Görüş Bildir
Fatih Altaylı'dan 'Restoran Boykotu' Tavsiyesi! 'Gerekli Bir Silahtır,  Kullanıp Atılacak Bir Şey Değil'
Gazeteci Fatih Altaylı son günlerde gündeme gelen 'restoran boykotu' çağrılarını köşe yazısında değerlendirdi. Boykotun gerekli ve ekili bir silah olduğunu söyleyen ve sürekliliği olması gerektiğini vurgulayan Altaylı, '364 gün kazıklanmaya razı gelip, bir gün beni kazıklayamazsın demek sizce makul müdür!' ifadeleriyle mevcut çağrıları eleştirdi. 
20 Nisan Cumartesi Akşamı Kaçırdığın Haberler
Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik. İşte 20 Nisan Cumartesi akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...
Gelibolu’da Yeni Başkan Makam Aracını Satıyor: “Yedek Anahtarını Bulamadık, Eski Başkana Sormak Lazım”
Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinin çiçeği burnunda belediye başkanı Ali Kamil Soyuak’ın ilk icraatlarından biri makam arabasını satılığa çıkarmak oldu. İkinci el sitesinden eski yönetimden kalan makam aracını satılığa çıkaran yeni başkan, ilanın açıklamasına “İçerisinde sigara içildi mi bilemiyoruz, eski başkana sormak lazım. Eski başkan halktan uzaktı, muhtemelen kilometresi uzun yolda yapıldı” ifadeleri yer aldı.
Reklam
Reklam
Hamas’ı İstanbul’da Ağırlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İsrail’den ‘Türkçe’ Tepki: “Utanmalısın!”
Ticaret Bakanlığı’nın İsrail'le ihracata kısıtlama getirildiğini duyurması sonrasında “Türk ekonomisine zarar verecek önlemler alacağız” diyen İsrail Dışişleri Bakanı İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'yi Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için Türkçe paylaşım yaparak “Utanmalısın” dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Anayasa Mahkemesi'nde Zühtü Arslan Dönemi Sona Erdi! Arslan, Hangi Konularda İktidarla Karşı Karşıya Gelmişti?
Anayasa Mahkemesi üyesi olarak 12 yıllık görev süresini dolduran Zühtü Arslan, 9 yıllık başkanlığının ardından görevini Kadir Özkaya'ya devretti. Arslan, özellikle son dönemde 'yargı bağımsızlığı' ve 'hak ihlalleri' konularında iktidarla karşı karşıya gelmişti.Öyleyse gelin, Zühtü Arslan yönetimindeki Anayasa Mahkemesi'nin hangi süreçlerde iktidar ile kriz yaşadığını hatırlayalım.
Reklam