Görüş Bildir
Discord Üzerinden İnsanlara Zorbalık ve Şantaj Yaptığı İddia Edilen Ecrin Su Çoban'dan İlk Açıklama!
Geçtiğimiz günlerde Deha Tuzcu isimli sosyal medya kullanıcısının Discord’da kız çocuklarına yönelik yapılan zorbalık ve tacizlerin başladığı panelin sahibi olduğu iddia edilmişti. Sosyal medyada günden güne büyüyen bu konu birçoğunuzun YouTube'dan tanıdığını Ecrin Su Çoban'a da sıçramış ve ünlü fenomenin de Discord üzerinden insanları torbalayıp şantaj yaptığı iddia edilmişti. Çoban'dan konuya dair ilk açıklama geldi.
8 Yaşında Öldürülmüştü: Narin'in Amcasının Cinayet Saatinde İtirafçı ile Yan Yana Olduğu Ortaya Çıktı
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan ve aramaların 19'uncu gününde cansız bedeni Eğertutmaz Deresi'nde bulunan Narin Güran cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı.  Sözcü'den Özgür Cebe'nin haberine göre, HTS kayıtlarına bakıldığında, cinayet günü ve saatinde amca Salim Güran ile itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın yan yana oldukları ortaya çıktı.
Reklam
7 Ekim Pazartesi Akşamı Kaçırdığın Haberler
Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik. İşte 7 Ekim Pazartesi akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...
Reklam
Reklam
Narin Güran’ın Ailesinden Skandal Açıklama: “Mağdur Olduk, Şeref ve Saygınlığımız Zedelendi!”
Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi derede bulunan Narin'in katili hala bulunamadı. Ailesinden babası dışında birçok kişinin tutuklandığı olayda yeni bir gelişme yaşandı. Yeni bir açıklama yayınlayan Güran ailesi, her gün çıkan farklı haberler nedeniyle saygınlık ve itibarlarının zedelendiğini, bundan dolayı da bu durumun kendilerinde telafisi mümkün olmayan mağduriyet oluşturduğunu belirtti.
Reklam
Reklam
Deha Tuzcu’nun Kurucusu Olduğu Söylenen Discord Grubu C7K’nın 'Skandal Sözleri Olan' Marşı Ortaya Çıktı
Fatih’te geçtiğimiz günlerde katil Semih Çelik tarafından vahşice katledilen İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’in ardından sosyal medyada yayılan 'Discord’da Şantaj' olayları sonrasında Deha Tuzcu ismi ön plana çıktı. Deha Tuzcu’nun, Discord’da özellikle kız çocuklarına yönelik yapılan zorbalık ve tacizlerin baş gösterdiği grup C7K grubunun kurucusu ve sahibi olduğu iddia edilmişti. C7K grubunun Spotify ve Youtube’da yayında olan ifade özgürlüğünü aşan cinsiyetçi, ayrıştırıcı, islamofobik sözleri olan marş ortaya çıktı. 
Dolandırıcılara Karşı E-Devlette Düzenli Olarak Kontrol Etmeniz Gereken Bilgiler
Son zamanlarda dolandırıcılığın artmasıyla birlikte vatandaşlar gizliliğe daha çok önem vermeye başladı. Bu nedenle E-Devlet üzerinden kişisel bilgilerini kontrol etmek isteyen vatandaşlar hangi sekmeyle bilgilerini kontrol etmesi gerektiğini bilmek istiyor. Peki E-Devlet üzerinden dolandırıcılardan korunmak için belirli aralıklarla hangi bilgileri kontrol etmemiz gerekiyor?İşte detaylar...
Reklam