Görüş Bildir
Haberler
Alerji ve Solunum Sorunu Çekenlere Bir Damlasında En Az 50 Milyon Probiyotikle Prowill, Yeni Bir Hayat Sunuyor

Alerji ve Solunum Sorunu Çekenlere Bir Damlasında En Az 50 Milyon Probiyotikle Prowill, Yeni Bir Hayat Sunuyor

İçinde bulundurduğu stabilize ve aktif probiyotiklerle alerjiye son veren sprey Prowill, artık yaşam kalitenizi düşüren her duruma karşı sizi koruyor!

Nedir bu PROWIL AIR BIOTICS “Probiyotikli Anti Alerjik Sprey”?

Nedir bu PROWIL AIR BIOTICS “Probiyotikli Anti Alerjik Sprey”?

Probiyotikli ürün kullanıldığı ortamda kötü kokuları gidererek size sağlıklı ve ferah bir ortam sağlar. Bulunduğunuz ortamın mikroflorasını, içeriğindeki probiyotik suşları ile tamamen doğal bir şekilde düzenler.  Daha rahat nefes almanıza yardımcı olur. Ev, ofis, iş yeri, okul, kreş vs gibi tüm kapalı yaşam alanlarınız için güvenle kullanıma uygundur. Bebeklerin ve evcil hayvanların bulunduğu ortamlarda rahatlıkla kullanılabilir. Dezenfektan türevi ve zararlı kimyasal içeren bir ürün olmayıp, yeni nesil inovatif bir üründür, Türkiye’de bir ilktir! Tamamen doğal ve zararsız bileşenler ve 5 farklı probiyotik suşları ihtiva eder.

İçeriğindeki Milyonlarca Probiyotikler;

İçeriğindeki Milyonlarca Probiyotikler;
  • Küf, mantar ,ev tozu vs. gibi akarların oluşmasını engeller.

  • Alerjen bünyeler, kimyasal ve kokulara duyarlılığı olan kişiler  güvenle tercih edebilir.

  • Evcil hayvanlara alerjisi olanlar için daha uygun bir ortam sağlar.

  • Kötü koku oluşumunu engeller.

  • Toz ve büyük partikülleri, duman gibi zararlı oluşumları minimize eder.

  • Zindelik ve ferahlık hissi verir.

  • Astım ve nefes darlığı gibi  hava yolu ile bulaşan, solunum sistemini olumsuz etkileyen patojenlerin oluşmasını engeller.

  • Sürekli temiz hava hissi vererek ortamın daha uzun süre temiz kalmasını ve daha temiz bir oksijen sağlar, böylece nefes almayı da kolaylaştırır.

  • Ferahlatıcı etkisi sayesinde rahat ve kaliteli bir uykuyu garantiler.

  • Zararlı kimyasal madde ve alkol bulunmadığından havanız daima sağlıklı kalır.

Probiyotik aslında nedir? Sadece lahana turşusunda ve kefirde olan ve sadece bağırsaklarımız için mi gereklidir?

Probiyotik aslında nedir? Sadece lahana turşusunda ve kefirde olan ve sadece bağırsaklarımız için mi gereklidir?

Tabii ki hayır! Gelin anlatalım...

Yunanca/ Latince bir kelime olan ‘pro’ yani ‘için’ sözcüğü ile, yine Yunanca ‘biotikos’ yani ‘canlı’ kelimesinin bir araya gelmesi ile meydana gelen “probiyotik” kelimesi “yaşam için, canlı’ anlamına gelmektedir.

Vücut için fayda sağlayan mikro canlılar” olarak tanımlanan probiyotikler’in çok farklı türleri (suşları) olup; bazıları hava’da, bazıları su’da bazıları toprakta, bazıları vücüdumuzun içinde farklı bölgelerinde (bağırsak, mide, v.s.) bazıları cildimizde yaşayabilip aktif olmakta ve bizim bağışıklığımızda, metabolizmamızda kısaca sağlıklı olmamızda aktif rol oynamaktadır. Sağlıklı bir mikroflora’da baş rolü üstlenmektedir. Ayrıca probiyotikler birçok hastalığın tedavi edilmesinde de yardımcı görevi vardır.

Dünya Sağlık Örgütüne göre probiyotikler, bilimsel çalışmalarla insan sağlığına yararlı olduğu ispat edilmiş canlı bakterilerdir.

Dünya Sağlık Örgütüne göre probiyotikler, bilimsel çalışmalarla insan sağlığına yararlı olduğu ispat edilmiş canlı bakterilerdir.

Probiyotiklerin doğada en önemli fonksiyonlarından biri, canlıların doğal florası’nın zararlı bakteriler için bir bariyer oluşturmasına yardımcı olmaktır. 

Şimdiye kadar, sadece gıda yolu ve takviyeler yolu ile (yoğurt, kefir, lahana turşusu, takviyeler v.b.), bağırsak mikrofloramızı güçlendirdirmeye çalıştık. Ancak artık bilim insanlarının senelerce süren mikrobiyom bilimleri ile geliştirdikleri teknolojiye göre; bu farklı probiyotik suşları yaşamımızın her alanında kullanılabilmektedir.

Bu PROWILL AIR BIOTIC ürünü, havada ve yüzeylerde aktif olan milyonlarca probiyotik suşlarını içermektedir

Peki “Probiyotiklerle” 72 saat süren hijyen nedir?

Peki “Probiyotiklerle” 72 saat süren hijyen nedir?

Dezenfektan ve geleneksel kimyasal temizleyiciler ile havada,yüzeylerde, cildimizde kısaca tüm yaşam alanlarımızda hastalık yapan ve kirliliğe sebep olan zararlı bakteri ve virüslerin %99’unu temizlerken, aslında sağlığımız için gerekli olan yararlı bakterilerin de %99’unu yok etmiş olursunuz. Oysa ki sağlıklı bir yaşam ve mikroflora dengesi için yararlı bakterilere (probiyotiklere) ihtiyacımız vardır. “Probiyotikli yararlı bakteriler” ile zenginleştirilmiş bu ürün; ortamdaki zararlı bakterilerin gıdasını tüketir, virüs ve patojen bakterilere yaşam alanı bırakmaz. 

Ayrıca üzerine bıraktığı yararlı enzimler, olası virüslerin protein kılıfını parçalayarak etkisiz hale getirir. Böylece hem sağlığımız doğal dengemiz için gerekli olan yararlı bakteriler (probiyotikler), yaşam çoğalma ömürleri olan 72 saat boyunca uygulanan ciltte çalışmaya (korumaya) devam eder. Virüs ve bakterilerle mücadele ederken aynı zamanda canlı sağlığını korumaya devam eden, doğaya zarar vermeyen tamamen yenilikçi ve ekolojik bu ürünü Türkiye’de ilk kez sizlere sunuyor olmaktan gurur duyuyoruz.

Dünya Sağlık Örgütü’nün raporuna göre her yıl dünyada yaklaşık 3 milyon insan hava kirliliği sebebiyle hayatını kaybediyor. Kullandığımız temizlik ürünleri, yemek buharları, saç spreyleri, evcil hayvanlar gibi aklınıza dahi gelmeyecek etkenler, evlerdeki hava kalitesini ciddi ölçüde düşürüyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dinçer Çetin

Alerji hastasıyım ben bu ürünün benzerini başka bir marka ile almanyada satılanı almıştım bir iki kez. Markayı hatırlamıyorum ancak alerjime feci iyi gelmişt... Devamını Gör