Görüş Bildir
Haberler
Hepsi Birbirinden Karizma! Sancılı Geçiş Süreçlerinden Sonra Yakışıklılıklarıyla Akıl Alan 9 Trans Erkek

etiket Hepsi Birbirinden Karizma! Sancılı Geçiş Süreçlerinden Sonra Yakışıklılıklarıyla Akıl Alan 9 Trans Erkek

Rinascita
22.06.2018 - 12:28

2015 yılında 'Holland's Next Top Model' adlı yarışma Loiza Lamers'ı yarışmayı kazanan ilk transeksüel yarışmacı olarak taçlandırdı. Bu başarı moda tarihine imzasını attı. Güzellik standartlarını tamamen değiştiren, ait oldukları bedene kavuşanlardan 9 tanesinin hikayesini sizler için derledik.

Kaynak: https://www.fempositive.com/handsome-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Balian Buschbaum

1. Balian Buschbaum

Asıl adı Yvonne olan sporcu 2007 yılında spor hayatına son vererek cinsiyet geçiş ameliyatı olmaya karar verdi. Adını Balian olarak değiştirdi. Balian'a bu kadar enine boyuna düşünülerek alınmıştı. Her zaman yanlış bir bedende olduğunu hissettiğini ve değiştirmek istediğini söyledi.

2013 yılında Balian 'Dancing with the Stars' programının Alman versiyonununda karşımıza çıkmıştı. Şimdi ise yaşam koçu olarak çalışıyor ve fotoğrafları dergilerin sayfalarında sık sık yer alıyor.

2. Chaz Bono

2. Chaz Bono

Bono ismi kulağa çok tanıdık geliyor değil mi? Çünkü Chaz Bono, ünlü pop sanatçısı Sonny Bono ve Cher'in tek çocuğuydu. 1969 yılında doğdu ve küçük bir kız olarak ailesinin komedi programında yer aldı. 2000'e kadar oyunculuk yaptı. 'Gay and Lesbian Alliance Against Defamation' adlı kar amacı gütmeyen organizasyonun medya direktörüydü. 2008 yılında fiziksel geçiş sürecine başladı.

3. Buck Angel

3. Buck Angel

Buck Angel yaşayan bir efsane ve LGBT topluluğunda bir ikon! Susan olarak doğdu, profesyonel model olarak çalıştı, yıllar boyunca gerçek kimliğini sır gibi sakladı. Cinsiyet karmaşası madde bağımlılığı ile sonuçlandı. Sonrasında ameliyat olması yeni bir hayata başlamasına yardımcı oldu. 

2007 yılında Buck 'Yılın Transeksüel Sanatçısı'  olarak seçildi. Şimdilerde kendi film şirketini yönetiyor. Modellik, yazarlık ve eğitmenlik yapıyor.

4. Lucas Silveira

4. Lucas Silveira

Lucas, Kanadalı bir rock müzisyeni ve besteci... Kimlik ismi Lilia Silveira. 2004 yılında ailesine transeksüel olduğunu açıkladı. Şu an 'Cliks' adlı müzik grubunun lideri ve LGBT aktivisti olarak çalışıyor. 2010 yılında Lucas 'En Seksi Kanadalı Erkek Ödülü'nü kazanan ilk trans erkek olmuştu.

5. Katastrophe

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Jamie Wilson

7. Thomas Beatie

8. Aydian Dowling

8. Aydian Dowling

İnanması zor ama bu arkadaş, biyolojik kadın olarak doğmuştu. Son 8 yıldır da ruhen ait olduğu erkek bedenine geçiş yapmış halde yaşantısına devam ediyor. YouTube kanalında yaşadığı bütün süreci anlatıyor. 

'Men's Health Ultimate Guy' yarışmasında yarı finale kalan 5 kişiden biriydi ve adını da bu şekilde duyurdu. 'Men's Health' dergisinin ilk trans yüzü olamadı ama modellik kariyerinin başlangıcı burada oldu.

9. Ben Melzer

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
281
135
65
59
17
13
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?