ya da telefonunuza kaynağı belirsiz, güvensiz uygulamalar indirmenizi istemez.

●   HİÇBİR ŞEKİLDE kredi kartı şifresi, banka şifresi, finansal değer içeren servislerle ilgili şifreleriniz, sosyal medya şifreleriniz, bilgisayar şifreleriniz gibi kişisel bilgilerinizi istemez.

●   DAO ekipleri gerçek ad-soyadları ve şirket adresleri ile sistemde yer alır; sorularınız -belirli bir zamanda değerlendirilmesi koşulu ile- cevaplandırılır.

●   Oyunlarda kazandığınız kripto coin’ler, oyunun kendi arayüzü ve-veya sistemi aracılığı il sadece sizin erişiminiz olan bir kripto cüzdana ödenir; gelirlerinizin tasarrufu tamamen size aittir.

●   Oyuncunun tek yapması gereken, kendisine kiralanan NFT oyun varlığından en yüksek verimi alıp, düzenli olarak oyun oynamak ve gelir akışını sağlamaktır.

●   Aynı zamanda topluluk kurallarına uyması, DAO’nun felsefesi ve işleyiş prensiplerine saygı göstermesi, “toxic oyuncu” kalıbına giren davranışlardan uzak durması ve topluluğa daima olumlu yönde katkı sağlamasıdır.

Oyun Oynayarak Ne Kadar Para Kazanabilirim?

Oyun Oynayarak Ne Kadar Para Kazanabilirim?

Bu miktar, oynanan oyuna ve o oyunun serbest piyasadaki coin değerine göre değişir. Dünya genelinde, scholar başına elde edilen gelir aylık 50 USD ve 400 USD arasında değişmektedir. P2E oyunlar, sorumlulukları ve ekonomik stabilizasyon ihtiyaçları gereği, oyuncuların günde 3-4 saatten fazla “gelir kazanarak” oyun oynamasına müsaade etmez. Böylece sistemin ve oyunların sadece “para kazanmak” için suistimal edilmesi engellenmiş olur.

Bu durum, oyuncunun eğitim hayatına, aile ilişkilerine, sağlığına vakit ayırabileceği nitelikli bir zaman yönetimi yapabilmesi açısından da faydalıdır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Troy Gaming’e Katılınca Nasıl Para Kazanmaya Başlayacağım?

Troy Gaming’e Katılınca Nasıl Para Kazanmaya Başlayacağım?

Discord üzerinden Troy Gaming Guild’e katıldıktan sonra, Discord’ta belirtilen kurallara uyarak şu anda CyBall ve Pegaxy adlı iki oyun için Scholarship / Bursiyer başvurusunda bulunabilirsin. İlerleyen dönemlerde, yeni oyunlar sisteme eklenebilir.

Başvuru tamamen ücretsizdir ve başvuru için hiçbir bankacılık ürünü bilgisi ya da şifre istenmez. Başvuru koşulları, scholarship nitelikleri, oyunlar ve tüm sistem hakkında daha detaylı bilgiyi Discord’taki topluluk yöneticilerimizden alabilirsin.

Troy Gaming Guild Olarak Neyi Hedefliyoruz?

Troy Gaming Guild Olarak Neyi Hedefliyoruz?
  • Türkiye’deki tüm casual, hypercasual ve espor oyuncularının Troy Gaming Guild bünyesine katılıp, nitelikli P2E oyunlardaki NFT assetleri kullanarak oyun oynamasını, hem kendilerinin gelir kazanmasını hem de DAO’muza gelir kazandırmasını hedefliyoruz.

  • Bu sistemin coin ticaretinden, finansal yatırımlardan, Forex’ten, bit ticaretinden tamamen uzak, şeffaf, güvenilir ve oyuncular açısından hiçbir finansal risk içermeyen bir sistem olduğunu, herkese doğru şekilde anlatmak istiyoruz.

  • Oyuncuların, bu oyunları oynamak için hiçbir yasal sözleşme imzalamadığını, coin gelirlerini istedikleri gibi kendi tasarruflarında kullanabildiklerini, dilerlerse kripto borsalarına, dilerlerse banka hesaplarına “TAMAMEN GÜVENLİ VE SADECE KENDİ UYGUN GÖRDÜKLERİ ŞEKİLDE” aktarabildiklerini açık bir dille anlatmak istiyoruz.

  • Oyuncuların, gelir kazanmaya devam etmek için tek yapmaları gerekenin, günde 3-4 saat düzenli oyun oynamaları olduğunu, bu oyunlarda hiçbir mining / veri madenciliği / kazma işlemi yapılmadığını, bilgisayarlarına hiçbir malware, trojan, virüs yerleştirilmediğini, her şeyin uluslararası Web3 standartlarınca kabul gören niteliklerde, şeffaf şirketler ve kuruluşlar üzerinde kurumsallaştığını hedef kitlemize aktarmak istiyoruz.

  • Eğer bu mesajları aktarmamızda sen de bize yardımcı olur ve aramıza katılırsan; gençlerin oyun oynayarak para kazanabildiği global komünitede, Türkiye’nin yerini sağlamlaştıracak ve Türkiye’deki tüm oyuncuların “sadece oyun oynayarak” gelir elde etmesine vesile olacaksın.

Troy Gaming Guild’e Nasıl Katılırım?

Troy Gaming Guild’e Nasıl Katılırım?

Discord sunucumuz üzerinden aramıza katılman yeterli.

https://discord.gg/NwVTzdaWc5

Ayrıca bizi sosyal medya hesaplarımızda da takip etmen gerekiyor.

👉Twitter'da bizi takip et: https://twitter.com/troyguild

👉Instagram'da bizi takip et: https://www.instagram.com/jointroyguild/

👉Medium'da bizi takip et: https://medium.com/@troygg

👉Telegram'da bizi takip et: https://t.me/troyguild

👉Linked-in'de bizi takip et: https://www.linkedin.com/company/troy

👉Web sitemizi ziyaret et: https://www.troyguild.io/

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın