Görüş Bildir
5 Eylül Perşembe Akşamı Kaçırdığın Haberler
Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik. İşte 5 Eylül Perşembe akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri..
Reklam
Reklam
Uçuş Uzmanları Uyarıyor: Türbülanslar Neden Bu Kadar Arttı?
Uçak yolculuklarında büyük korku yaratan türbülanslarda son dönemde ciddi bir artış var. Uçuş uzmanlarına göre, büyük artışın temel nedeni iklim değişikliği nedeniyle karbondioksit seviyelerinde yaşanan artış. Uçak gövdelerinin türbülanslara uygun olarak tasarlanması nedeniyle kemer bağlı olduğu sürece türbülanslar çok büyük bir risk oluşturmuyor.  
Reklam
Reklam
Reklam
Atilla Yeşilada’dan Tepki Çeken Açıklama: "6 Ay Çile Çekelim"
Ekonomist Atilla Yeşilada, katıldığı bir programda maaşlara hedef enflasyon üzerinden zam yapılması gerektiğini söyledi. 6 ay çile çekerek enflasyon belasından kurtulacağımızı söyleyen Yeşilada’nın açıklamaları tepki çekti. Yeni açıklanan Orta Vadeli Program’da 2025 yılı enflasyon hedefi yüzde 17 olmuştu.
Börekçide Skandal Olay: Kadını Taciz Ettiler, Eşini Öldüresiye Dövdüler
İstanbul'un Pendik ilçesinde yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. İddiaya göre bir zincir börekçiden sipariş veren kadın, çalışan tarafından taciz edildi. Olay sonrası kadının eşi börekçiye gitti. Üç çalışan tarafından adam dakikalarca öldüresiye darbedildi ve bıçaklandı. Olayın sosyal medyada gündeme gelmesi sonrası börekçinin mühürlendiği açıklandı.
Reklam