Görüş Bildir
AK Parti’de Troll Hesap Operasyonu: Raporu Trollerle Arası İyi Olmayan Milletvekili Özlem Zengin Hazırladı
Yerel seçimlerde CHP’nin ardından ikinci parti konumuna gerileyen AK Parti’de, troll hesap operasyonu yapılacağı iddia edilmişti. AK Parti’ye yakın bazı hesapların paylaşımları Merkez Yürütme Kurulu’nda gündeme gelmiş ve bu hesaplar için harekete geçileceği belirtilmişti. Troll hesaplar için, sık sık aynı çevrelerin hedefi olan AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in rapor hazırladığı ortaya çıktı.
Reklam
Reklam
Celal Şengör: “10 Milyon Yıl Sonra Türkiye Libya ile Birleşecek”
Yer Bilimci Celal Şengör, bu kez Türkiye'nin kaderinin ne olacağını değerlendirmelerde bulundu. Yapılan araştırmaların her 600 milyon yılda bir yeni süper kıtanın oluşumunu gösterdiğini aktaran Celal Şengör, dünyada devam eden değişimler sonucunda 10 milyon yıl sonra Türkiye'nin Libya ile birleşeceğini açıkladı.
Kazada Ölen Oğuz Murat Aci’nin Babası: “Onları Koruyan Bir Siyasi Var”
Bir çocuk babası Oğuz Murat Aci, 17 yaşında ehliyetsiz olarak T.C’nin kullandığı aracın çarpması sonrasında hayatını kaybetmişti. T.C. sonrasında annesi Eylem Tok ile birlikte yurt dışına kaçmıştı. Baba Bülent Cihantimur ise oğlu ve eski eşinin firarıyla ilgisi olmadığını söyledi. Oğuz Murat Aci’nın babası Özer Aci, Bülent Cihantimur’u koruyan bir siyasi olduğunu iddia etti.
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam