Görüş Bildir
Yılın En İyileri Ödülleri: Melissa Vargas ve Moura Icardi Zirvede
Gillette ve Milliyet ortaklığında 9. kez düzenlenen “70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu” ödül töreninde ödüller sahiplerine ulaştı. Yılın Sporcusu Ödülü’nü Melissa Vargas alırken, Galatasaray’ın golcüsü Moura Icardi ise Yılın Futbolcusu Ödülü'nün sahibi oldu.
80 Milyonluk Vurgun Nedeniyle Yargılanıyordu: 'Tatlı Dilli' Dolandırıcıdan Çiçek Abbas Savunması
Aile üyelerinin de içerisinde bulunduğu bir dolandırıcılık şebekesi kurup, çeşitli kişileri 80 milyon TL dolandırmakla suçlanan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman Demirel mahkeme savunmasında insanların 'tatlı diline' para verdiğini söyledi. İyi niyetinin kurbanı olduğunu söyleyen Demirel, 'Ben bu olayda Çiçek Abbas filmindeki Abbas’ım hakim bey. Senetle dolmuş alıp, senetleri ödemek için gece gündüz çalışıp senetlerini alan Abbas gibiyim ben de.' dedi. 
Reklam
Reklam
Kalben Mahkemeye Sevk Edildi: "Satıcı Değil, İçiciyim"
Ünlü şarkıcı Kalben, bugün İstanbul’daki evine yapılan uyuşturucu operasyonu sonrasında gözaltına alınarak emniyete getirilmişti. Kalben, savcılıkta ilk ifadesinde uyuşturucu satmadığını ve içmek için bulundurduğunu söyledi. Kalben, savcılık tarafından yurt dışına çıkış yasağı talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Reklam
Emekli Maaş Zamları Senaryoları Masada: Promosyonlar Artacak mı? Ne Kadar Zam Gelecek?
Enflasyonda ekonomi yönetimi ve Merkez Bankası'nın da beklentileri ve hesaplamaları doğrultusunda yükseliş sürerken, açlık sınırının altın kalan maaşlarıyla 6 aylık enflasyon farkı zammını bekleyen emekliler merak temmuz ayını bekliyor. Emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek? Promosyonlarda zam dönemini beklemek gerekiyor mu? İşte cevaplar.
Reklam
Reklam
Özel Okulda Silahlı Saldırı Sonrası Öğretmenler Tepkili! Hayatını Kaybeden İbrahim Oktugan İçin İş Bırakılacak
Türkiye Kamu-Sen, İstanbul Eyüpsultan'da bulunan bir özel okulda yabancı uyruklu olduğu belirtilen öğrencisi tarafından silahla vurulduktan sonra hayatını kaybeden okul müdürü İbrahim Oktugan için iş bırakma kararı aldı. Genel Başkan Önder Kahveci, 9 Mayıs'ta öğretmenlerin ilk derse girmeyeceğini, 10 Mayıs'ta ise iş bırakma kararı aldıklarını duyurdu.
Reklam