Görüş Bildir
Boşanma Anılarını Paylaşarak Hepimizin İçinin Yağını Eriten X Kullanıcıları
Evlenmekten daha zor bir şey varsa o da kuşkusuz boşanmaktır. Ancak bazen insanın başına öyle şeyler geliyor ki bu kritik karara varmak bir saniyelerini alıyor. Twitter'da @anneninicsesi adlı kullanıcı, boşanma kararını nasıl verdiğini paylaşınca birçok kullanıcıdan da benzer yorumlar aldı. Gelin o kişilerin boşanma anılarına hep birlikte bakalım.
Reklam
Reklam
Reklam
Tepkiler ve Beklentilerdeki Farklılık: "Dolar 40 TL Olacak" İddiaları Yalanlandı Ama Detay Ne Oldu?
Merkez Bankası'nın yakın geçmişte, 'Beklenti Anketi' olarak yayımladığı, sonrasında bir türlü dengeyi tutturamayıp öğrenemeyen bir kesime karşı, karışıklıklara mahal vermemek adına 'Piyasa Katılımcıları Anketi'ne çevirdiği ankette dolar beklentisi yine anlaşılmayınca yapılan açıklama dikkat çekti. Ancak daha önce 'dolar 10 lira olacak' diyen ekonomist ve piyasa uzmanlarına karşı açılan dava da hatırlanınca ortalık biraz karıştı. Gelin birlikte bakalım, beklentiler ne? Yalanlamaya verilen tepkiler ne?
Reklam
Reklam
Kahve Çeşitleriyle İlgili Derin Bilgisiyle Keşfetimizi Ele Geçiren Kahve Gurmesi Sosyal Medyanın Diline Düştü
Kahve, birçok kişi için sadece bir içecekten öte, hayatın vazgeçilmez bir parçası, bir yaşam biçimi, hatta bir tutku. Öyle ki, kahve içmeden güne başlayamayanlardan her yemekten sonra kahve içmeden kendine gelemeyenlerine kadar kahve bağımlılığı farklı biçimlerde kendini gösterebiliyor. Bu da zamanla insanı bir kahve gurmesine dönüştürebiliyor.
Reklam