Görüş Bildir
Hala Bir Umut Var! Matematik Hocası Fenerbahçe'nin Şampiyonluk Şansını Hesapladı
Süper Lig'de sezonun sonuna yaklaşılırken mutlu sona hangi takımın ulaşacağı gündemdeki yerini koruyor. Galatasaray, en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde zirvede yer alırken sarı-lacivertli taraftarların aklında mucizelere kalan şampiyonluk hala var. Peki İsmail Kartal ve öğrencilerinin şampiyon olma olasılığı ne kadar?
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Kim Olsun? Aziz Yıldırım mı Ali Koç mu?
Fenrerbahçe'de 8-9 Haziran'da yapılacak olan seçimde Ali Koç ve Aziz Yıldırım 6 yıl sonra bir kez daha karşı karşıya gelecek. Bir yanda Fenerbahçe'nin 1998-2018 yılları arasında 20 yıl boyunca başkanlığını yapan Aziz Yıldırım...Diğer yanda da 2018 yılında Aziz Yıldırım'ın 20 yıllık başkanlığını bitiren ancak başkan olduğu 6 yıllık süreçte istediği sportif başarıları bir türlü yakalayamayan Ali Koç... Şimdi söz sırası sizde... Fenerbahçe'nin yeni başkanı kim olsun? Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı?
Fenerbahçe’de Yeniden Başkan Adayı Olan Aziz Yıldırım’ın Teknik Direktör Adayı Jose Mourinho
Fenerbahçe’de 6 yıl aradan sonra bir daha Fenerbahçe Kulübü Başkanı olmak isteyen Aziz Yıldırım, Haziran ayında yapılacak olan seçim öncesinde adaylığa karar verdi. Aziz Yıldırım’ın başkan olması durumunda çalışmayı düşündüğü teknik direktör de belli oldu. Yıldırım’ın teknik direktör adayı Portekizli Jose Mourinho. Aziz Yıldırım yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 'Arkadaşlarım menajerleri tarafıyla görüşüyor. Kazanırsak, Jose Mourinho'yu getireceğim.'
Reklam