Görüş Bildir
Haberler
İstenmeyen Tüylerden Kurtulmak: Buz Lazer ile Benzersiz Konfor, Nihai Etki ve Kalıcı Sonuçlar

İstenmeyen Tüylerden Kurtulmak: Buz Lazer ile Benzersiz Konfor, Nihai Etki ve Kalıcı Sonuçlar

Vücudumuzda ve yüzümüzde yer alan istenmeyen tüylerden hemen hemen hepimiz rahatsızız. Kimse kıllı bir vücuda veya yüze sahip olmak istemez. Bu nedenle evrimimizin doğal bir parçası olan kıllarla hepimiz mücadele halindeyiz. Günümüzde bu mücadelenin en etkili ve kalıcı yöntemi lazer epilasyondur...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Buz Lazer ile Benzersiz Konforda Lazer Epilasyon

Buz Lazer ile Benzersiz Konforda Lazer Epilasyon

Lazer epilasyona benzersiz bir konfor kazandıran Buz Lazer, ağrısız olması ile öne çıkan son derece güvenli bir sistem. 10 yıldan fazla süren araştırmalar sonucu geliştirilmiş ve seksenden fazla ülkede kullanılıyor. Ülkemizin seçkin hekimleri, klinikleri ve merkezleri de Buz Lazer kullanıyorlar. 

Buz Lazer, patentli SHR Teknolojisi ile lazer epilasyonda yeni bir dönemi temsil ediyor. SHR Teknolojisinde tedavi başlığı cildin üzerinde masaj yapar gibi hareket ettiriliyor. Klasik lazer epilasyon yöntemlerindeki gibi tekli lazer atışları yerine bu hareketli teknikle uygulama tamamlanıyor. Bu uygulama tekniği ağrısız ve daha güvenli bir lazer epilasyon sunuyor. Tekli lazer atışlarında hissedilen ısı bu teknikte hissedilmiyor, lazer epilasyon masaj konforunda tamamlanıyor.  Cilt yüzeyi de korunduğu için yanık, leke, iz gibi istenmeyen etkilerle karşılaşma riski ortadan kalkıyor. 

Buz Lazer uygulama esnasında Ice Teknolojisi ile cildi soğutuyor. – 3 dereceye kadar soğuyan cilt anında serinliyor, ferahlıyor. Bu gelişmiş soğutma sistemi ciltte buz serinliği etkisi yaratıyor. Bu sayede lazer ısısına bağlı gelişen ağrı, sızı olmuyor. Ağrısız, acısız, yan etki riski olmadan masaj konforunda bir lazer epilasyon isteyenler Buz Lazer tercih ediyorlar.

Buz Lazer ile Etkili ve Kalıcı Lazer Epilasyon

Buz Lazer ile Etkili ve Kalıcı Lazer Epilasyon

Buz Lazer, Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarını kapsayan patentli bir marka. Her iki model de üç dalga boyuna sahip. Aradaki tek fark, Soprano Titanium cihazının daha geniş tedavi başlığına sahip olması. Böylece daha hızlı bir lazer epilasyon sunuyor.

Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG dalga boylarına sahip Buz Lazer, tüm cilt tiplerinde etkili sonuçları ile biliniyor. Bronz ve koyu renkli cilt tiplerinde de güvenle uygulanabiliyor. Buz Lazer FDA onayına sahip güvenli bir uygulama. FDA onayı bronz tenleri de kapsıyor. Yaz/kış tüm mevsimlerde yanık ve leke riski olmadan uygulanabiliyor. Yaz aylarında güneşlendikten sadece 1 hafta sonra Buz Lazer yaptırmak mümkün. Bazı diğer lazer epilasyon yöntemlerinde cilt renginin açılması için minimum 1 ay beklemek gerekiyor. Buz Lazer için bu bekleme süresi sadece 1 hafta. Dolayısıyla yaz aylarında Buz Lazer ile güvenli lazer epilasyon yapılabiliyor.

Üç dalga boyunun aynı sistemde olmasının bir diğer avantajı da tüm kıl tiplerinde etkili sonuçlar alınabilmesi. İnce kıllarda da etkili olması özellikle yüz lazer epilasyonuna büyük avantaj sağlıyor. Bir diğer avantajı ise ayva tüylerinde yayılmaya neden olmaması, bu nedenle Buz Lazer yüz lazer epilasyonunda çok tercih ediliyor.

Erkek Lazer Epilasyonunda Buz Lazer Farkı

Erkek Lazer Epilasyonunda Buz Lazer Farkı

Erkekler kadınlara kıyasla daha yoğun ve genellikle daha kalın kıllara sahiptir. Kalın ve yoğun kıl yapısı lazer epilasyonda daha fazla ağrı hissedilmesine neden olur. Lazer epilasyonla istenmeyen tüylerinden kurtulmak isteyen erkekler, artan oranda Buz Lazer tercih ediyorlar. Buz Lazer ile ağrısız, yan etkisiz ve kalıcı bir lazer epilasyon yaptırmak mümkün oluyor. Erkekler daha çok sırt, göğüs, ense, omuz, boyun ve sakal üzeri gibi bölgelere lazer epilasyon yaptırıyorlar. Kulak ve burun içindeki kıllar için lazer epilasyon yaptırmak isteyen kişiler de mevcut. Bu bölgeler için Buz Lazer sistemi özel bir yüz ucuna sahip. Yüz ucu tedavi başlığına takılarak uygulama yapılıyor. Kaş ortası, kaş şekillendirme, sakal şekillendirme amacıyla da bu yüz ucu kullanılıyor.

Buz Lazer ortalama 8 seans öneriliyor. Lazer epilasyonda seans sayısını belirleyen bazı faktörler söz konusudur. Bu faktörler arasında cilt rengi, kıl rengi, kıl yoğunluğu, kıl kalınlığı ve uygulama yapılacak bölgeyi sayabiliriz. Bu faktörlere bağlı olarak bazen ek 1-2 seans daha gerekebiliyor, bazen de 6 seans yeterli oluyor. Seans aralığı vücut için 6 hafta, yüz içinse 4 haftadır.

Etkili, kalıcı, güvenli ve konforlu lazer epilasyon arayanlar için ideal bir çözüm olan Buz Lazer günümüzün en gelişmiş lazer epilasyon yöntemi kabul ediliyor.

Size en yakın Buz Lazer kliniğimiz için;

İstanbul – Adana - Antalya - İzmir- Lazer Epilasyon Ankara

Tüm Buz Lazer klinikleri için http://www.buzlazer.com sitemizi ziyaret edip, yaşadığınız şehri seçerek size en yakın kliniğin iletişim bilgilerine ulaşıp, detaylı bilgi ve fiyat alabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Öykü Gonca

Ağrısız, acısız değil elbette.