Görüş Bildir
Haberler
Beyler Toplanın: Erkek Lazer Epilasyonu Hakkında Merak Edilenleri Konuşuyoruz!

Beyler Toplanın: Erkek Lazer Epilasyonu Hakkında Merak Edilenleri Konuşuyoruz!

Günümüzde lazer epilasyondan yararlanan erkeklerin sayısı her geçen gün artıyor. Erkeklerin lazer epilasyon yaptırma nedenleri arasında hijyen başta gelmekle birlikte sanatçılar ve sporcular da lazer epilasyondan yararlanıyorlar. Zor kazanılan kaslarını göstermek isteyen vücut geliştiricileri, aerodinamik dengeyi korumak isteyen yüzücüler, gösteri sanatlarıyla uğraşan sanatçılar, sahilde kendini daha iyi hissetmek isteyen kişiler ve kıl dönmesi sorunu yaşayanlar lazer epilasyona baş vuruyorlar.

Hangi nedenle olursa olsun istenmeyen tüylerden kurtulmak için farklı yöntemler mevcut. Tıraş, tüy dökücü kremler gibi geçici çözümler yerini artık tek kalıcı çözüm olan lazer epilasyona bırakmış durumda. Hadi gelin daha yakından inceleyelim.

Not: Bu bir tanıtım içeriğidir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erkek lazer epilasyonunda öne çıkan yöntem: Buz Lazer

Erkek lazer epilasyonunda öne çıkan yöntem: Buz Lazer

Erkekler en çok sakal üzeri, boyun, ense, sırt, omuz ve göbek bölgelerine lazer epilasyon yaptırıyorlar. Yüzücüler başta olmak üzere sporcular kol, bacak tüyleri için lazer epilasyondan yararlanıyorlar. Ayrıca koltuk altı ve genital bölgelere lazer epilasyon yaptıran erkeklerin sayısı da bir hayli fazla. Kısaca, istenmeyen tüylerin bulunduğu tüm alanlarda erkekler lazer epilasyon yaptırıyorlar. Hangi bölgelere lazer epilasyon yaptırılacağı kişiden kişiye ve ihtiyaçtan ihtiyaca değişebiliyor. Ancak tek bir değişmeyen talep var; o da uygulamanın ağrısız, acısız olması. Ağrısız Lazer Epilasyon olarak bilinen Buz Lazer bu nedenle erkek lazer epilasyonunda öne çıkıyor.

Erkek kıl yapısı kadınlara kıyasla daha yoğun ve çoğunlukla daha kalın olduğu için, erkekler lazer epilasyonda daha fazla ağrı hissediyorlar. Çünkü, lazer ışını kıla rengini veren melanin pigmenti tarafından emiliyor. Kıl ne kadar siyah ne kadar yoğun ve ne kadar kalın olursa emilim daha fazla oluyor ve bu da ağrının daha fazla hissedilmesine neden oluyor. Bu olumsuzluğu ortadan kaldırmak için geliştirilen Buz Lazer, masaj konforunda lazer epilasyon sunuyor.

Buz Lazer yaptırmak aslında masaj yaptırmak kadar keyifli ve konforlu!

Buz Lazer yaptırmak aslında masaj yaptırmak kadar keyifli ve konforlu!

Dünyanın ileri gelen lazer firması Alma Lasers tarafından geliştirilen Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazları ülkemizde Buz Lazer adı ile pazarlanıyor. Buz Lazer marka tescili alınmış patentli bir marka ve ülkemizin seçkin kliniklerinde/ merkezlerinde kullanılıyor. 

Buz Lazer ağrısız, acısız, yan etkisiz bir lazer epilasyon düşüncesiyle geliştirilmiş yenilikçi bir sistem. Üç güçlü dalga boyunu tek bir sistemde sunuyor; Alexandrite, Diyot, Nd:YAG. Lazer epilasyonda kullanılan üç güçlü dalga boyunun bir arada olması tüm cilt tiplerinde ve tüm kıl tiplerinde lazer epilasyon yapılabilmesini sağlıyor. Buz Lazer cihazlarının son modeli Soprano Titanium daha geniş bir tedavi başlığına sahip olduğu için, seans sürelerini neredeyse yarı yarıya kısaltıyor.

Buz Lazer gelişmiş bir soğutma sistemine sahip. Ice Teknolojisi ile cildi uygulama esnasında -3 dereceye kadar soğutuyor. Tedavi başlığı cilde temas ettiğinde, buz gibi bir serinlik hissediliyor. Bu Lazer adı buradan geliyor. Lazer ısısı yerine buz gibi serin bir hisle uygulama yaptırmak, hasta memnuniyet oranını arttırıyor. Buz Lazer, SHR adı verilen bir uygulama tekniği ile uygulanıyor. Bu teknikte, kıllar kademeli olarak ısıtılıyor. Geleneksel lazer epilasyon yöntemlerindeki gibi yoğun enerjili tekli atımlar yerine, tedavi başlığı cilt üzerinde masaj yapar gibi hareket ettiriliyor. Hem cilt yüzeyi korunuyor ve dolayısıyla cilt yanığı riski minimuma iniyor hem de ağrı hissedilmiyor.

Buz Lazer bronz tenler dahil tüm cilt tiplerinin lazer epilasyondan FDA onayına sahip. Birçok lazer epilasyon yöntemi yaz aylarında uygulanamazken Buz Lazer yazın da güvenle uygulanıyor. Buz Lazer yaptırmadan sadece bir hafta önce güneşe çıkmamış olmak yeterli. Aktif güneşe çıktıktan bir hafta sonra Buz Lazer yaptırmak mümkün. Buz Lazer yaptırdıktan bir hafta sonra SPF 30 veya üzeri bir güneş koruyucu kullanmak şartıyla güneşe çıkılabiliyor.

Erkekler, modern çağın gereği oldukça yoğun yaşadığı için Buz Lazer gibi öğlen yemeği molasında yaptırabilecekleri hızlı uygulamaları tercih ediyorlar.

Erkekler, modern çağın gereği oldukça yoğun yaşadığı için Buz Lazer gibi öğlen yemeği molasında yaptırabilecekleri hızlı uygulamaları tercih ediyorlar.

Buz Lazer epilasyonun ciltte kızarıklık, kabarma vs. gibi yan etki riski neredeyse hiç olmadığı için uygulamadan hemen sonra iş yerlerine dönebiliyorlar. 

Kılın kalınlığı, yoğunluğu, rengi ve cilt rengi gibi etkenlere bağlı olarak seans sayısı değişebilse de Buz Lazer ortalama 8 seans öneriliyor. Bazı bölgeler daha kısa sürede yanıt verebilirken, bazen de ek 1-2 seans daha gerekebiliyor. Seans aralığı vücut için 6 hafta ara ile, yüz içinse 4 hafta ara ile öneriliyor. Uygulamadan sonra SPF 30 ve üzeri uygun bir güneş koruyucu kullanmak dışında özel bir bakım gerekmiyor.

Buz Lazer etkili ve kalıcı sonuçları ile kullanıldığı 80’nin üzerinde ülkede en çok tercih edilen lazer epilasyon yöntemi olarak karşımıza çıkıyor. Ağrısız, acısız, yan etkisiz olması, her mevsimde uygulanabilmesi ve hızlı seans süresi ile ülkemizde de yoğun talep görüyor. Buz Lazer epilasyondan yaralanan erkeklerin sayısı da hızla çoğalıyor.

Buz Lazer çok talep gören bir uygulama olduğu için çok fazla taklit ediliyor. Bu nedenle taklitlerinden sakınmak ve gerçek Buz Lazer merkezlerine ulaşmak için http://www.buzlazer.com/ web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
20
12
6
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gamefry

Ice lazere 1.5 yıl boyunca gittim. Pandemi nedeniyle bırakmak zorunda kaldım. Kıllar %70 oranında yeniden çıktı. Yapan kişiler de dürüsttü, yok olması imkans... Devamını Gör

sensizsinema

Piyasada sahte cihaz çok fazla, her güzellik merkezine güvenmemelisiniz bu konuda. Sonuç alamayacaklarını bildikleri için de böyle söylemiş olabilirler. Hast... Devamını Gör